zeawee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sene 2000 falan, bilmeden türkiye şampiyonuyla oyun atmıştım hiç unutmuyorum.. adamla oyun attığımı sonradan forumda görmüştüm adam fakeiyle dövmüş beni sdf. zerg idi. ve bende terran idim... en zayıf olduğum ırk bide zerg marine kontrolü zor gelirdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 görmemişim ben bu topiği hayret. zaphod-paranoidandroid-harris idi evet en iyiler. en çok emek verdiklerinden ve kesinlikle sc'nin belli bi iq üstü istemesi yanına da belli bi el göz arpacık hakimiyeti istemesinden. öyle önüne gelen 5 ay oynayıp ben aştım diye çıkamıyordu ortaya. en takdir ettiğim ama şahsen paranoidandroid dir, oyunu daha bi böyle zeka kokar. sc böyle daha çok ezbere x yapmış y yapayım, şurdan gelmiş buraya gideyim şekli düşünceyle değil bildigin refleks ile oynanan bi oyun ama buna zeka hızlı düşünüp karar vermece falan katabilen insan kazanır hep. dark-dr de iyiydi, AOD lar iyiydi sonra, mojosun. eomer iyidir. bunlardan dark-dr AOD lar, eomer(o da AOD du sonradan çıktıydı heralde) daha çok işin eglencesinde oldugundan zaphod-android kasma kısmında oldugundan tabi unutuldu eskiler. çok zamanım geçti bu adamların hepsiyle lan, AOD larla 3v3, zaphod-android sırayla kapışıp biri izlemece falan. dark'ı yenmesi de iyi olur baya eheh. akşama kadar en çok yenildiğim adamlar zaphod ile android oldugundan bi gece fake ile girip android'i 3 kere pataklayınca kim lan bu lavuk diyip zaphod'u çağırmıştı 3 oyun onla atarken obs izlemişti oda, 2-1 de zaphod'u yenip, sonra "murder lan bu" deyince alt-f4 ü gömüp huzurla , ego tatminiyle yatıp uyumuştum mutlu mutlu ahahah. 11 sene olmuş. hey gidi günler ne çabuk geçmiş lan zaman. nostaljik oldum. darkla uo ya geçtik tabi sc falan hak getire haliyle insanlar WCG lerde aktı bizim alakamız olmadı. çok isterdim bi WCG ye katılayım en azından gelip orda landan kapışayım niyeyse olmadı lan hiç. [DT]Murder, aka [AOD]Murder aka Murder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 huun said: niggy. anaa evet yaa [AOD]Niggy vardı, ne komik elemandı ya o. amerikada yaşıyodu heralde.hiç drama yaratmazdı kanalda falan(medic), herşeye herkese iyi davranırdı çok severdim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Harris Kore'ye iltica etti, askerlikten yırtmak için pro gamer olarak sc2 oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 En iyi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Kojiroh said: En iyi benim Bunu da "belirli otoriteler söylüyor" yine di mi :) Ayrıca en mütevazi de sizsiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 elm said: Kaede said: wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :) İi de venom betadan beri oynuyordu hangi vakti zamanı :D onu kendi oynadığım zaman aralığı için söyledim çünkü cidden yıllar oldu oynayıp oyunu bırakalı ehue (1.02 - 1.07 northrend) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Benim ilkokul arkadasım venomu yendi bir turnuvada w3 turnuvasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meocan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 avustralyada yaşayan bi protoss arkadaş vardı existent diye, kimse ondan bahsetmemiş hakkı geçmesin :) bide lombak vardı lombak klanın adı olabilir [lombak]knight mıydı tam hatırlamıyorum ama gosu terran dı. exist vs knight bir pvt atmışlardı arkadaş böle bi maç yok.. 10 sene mi oldu noldu bilmiyorum ama o maçtaki canlı ve tek obs olmanın keyfini sayılı futbol maçı izlerken almışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sen eskilerde kalmışsın geçti onlar artık çoluk çocuk evlilik hayat şartları derken yaşamın zorluklarına karışıp gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Türkiye'de efsane olmuş oyuncu ve en iyi kariyere ulaşmış kişi Zaphod yani Sugosu (Onat)'tır. Mass Arbiter taktiğini korelilere öğreten kişidir kendisi. Sonradan efsane haline gelmiştir taktik proliglerde felan kullanılmaya başlanır. Bunu yedirdiği kişide o zamanların çok iyi oyuncularından biri olan Kazuya(Inca)'dır. O efsane lost temple 1.10 patchindeki oyundan bahsediyorum. Evet o zamanlar bir de ünlü Inca clanı vardı. Neyse Onat daha sonra IG clanına girdi felan o zamanlar Mondragon, Testie Toxic gibi oyuncular vardı sonradan ToT haline gelecek takım yani. WCG'lere gitti felan birsürü şey işte. Hatta Onat o eski fotoğrafları facebook profilinde paylaşıyor ara ara Draco ile fotoğrafları bile var sonradan kendisini bas gitara verdi sanırsam. SC2 betada oynamıştık terran oynuyordu sonradan devam etmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 en iyi starcraft oyuncusu ölü starcraft oyuncusudur ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Halen canlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bw zamanındaki Türk oyuncularını bilemem ama Sc2 başlarında Sugosu gerçekten çok iyiydi, adama saygım vardı büyük. Geçen, bi kaç ay önce 2vs2'de karşılaştık bir-iki defa, bi slm-glhf-gg bile demedi, adam yerine koymadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 harristhegosu said: Halen canlıyım. asfalsfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sc bwden sonrası iyi değil. en iyi oyuncu da tabi ki 30 apm ile yillar boyunca türkiyede sc oynamış [coo]elizabethtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis4 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 benim bildim bi maykıl şumaaerimiz yok zaman zaman formda olup estirenler oldu ama en ufak ruzgarda ucup gittiler o yuzden en iyi deil su an en formda olanı konusmak lazım yoksa harris falan tak diye düşüo oltaya, insanın içi acıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Oyman namı diğer WarAdmiral Şu anki ismi Admiral tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oyman asil age of mythde başarilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 :D age of mythology wcg kore finallerinde herkez Set alıp haritadaki bilimum canlı yaratığı prahoah ile lure edip ordu kurarken, bizim oyman poseidonla baseinde atlıları biriktirip hiç bir agresyon göstermeden yeniliyordu hatırladığım kadarı ile, çok kızmıştım oymana zamanında, tamam türkiye elemelerini geçtin önünde 1-2 ay zaman var herkez gibi set çalış bari eğlenceli olsun maçların :D şaka bi yana türkiyedeki aoc oyuncularını aom da yenmesi başarıdır tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar