Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 şamp.ligi finali Türkiyede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce cnnTurk'de söyledi 2005 şampiyonlar ligi finali Atatürk olimpiyat stadında olacakmış.sanırım karar kesinleşmiş.
gerçektensüfer bir olay olur..
  • Admin
Mesaj tarihi:
ahaha o yolda nice avrupalı şehit düşecek :)
o stadda rüzgardan top bumerang gibi atıyon geri geliyo :)

uefa yı bu başarılı seçiminden dolayı kutluyorum :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
öyle birşey olucaksa önümüzde 1 yıldan biraz daha uzun bi süre var
yollar stad her şekilde mükemmel hale getirilir.

oha ben bilet fiyatı ne kadar olursa olsun alırım direk gaza geldim ama kolpa haberse topici açan küfür yer benden biraz :P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 05 February 2004 13:30 tarihinde demiş ki:
öyle birşey olucaksa önümüzde 1 yıldan biraz daha uzun bi süre var
yollar stad her şekilde mükemmel hale getirilir.

oha ben bilet fiyatı ne kadar olursa olsun alırım direk gaza geldim ama kolpa haberse topici açan küfür yer benden biraz :P

Kesin haber bizde yalan yok:D

[Bu mesaj Eeht tarafından 05 February 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet şampiyonlar Ligi finali Olimpiyat Stadında oynanıcak.İnşallah o finalde en azından bir Türk takımı olurda izleriz.

Finale kadar 4 yol yapılıcakmış ve bu yollar Uefa için yeterliymiş.Stadın şu anki haline vermemişler projeye vermişler. :)[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
lol yalnız bi gazetenin konu ile ilgili başlığı süper:
"Yok canım! Daha neler?"

eauhea iyi dalga geçmiş kopardı beni[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 05 February 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
ahaha o yolda nice avrupalı şehit düşecek :)
o stadda rüzgardan top bumerang gibi atıyon geri geliyo :)

uefa yı bu başarılı seçiminden dolayı kutluyorum :)

Süper ya olamaz böyle bişi yerlerdeyim.. :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Mesaj tarihi:
Burada daha önce açıklamıştım ama konu sapmış galiba ehe

(bkz:sen yokken ben vardım)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
hayvansal bilet fiyatı koymasalar da gidebilsek[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
hala inanamıyorum böle bişeyin gerçek olduğuna gidilmez mi bu maça ya gerekirse serwetimi yatırır gene giderim awrupanın en ii kulüplerini izlicem inanılmaz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
çok ii oldu...
mütiş oldu...
süfer oldu....[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
Chelsea-Real Madrid maçı olurmuş ne süper olur valla hakesin giderim[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
fiz statların 5 yıldızlı olması gerek aday olabilmesi için. bu yıldızı da uefa belirliyor zaten.

izmirdeki stadı görmedim bilmiyorum ama saracoglunda oynanamaz bu tür bir maç çünkü saracoglu taraftar açısından süper bir stat onun dışında çok eksiği var giriş çıkışlarda fln otoparkda vs vs

olimpiyat stadı da zaten yolu cartı curtu herşeyi hallolması lazım 5 yıldızlı hali sorunsuz haline göre verildi çünkü.

inşallah fiyasko olmaz
Mesaj tarihi:
ya adamlar bilmiyo ki stadın rezilliğini
bizim çakallar da söylememişler bi iş aldık bakalım başımıza .. şenes erzik falan yemedi tabe "yok orada cimbom bile kendi maçlarını oynayamıyo demek" ehea

allah sonumuzu hayrede ne diyim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Bende cok ısterım fınal macında bulunmak. Ama sahsen o kadar parada veremem. Cunku fınal maclarının bılet fıyatları fecı yuksek oluyor.
Mesaj tarihi:
o ne paraydı demeyin bi fiyat verin:) başlıyalım biriktirmeye[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
  • Yeni Oluştur...