Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eheh şakacı seni. msn adresim: nightm.... fdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 [hr] [email protected] ulaşamayanlar [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ehuehue bende pizza delisiyim ama kilo sorunum yokk (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kfc extreme menu ye hayatına yeni renkler kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kfc extreme yedim ama doyamadım ben onla ya adam gibi. bayagı bişeler var ama ekmek yemediğimden oluyo herhale :D bi de menünün yanında gravy verseler daha ii olur sanırım.. ha bi de, 10 ytl o menüye vereceğine, daha sağlam yemekler de yiyebilirsin, sınırsız pizza olaylarına da girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bahçeli tadımdan pizza söyledim. 3km lik mesafe var . 10 dakkada geldi pizza. helal olsun. tadım her şeyiyle 10 numara pizzacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Burda yazıyor. Domino’s Pizza geç servisten dolayý eve servis elemanlarýna ceza vermez. Geç serviste elemana bişey olmuyo sömürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ankara'da Pizza Roma var, hem odun ateşinde pişiyor, hem de ince hamur.. süper yapıyolar valla. fiyatlar da çok uygun. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Holy said: Burda yazıyor. Domino’s Pizza geç servisten dolayý eve servis elemanlarýna ceza vermez. Geç serviste elemana bişey olmuyo sömürün ozaman elemanı arayıp anlaşın :D paranın yarısını elemana verirsiniz, geç geldi ayagı çeker o da sdgasjhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahauhauhaua harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi de 4 pizza ve üstünde geçersizmiş yarım saat muhabbeti ayrıca kötü hava koşulları ve özel günlerde de bi işe yaramıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kfc extreme yerken bir sorun yok fakat ertesi gün zor anlar yaşıyorum sdffg, onun için vazgeçtim artık almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 niye ki? o kadar da acı değil.. ben bi sıkıntı yaşamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bende yasamıyorum fazla bişey halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben hala denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dün bi dominos yedim böle çok kuru hiç keyif almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: dün bi dominos yedim böle çok kuru hiç keyif almadım. Aynısı hatta daha kötüsü pizza hut da geldi başıma. Gaza geldik sınırsız dedik sırf hamuf kupkuru böyle yiyemedik de doğru düzgün bir güzel katakulleye geldik hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 little caesers en iisi galiba bu pizza işinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bence iyi ya dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sınırsızda amaç yiyeni kısa yoldan kesmek zaten.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet adamlar içeriyi çok sıcak yapiolar bi de leş gibi oluo kola alsan şişiosun bi de kola da çok pahalı. resmen irade savaşı dönüo orda. zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?62,3262451,3265841#msg-3265841 dasaaa said: sınırsızda amaç yiyeni kısa yoldan kesmek zaten.. ^_^ Öyle deme ama intikamımız acı oldu bölümün en açı 3 arkadaşımı da alıp gittim en son hesabı ödeyip çıktığımızda kasiyerin gözleri dolmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bize de amca soğanlı pizza falan çıkarmıştı o zaman kesilip oturduk bi süre. başka müşteriler de gelince yeni pizzalar geldi yemeye devam ettik.. ama bol soğanlı pizzalar kesti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Adamlara karşı en etkili yöntem biryerlerden %20 indirim kuponu bulmak böylece içecek de alıyorsunuz ve Pizza hut gg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oper said: niye ki? o kadar da acı değil.. ben bi sıkıntı yaşamadım :D kfc extreme yedim ama doyamadım ben onla ya adam gibi. bayagı bişeler var ama ekmek yemediğimden oluyo herhale grinning smiley acılı versiyonu yenmiycek kadar acı deil ama tadı da güzel değil, yani acı yediğine değcek bir lezzet farkı yok ayrıca ekmek olayına artı 1, yarım ekmek koysalar yanına doyulur adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar