EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 örümcek besliyorum artık :P
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 camin onune konucak yer varsa disari kisma bi parca cig et koy bide kucuk bi el feneri koyup yak hepsi oraya gider bence.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Isırmaları değil de vızıltıları çok koyuyo bana :(
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya bide kodumun sinekleri gelir isirmaz kulagimin icine girmeye calisirlar. lan isirsa dua edicem yemin ediyorum yok arkadas hayvan gelip isirmio kulagimin dibinde vizirdio deli oluorum o zaman iste
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yatagın 4 tarafına sopa çakın üstüne de tül geçirin böle ingiliz kraliye ailesi yatakları gibi :D hem rahat rahat nefes alırsınız hem de içine giremeyeceği bir alan olduğu için dışarıdan o taze kan kokusunu alıp ama erişemeyerek gıcık olur adiler. gibi farklı tipleri mevcut işte
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gece ben ona değip ecinni geldi diye zıplarım korkup
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 fede said: Baluu said: buna en güzel çare benim vücuduma sahip olmak..ney?ahahahah 3 nokta da var sonda ahhaah
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 cibinni yiyip iceri giren sivrisinek tanıyorum !!!
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya resmen bütün gece sıcak + sivri sinek işkencesi çekiorum sabaha doğru artık hava serinleyince gidiolar ve anca o zaman uyuyabiliorum. gece uyku yok yoksa.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Baluu said: buna en güzel çare benim vücuduma sahip olmak... ama ben ruhuna sahip olmak istiyodum :(
Öne çıkan mesajlar