Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi starcraft oyuncusu ?

sQu

Öne çıkan mesajlar

sene 2000 falan, bilmeden türkiye şampiyonuyla oyun atmıştım hiç unutmuyorum.. adamla oyun attığımı sonradan forumda görmüştüm adam fakeiyle dövmüş beni sdf. zerg idi. ve bende terran idim... en zayıf olduğum ırk bide zerg marine kontrolü zor gelirdi baya
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
görmemişim ben bu topiği hayret.

zaphod-paranoidandroid-harris
idi evet en iyiler. en çok emek verdiklerinden ve kesinlikle sc'nin belli bi iq üstü istemesi yanına da belli bi el göz arpacık hakimiyeti istemesinden. öyle önüne gelen 5 ay oynayıp ben aştım diye çıkamıyordu ortaya.
en takdir ettiğim ama şahsen paranoidandroid dir, oyunu daha bi böyle zeka kokar. sc böyle daha çok ezbere x yapmış y yapayım, şurdan gelmiş buraya gideyim şekli düşünceyle değil bildigin refleks ile oynanan bi oyun ama buna zeka hızlı düşünüp karar vermece falan katabilen insan kazanır hep.
dark-dr de iyiydi, AOD lar iyiydi sonra, mojosun. eomer iyidir.
bunlardan dark-dr AOD lar, eomer(o da AOD du sonradan çıktıydı heralde) daha çok işin eglencesinde oldugundan zaphod-android kasma kısmında oldugundan tabi unutuldu eskiler. çok zamanım geçti bu adamların hepsiyle lan, AOD larla 3v3, zaphod-android sırayla kapışıp biri izlemece falan. dark'ı yenmesi de iyi olur baya eheh.

akşama kadar en çok yenildiğim adamlar zaphod ile android oldugundan bi gece fake ile girip android'i 3 kere pataklayınca kim lan bu lavuk diyip zaphod'u çağırmıştı 3 oyun onla atarken obs izlemişti oda, 2-1 de zaphod'u yenip, sonra "murder lan bu" deyince alt-f4 ü gömüp huzurla , ego tatminiyle yatıp uyumuştum mutlu mutlu ahahah. 11 sene olmuş. hey gidi günler ne çabuk geçmiş lan zaman. nostaljik oldum.
darkla uo ya geçtik tabi sc falan hak getire haliyle insanlar WCG lerde aktı bizim alakamız olmadı. çok isterdim bi WCG ye katılayım en azından gelip orda landan kapışayım niyeyse olmadı lan hiç.

[DT]Murder, aka [AOD]Murder aka Murder
Sosyal ağlarda paylaş

elm said:

Kaede said:
wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :)

İi de venom betadan beri oynuyordu hangi vakti zamanı :D

onu kendi oynadığım zaman aralığı için söyledim çünkü cidden yıllar oldu oynayıp oyunu bırakalı ehue (1.02 - 1.07 northrend)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
avustralyada yaşayan bi protoss arkadaş vardı existent diye, kimse ondan bahsetmemiş hakkı geçmesin :)

bide lombak vardı lombak klanın adı olabilir [lombak]knight mıydı tam hatırlamıyorum ama gosu terran dı. exist vs knight bir pvt atmışlardı arkadaş böle bi maç yok.. 10 sene mi oldu noldu bilmiyorum ama o maçtaki canlı ve tek obs olmanın keyfini sayılı futbol maçı izlerken almışımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de efsane olmuş oyuncu ve en iyi kariyere ulaşmış kişi Zaphod yani Sugosu (Onat)'tır. Mass Arbiter taktiğini korelilere öğreten kişidir kendisi. Sonradan efsane haline gelmiştir taktik proliglerde felan kullanılmaya başlanır. Bunu yedirdiği kişide o zamanların çok iyi oyuncularından biri olan Kazuya(Inca)'dır. O efsane lost temple 1.10 patchindeki oyundan bahsediyorum. Evet o zamanlar bir de ünlü Inca clanı vardı. Neyse Onat daha sonra IG clanına girdi felan o zamanlar Mondragon, Testie Toxic gibi oyuncular vardı sonradan ToT haline gelecek takım yani. WCG'lere gitti felan birsürü şey işte.

Hatta Onat o eski fotoğrafları facebook profilinde paylaşıyor ara ara Draco ile fotoğrafları bile var sonradan kendisini bas gitara verdi sanırsam.

SC2 betada oynamıştık terran oynuyordu sonradan devam etmedi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

:D age of mythology wcg kore finallerinde herkez Set alıp haritadaki bilimum canlı yaratığı prahoah ile lure edip ordu kurarken, bizim oyman poseidonla baseinde atlıları biriktirip hiç bir agresyon göstermeden yeniliyordu hatırladığım kadarı ile, çok kızmıştım oymana zamanında, tamam türkiye elemelerini geçtin önünde 1-2 ay zaman var herkez gibi set çalış bari eğlenceli olsun maçların :D şaka bi yana türkiyedeki aoc oyuncularını aom da yenmesi başarıdır tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...