Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Az önce cnnTurk'de söyledi 2005 şampiyonlar ligi finali Atatürk olimpiyat stadında olacakmış.sanırım karar kesinleşmiş. gerçektensüfer bir olay olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahaha o yolda nice avrupalı şehit düşecek :) o stadda rüzgardan top bumerang gibi atıyon geri geliyo :) uefa yı bu başarılı seçiminden dolayı kutluyorum :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 öyle birşey olucaksa önümüzde 1 yıldan biraz daha uzun bi süre var yollar stad her şekilde mükemmel hale getirilir. oha ben bilet fiyatı ne kadar olursa olsun alırım direk gaza geldim ama kolpa haberse topici açan küfür yer benden biraz :P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 efsane birsey olmus hakkaten birde galatasarayi finalde gorsek 100. yilinda, 2.lige dussek raziyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 February 2004 13:30 tarihinde demiş ki: öyle birşey olucaksa önümüzde 1 yıldan biraz daha uzun bi süre var yollar stad her şekilde mükemmel hale getirilir. oha ben bilet fiyatı ne kadar olursa olsun alırım direk gaza geldim ama kolpa haberse topici açan küfür yer benden biraz :P Kesin haber bizde yalan yok:D [Bu mesaj Eeht tarafından 05 February 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet şampiyonlar Ligi finali Olimpiyat Stadında oynanıcak.İnşallah o finalde en azından bir Türk takımı olurda izleriz. Finale kadar 4 yol yapılıcakmış ve bu yollar Uefa için yeterliymiş.Stadın şu anki haline vermemişler projeye vermişler. :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol yalnız bi gazetenin konu ile ilgili başlığı süper: "Yok canım! Daha neler?" eauhea iyi dalga geçmiş kopardı beni[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: DynamicK, 05 February 2004 13:24 tarihinde demiş ki: ahaha o yolda nice avrupalı şehit düşecek :) o stadda rüzgardan top bumerang gibi atıyon geri geliyo :) uefa yı bu başarılı seçiminden dolayı kutluyorum :) Süper ya olamaz böyle bişi yerlerdeyim.. :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Burada daha önce açıklamıştım ama konu sapmış galiba ehe (bkz:sen yokken ben vardım)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 iyidir iyidir yolları cartı curtu yapsınlar ehe nasıl olsa gs seneye geri dönecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hayvansal bilet fiyatı koymasalar da gidebilsek[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 of real madrid-manchester mesela kesin giderim[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hala inanamıyorum böle bişeyin gerçek olduğuna gidilmez mi bu maça ya gerekirse serwetimi yatırır gene giderim awrupanın en ii kulüplerini izlicem inanılmaz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok ii oldu... mütiş oldu... süfer oldu....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 stad'in ruzgarliklari adam gibi duzenlenmeden imkani yok ole bir$eyin.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 onlar da zaten düzenlemiceklermiş haber sağlam yerden...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Chelsea-Real Madrid maçı olurmuş ne süper olur valla hakesin giderim[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 milan olsun şevki gelsin 2 gol atsın finalde yeter :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 fiz statların 5 yıldızlı olması gerek aday olabilmesi için. bu yıldızı da uefa belirliyor zaten. izmirdeki stadı görmedim bilmiyorum ama saracoglunda oynanamaz bu tür bir maç çünkü saracoglu taraftar açısından süper bir stat onun dışında çok eksiği var giriş çıkışlarda fln otoparkda vs vs olimpiyat stadı da zaten yolu cartı curtu herşeyi hallolması lazım 5 yıldızlı hali sorunsuz haline göre verildi çünkü. inşallah fiyasko olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya adamlar bilmiyo ki stadın rezilliğini bizim çakallar da söylememişler bi iş aldık bakalım başımıza .. şenes erzik falan yemedi tabe "yok orada cimbom bile kendi maçlarını oynayamıyo demek" ehea allah sonumuzu hayrede ne diyim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ee nede olsa galatasaray adlı sanlı bır takımın stadı su ankı durumuna bakmayın bosuna soylememısler [b]Bır anda kral olmadık bır anda da ınmeyız[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bende cok ısterım fınal macında bulunmak. Ama sahsen o kadar parada veremem. Cunku fınal maclarının bılet fıyatları fecı yuksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 gercekten abı o ne fıyatlardır ole yaa gecen sene benım arkadaımın dayısı gıttı de mılan-juve macına da abı ne paraydı ole o yaa...![signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kapalı ne kadar olur tahminen ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o ne paraydı demeyin bi fiyat verin:) başlıyalım biriktirmeye[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar