Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivrisinekler :L

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben böyle barbarlık görmedim arkadaş. ulan altı üstü 2 saattir falan uyumaya çalışıyorum, vücudumun ısırılmadık santimetrekaresi kalmadı yau. uyuyamadım artık. yokmu buna bi çare yaa
fişe raid likit sivrisinek kovar takılı ayrıca
çekiyomu napıyo anlamadımki :L
Mesaj tarihi:
Bi söylenti vardı bir aralar A+ kanı daha çok ısırıyorlar diye ..

Ben de mesela çok çekerim onları bazen arkadaşlara hiçbişi olmazken bende 27 ısırık falan olur .

En iyi yöntem eve giren örümcekleri ezmemek , atmamak .. Evin orasında burasında yakalayıp yiyorlar sinek benzerlerini ^^
Mesaj tarihi:
Odaya giriyoruz.Odanın önünde ne varsa onun ışığını açıyoruz 15 dk kdr bekliyoruz öyle,
Ayrıca varsa sinekkovarı abanıyoruz odaya oda halen karanlık ve yakın başka bi odanın veya koridorun ışığı açıkkene.
15 dk kadar sonra dışarının ışını kapatıp bi anda dalıyoruz odamıza ve kapıyı kapatıyoruz.
Şansımız varsa hiç sivri sinek kalmamış oluyor,cama sineklik taktıysak açıp mis gibi serin odada uyuyoruz.
Şansımız yoksa kalan 1 taneyi falan sağlam bi kitapla öteki tarafa yolluyoruz.Çıkan kana bakıp
"Şerefsiz ne ara ısırdın,yar eder miyim ben sana bu kanı bee" diyoruz.
Sonra popomuzu devirip yatıyoruz.Budur.
Mesaj tarihi:
yatmadan önce biraz kanını akıt bi tabaga. koy odanın bi tarafına. sineklerin amacı kan emmek değil mi ne de olsa. rahatsız etmezler o zaman sdfg
Mesaj tarihi:
benim de aklıma tuvalletteyken geldi :P
ikisindende akıt sen biraz. aman bilekleri kesme beni cinayete teşebbüsten atarlar :D

verdiğim metodun tüm sorumluluğu kullanan kişiye aittir. :D
Mesaj tarihi:
oper said:
yatmadan önce biraz kanını akıt bi tabaga. koy odanın bi tarafına. sineklerin amacı kan emmek değil mi ne de olsa. rahatsız etmezler o zaman sdfg

Belki hazır sevmiyolardır kendin pişir kendin ye, ocakbaşı falan tercih ediyordur bu arkadaşlar israf olmasın boşuna bence.
Mesaj tarihi:
Madcat said:
o kulağının yanından geçerken çıkardığı ses kadar rahatsız olduğum başka bir ses yok sanırım.
laaaaaaaaan

bi ses nasıl bu kadar tiz ve iç gıcıklayıcı + olarakta sinir olabilir...alkol alınca gelmiyolarmış diye duymuştum bende :P
Mesaj tarihi:
ben böyle berbat ses görmedim ya..Ve düşününce kulağımda çınladı yani şimdi.Allah düşmanıma vermesin.
@epo
pardon:bi üstteki mesaja quote almıyoruz,dikkat edelim =)
  • Yeni Oluştur...