Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 çenedekiler düzeldi hehe ama küçük bir kesim hala sağa bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bi resim koyunda görek düzgün sakal nası olur ne yöne uzar görelim, benimde yeni çıkıyo random kesiyorum bamgüm şimdi merak ettim yanlış bişi yapmış olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tutorial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ideal sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Köse olmak isterdim. Ne bu ya zırt bırt kes kes kes, püfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şahan sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Filme gidenlerin sayısı onu göstermiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nileppezdel said: işte yıka sonra aftershave sür falan uzun iş be kasılmaz :( ben traş olurken traş köpüğü kullanıyorum diye bana narin diyen arkadaşım var. şu altı çizili kısmı görse sana ne der acaba fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o arkadaşın yüzünü merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ehehea aftershave sürmek, değiş narinlik aksine acının tam kendisi.. aftershave ne kullnıyosunuz bilmiyorum tabi ama benımki korkunc yakıyo edit: bu arada kullanın aftershave, veya kolonya falan sonucta yara acıyosunuz deride temizlemenizde lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Cüce kestin mi sen sakalları yine? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben traştan sonra kolonya sürüyorum yüzümün yanmasından feci bir zevk alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bir de tabi yüzü dezenfekte ediyorum, dezenfektan olarak %80-90 alkol içeren sıvılar birebirdir (%100 alkolden daha iyidir hatta çünkü %100 alkol çok çabuk buharlaşır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ardeth said: ben traştan sonra kolonya sürüyorum yüzümün yanmasından feci bir zevk alıyorum kolonya ya da bol alkkollü seyler sürersen trastan sonra yüzün tahris olur.seneler sonra yüzün börek gibi olur iz bile kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aga aftershave endüstrisini batırdın 1 postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 alkolsuz aftershave diye bişi duymadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sly-One said: hayır. http://www.amazon.com/Proraso-Liquid-Cream-After-Alcohol/dp/B000A3WWIU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oha bilmiyordum böyle bişi olduğunu sakalları yukarı doğru kessem yukarı doğru mu çıkçaklar? eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aga şakaydı o "hayır" bende de var alkolsüz aftershave ama içinde 30 tane madde var zaten, sen sadece alkol ün mü zarar verdiğini iddia ediyorsun? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fistan said: Ardeth said: ben traştan sonra kolonya sürüyorum yüzümün yanmasından feci bir zevk alıyorum kolonya ya da bol alkkollü seyler sürersen trastan sonra yüzün tahris olur.seneler sonra yüzün börek gibi olur iz bile kalabilir. böyle bişey olabileceğini bi kaç kere düşündüm ama sonra zaten jiletle ayda bir traş olduğumu fark edip rahatladım sdf genelde çok uzamadan makinayla kısaltarak yaşıyorum hayatımı aftershaveler ve cilde karşı etkileri konusunda bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tahriş eden alkoldür büyük ihtimal yakıyoya acı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bizim bi arkadaş vardı gilette dalgayla kuru tıraş oluyordu yurtta oda arkadaşım. bana traş köpüğü lazım var mı sende dedim yok ben kuru oluyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar