EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben böyle barbarlık görmedim arkadaş. ulan altı üstü 2 saattir falan uyumaya çalışıyorum, vücudumun ısırılmadık santimetrekaresi kalmadı yau. uyuyamadım artık. yokmu buna bi çare yaa fişe raid likit sivrisinek kovar takılı ayrıca çekiyomu napıyo anlamadımki :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 buna en güzel çare benim vücuduma sahip olmak... Beni hergün milyonlarca kez sokarlar, bana mısın demem. iç direnç çok yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sokulduktan snra direnç olsa ne yazar. kaşıntı maşıntı, vızzzzz olayı daha sinir bozucu. biraz daha büyük olsalar da öldürmeden önce 2 dövsem diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla beni bütün yaz toplasan on kere bile ısırmazlar sevmiyolar beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de onu anlamıyorum bazılarını hiç ısırmazlar, ben oliim mesela kevgire dönerim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bi söylenti vardı bir aralar A+ kanı daha çok ısırıyorlar diye .. Ben de mesela çok çekerim onları bazen arkadaşlara hiçbişi olmazken bende 27 ısırık falan olur . En iyi yöntem eve giren örümcekleri ezmemek , atmamak .. Evin orasında burasında yakalayıp yiyorlar sinek benzerlerini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: buna en güzel çare benim vücuduma sahip olmak.. ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sezonun ilk sinekleri bide bunlar vücut alışamıyor baştan her yerin şişiyo. Hele ayaktan soktularmı çok fena yürürken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Odaya giriyoruz.Odanın önünde ne varsa onun ışığını açıyoruz 15 dk kdr bekliyoruz öyle, Ayrıca varsa sinekkovarı abanıyoruz odaya oda halen karanlık ve yakın başka bi odanın veya koridorun ışığı açıkkene. 15 dk kadar sonra dışarının ışını kapatıp bi anda dalıyoruz odamıza ve kapıyı kapatıyoruz. Şansımız varsa hiç sivri sinek kalmamış oluyor,cama sineklik taktıysak açıp mis gibi serin odada uyuyoruz. Şansımız yoksa kalan 1 taneyi falan sağlam bi kitapla öteki tarafa yolluyoruz.Çıkan kana bakıp "Şerefsiz ne ara ısırdın,yar eder miyim ben sana bu kanı bee" diyoruz. Sonra popomuzu devirip yatıyoruz.Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bence al karşına konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 klima taktırıp camı çerçeveyi kapatın veyahut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yatmadan önce biraz kanını akıt bi tabaga. koy odanın bi tarafına. sineklerin amacı kan emmek değil mi ne de olsa. rahatsız etmezler o zaman sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hiç düşünemedim bunu ya. Nerden akıtak orası onemli.Bide kirlimi, temiz kanmı sever bu sinekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim de aklıma tuvalletteyken geldi :P ikisindende akıt sen biraz. aman bilekleri kesme beni cinayete teşebbüsten atarlar :D verdiğim metodun tüm sorumluluğu kullanan kişiye aittir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 içip yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oper said: yatmadan önce biraz kanını akıt bi tabaga. koy odanın bi tarafına. sineklerin amacı kan emmek değil mi ne de olsa. rahatsız etmezler o zaman sdfg Belki hazır sevmiyolardır kendin pişir kendin ye, ocakbaşı falan tercih ediyordur bu arkadaşlar israf olmasın boşuna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ferrero said: içip yat. zaten anca öyle uyunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 baluu sana sahip olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o kulağının yanından geçerken çıkardığı ses kadar rahatsız olduğum başka bir ses yok sanırım. laaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Madcat said: o kulağının yanından geçerken çıkardığı ses kadar rahatsız olduğum başka bir ses yok sanırım. laaaaaaaaan bi ses nasıl bu kadar tiz ve iç gıcıklayıcı + olarakta sinir olabilir...alkol alınca gelmiyolarmış diye duymuştum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben böyle berbat ses görmedim ya..Ve düşününce kulağımda çınladı yani şimdi.Allah düşmanıma vermesin. @epo pardon:bi üstteki mesaja quote almıyoruz,dikkat edelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 pff kaşınmaya basladım. psikolojik mi acaba; sivrisinek mi var yoksa? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 alkol alınca gelselerde iplemiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 final dergileriyle güzel öldürülüyorlar level da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende de 0+ kan var bende acaip ısırılırım belki pozitifler çekiodr wtf ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar