Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havlu Günü (25 Mayıs)


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Hayranları Douglas Adams'ı ölümünün 7. yılında anmak için böyle bir işe girişmiş.

Hitchhiker's Guide to Galaxy (Otostopçunun Galaksi Rehberi) isimli muhteşem eserin yazarı Douglas Adams'ı yad etmek ve bu ölümsüz eseri anımsamak amacıyla bu gün gittiğiniz her yere yanınızda bir havlu götürüyorsunuz.

Eğlenceli, bir o kadar da güzel bir etkinlik. Ben şahsen o günkü tüm proje sunumuma ve derslerime rağmen bunu yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyen herkesi de bekleriz.

Douglas Adams kimdir, Otostopçunun Galaksi Rehberi nedir bilmeyen varsa biraz araştırsın, pişman olmazsınız, çok eğleneceğinize eminim.

Peki neden havlu? Onu da etkinliğin orjinal sitesindeki alıntıdan anlayabilirsiniz.

http://www.towelday.kojv.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arthur Dent, bir sabah uyanır ve evinin saçma bir nedenle yıkılacağını öğrenir; ama bu yalnızca başlangıçtır. Daha bir kaç saat bile geçmeden gezegeni yok edilecek ve yanında kankası Ford Prefect, üstünde yıpranmış sabahlığı, elinde havlusuyla galaksi boyunca sürecek inanılmaz bir yolculuğa çıkacaktır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
Today would have been the 61st birthday of writer Douglas Adams' – and the occasion is being marked by Google with a Google Doodle. Check it out here: www.google.co.uk

As well as writing 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' Douglas was a Script Editor on Doctor Who and also wrote three Fourth Doctor adventures – 'The Pirate Planet', 'City of Death' and 'Shada' (which was only partially filmed and wasn't aired on TV)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...