Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mayıs 2009 'da vizyona giricek 11. Star Trek filmi kaptan Kirk ve mürettabatının ilk günlerini konu alıcak. Oyuncular gençlerden seçilmiş gibi göründü gözüme. James T. Kirk'ü oynıcak oyuncu 28 yaşında. Spock'ı da hereos'dan tanıdığımız ve sevdiğimiz Sylar yani Zachary Quinto oynıcak:). Bana göre asıl bomba yönetmenin JJ Abrams olması. Film hakkında bilgi buralardan edinebilirsiniz. http://www.imdb.com/title/tt0796366/ http://trekmovie.com/trek-xi-movie-info/ Ama direk teaser'ı izleyin bence=) http://www.startrekmovie.com/ Spock: Space... the final frontier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 teaser süper de star trek'e ilgisi olan pek fazla insan yok bu kitlede malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 jj abrams çok kral oldu katılıyorum. Çok kaliteli bir film bekliyorum. Yine de TNG/DS9/VOY temalı bi film yapsalar çok daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yeni mürettebat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oyuncularda yönetmende cok güzel harika bir film olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kim seçtiyse kirk spock ve mccoy'un genç hallerini HELAL olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kirk ve Bones un gençlikleri güzel oturmuş, ama Spock için yüz yapısı daha uyabilecek bir karakter seçselermiş keşke diyorum. Alttaki foto Zachary Quinto nun Spock olmuş haliyse eğer, yüzü o karakter için biraz iri kemikli kaçmış bence. Leonard Nimoy un ince uzun çökük yanaklı yüzü gibi bişey Vulcan karakterine daha şahane olur. Bunu Jack Nicholson - Heath Ledger karşılaştırması gibi almayın tabi, çok daha köklü bi seriden bahsediyoruz, tepki çekmesi daha muhtemel. Yine de izleyip görelim bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Trailer yayınlandı http://www.traileraddict.com/trailer/star-trek-xi/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Zachary Quinto cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 star trek sevemeyenlerden biri olarak fragman merak ettirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evilmaddox said: Kirk ve Bones un gençlikleri güzel oturmuş, ama Spock için yüz yapısı daha uyabilecek bir karakter seçselermiş keşke diyorum. Alttaki foto Zachary Quinto nun Spock olmuş haliyse eğer, yüzü o karakter için biraz iri kemikli kaçmış bence. Leonard Nimoy un ince uzun çökük yanaklı yüzü gibi bişey Vulcan karakterine daha şahane olur. Bunu Jack Nicholson - Heath Ledger karşılaştırması gibi almayın tabi, çok daha köklü bi seriden bahsediyoruz, tepki çekmesi daha muhtemel. Yine de izleyip görelim bi bakalım. batman daha eski, spockin gencligi sonucta ayni sekilde olmasi beklenmez, quinto goruntu olarak dusunebildigim en yakin insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 cuk diye oturmus bence. zaten resim ile kamera ayni sey degil, daha da benzetirler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bilmem, ben çok uyum göremedim açıkçası, ama bu benim bakış açım tabii ki. Yine de bi filmde görmek lazım, ya da en azından daha detaylı bir foto üzerinden karşılaştırma yapmak. Ya da ben eski seriyi biraz fazla seviyorum. Leonard Nimoy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Fragmanin kaliteli ve HD versiyonlarida cikti. http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/ Startrek'i cok sevmeyen biri olarak bayildim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 trailer INANILMAZ! Süper olucak film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu ne lan? Koca gemiyi üniversiteden yeni mezun olacak yaşta bir avuç gence mi teslim etmişler? Yani Kaptan fln olmak o kadar kolay mıydı? Az daha kassalar ergenlere fln verselermiş gemiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 daha film hakkında hiçbirşey bilmeden spekülasyonlara girmeyelim. Tabiki teslim etmemişlerdir. Bunlar gemide trainingdedirler falan. Christopher Pike'ı gördüm.. Bi de şöyle bir spoiler okudum biyerde, korkmayın fazla birşey değil, benim gibi ağır Star Trek fanatikleri uyarılır: Trailerda gördüğümüz USS Kelvin, Kirk'ün babasının gemisi. 8 dakika boyunca kaptanlık yapmış sanırsam (büyük ihtimal asıl kaptan ölüyor falan) ve kaptanlık yaptığı sırada Romulan fleet'i tarafından gemi tamamen yokediliyor.. Bütün bunlar yaşanırken Kirk hala bi bebek. Büyük ihtimalle Starfleet'e katılmasının ana sebeplerinden biri de bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Birinin blogunda okumuştum. Bu filmde zaman yolculuğu temalı bir film olacak demişti. Umarım öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sylar birinin beynini kesicek korkusuyla izliycem filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 trailer mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Evet, çok net g.t olduğumu buradan belirtmek istiyorum. Zachary Quinto hakkaten de cuk oturmuş Spock rolüne, allah tamamına erdirsin. Kirk ü oynayan amcaya zaten lafım yok. Eric Bana da baya kendini kaptırmış gibi geldi bana, göreceğiz kendisini. Lan o değil de, mayıs 8e kadar nasıl sabredicez? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çok kötü çok, 8 Mayıs beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 internet sayfası hayatımda gördüklerimin en iyileriden fantastik bi sayfa yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/ yeni trailer var. miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 süper geliyor süper. gittikçe güzelleşiyor hehehe. tabi şey var anladığım burada ilerlemiş biraz ilk uzaya çıkılış değil kirkün ilk uzaya çıkışı. bir de ayrı bir dizide ilk uzaya çıkışını anlatıyodu insanların bu gemileri kullanarak. torpiller lazerler daha ayarlanmamış test ediyorlardı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar