Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neden insanlar bu grubu sever? neden çevremdeki güzel hatunlar bunu dinler? ben bişey dediğimde niye bana bill i savunurlar? odasında bill posteri olan hatundan hayır gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 zevkler ve renkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aslında bunun baya konuşulduğu bi topic vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 odasında bill posteri olan hatundan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öldü dedilerdi bi ara. ama senin etrafındaki kızların yaş grubuyla da ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öldü evet öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 emo kids sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hala vokali bayan sanan insanlarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adama benzese sanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aquila said: adama benzese sanmazlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bundan onceki baslik "bu adamin cuku var mi? yok lan yok koparmislar" seviyesine indigi icin garbage'a gitmisti ayni performansi bunda da goruyorum, tabii insanlarda hakli baska konusacak bisi yok gibi grup hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben bi biyografisine bakayım bunların :D ciddi tavırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oda arkadaşım dinlio laaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben de dinliorum gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: ben de dinliorum gayet güzel sen dinliyosan zaten hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tipleri gey olsun velet olsunlar umrumda değil ya =) 1 albümleri var zaten scream dinlediim, ordaki şarkılar da gayet kulağa hoş gelen şarkılar. ha müzikal açıdan bi yenilik yok bişey yok. Ama gayet dinlenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aquila said: Mortis said: ben de dinliorum gayet güzel sen dinliyosan zaten hayir gelmez. hayır, gelmesinler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Şimdi tarihsel müzik yolculuğuna sokmak istiyorum seni sene 1985 fln glam rock var bütün herkes makyajlı saçlar kalkık herkes emo punk aslında ama o zamanlar bu glam rock demekti ki şu anki müzik kalitesiyle mötley crüe twisted sisters ın olduğu dönemi karşılaştırmak ayıptır terbiyesizliktir afedersin banlarlar seni bu ortamlarda 1987 yle yani apititi for destirikiti ile beraber millet birden bandana takmaya ve kıvırcık saçlılar saç uzatmaya başladı ki 90larda epey böyle tip vardır 90 larda genç olanlara en alakasız kişiye bi slash de axl de kesin sana diyecek bi kaç şeyi vardır. 92 de Nevermind la umursamaz gençlik ortaya çıktı oduncu gömlekleri yırtık kotları fln bunlar guns tayfasıyla beraber takıldılar 90 lar böyle geçti sonlara doğru ise yeni bi krallık lazımdı ki bi türlü ortaya çıkamadı bi ara greenday ortaya çıktı ama onlarda fazla başaramadılar. 2000 lerde ise glam rock tarzına geri dönüldü ama müzikal açıdan belki de nevermind ile kapanan o şanlı hard rock rock n' roll dönemi yerine sadece daha görüntüsel bi olay oldu. Bu saydığımız gruplar içinde olan şeyin içine atlayan bi tek th var.Zaten olan emo kültürüne bi tane grup lazımdı onlar da bunu verdiler insanlara ne gn'r nede nirvana zamanında -ki gn'r geldiğinde glam rock ı nirvana ise metal i kapatmıştır-kimse oduncu gömleği veya bandanayla dolaşmıyordu. Kısaca doğru zamanda doğru yerde ve magazin basını gazıyla burdalar ama merak etme zaman herkesi ölümsüz yapmıyor ayrıca Kızlar Emo=Tarzım Var Sanıyor Erkekler Emo=Kızlar İçin İnsanlar Emo=Hayatta bi şeye sap olamadıkları için arkadaş ortamı yaratmaya çalışıp ben alayına giderim herşeye karşıyım diyip ego tatmini yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 davulcularının kullandığı (!?) drum kitin büyüklüğünü görünce ayrı bi tiksindim lan gruptan. ayıp, yazık, günah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bunlar vitaminken MCM'de dönerdi klipleri ünlü değillerdi,adam olmuşlar 1-2 yılda. Helal Mtv,istediğini trend yapıyorsun,millet de kabullenio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Glamciler bu adamlardan bin beter giyim kuşama bilmem neye sahip ama bir allahın kulu gık demez, çünkü kapı gibi müzik yapıyorlardı. Neredeyse hiç glam dinlemem ama o açıdan benim de ağzım açılmaz glam'e. Dee Snyder'ı da çok severim ayrıca. NoS'a +1 çakıp uzaklaşıyorum topikten o yüzden, çok güzel yazmış işte mevzunun özünü. Dinlemem dediğim fırsat olmadı, deli gibi toplayacağım bir ara ne bulursam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bana bunlar baya backstreet boys, yok efendim new kids on the block, east 17 filanların devamı gibi geliyor. bu ara emo olmak moda, daha isyankar olmak moda diye adamlar hafif efemine işte, o kadar. efeminelik de nos'un dediği gibi glam rock'tan arak. ne güzel çorba işte. bırakın eğleşsin gençler. küçükken müzik dinleme alışkanlığı edinenler, ilk dinledikleri müzik tırt olsa bile müziksever olup çıkıyorlar, zaman içinde kaliteli şeylere geçiş yapıyorlar. o bakımdan elleşmemek lazım. ben şahsen destekliyorum sabileri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Fönlü bakımlı çocuklar işte, sizde gidin ağdanıza sizi de dinlesinler. Sözüm sana Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ayar detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar