Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek (2009)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Mayıs 2009 'da vizyona giricek 11. Star Trek filmi kaptan Kirk ve mürettabatının ilk günlerini konu alıcak. Oyuncular gençlerden seçilmiş gibi göründü gözüme. James T. Kirk'ü oynıcak oyuncu 28 yaşında. Spock'ı da hereos'dan tanıdığımız ve sevdiğimiz Sylar yani Zachary Quinto oynıcak:). Bana göre asıl bomba yönetmenin JJ Abrams olması.

Film hakkında bilgi buralardan edinebilirsiniz.
http://www.imdb.com/title/tt0796366/
http://trekmovie.com/trek-xi-movie-info/

Ama direk teaser'ı izleyin bence=)

http://www.startrekmovie.com/
Spock: Space... the final frontier.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Kirk ve Bones un gençlikleri güzel oturmuş, ama Spock için yüz yapısı daha uyabilecek bir karakter seçselermiş keşke diyorum.

Alttaki foto Zachary Quinto nun Spock olmuş haliyse eğer, yüzü o karakter için biraz iri kemikli kaçmış bence. Leonard Nimoy un ince uzun çökük yanaklı yüzü gibi bişey Vulcan karakterine daha şahane olur.

Bunu Jack Nicholson - Heath Ledger karşılaştırması gibi almayın tabi, çok daha köklü bi seriden bahsediyoruz, tepki çekmesi daha muhtemel. Yine de izleyip görelim bi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
evilmaddox said:
Kirk ve Bones un gençlikleri güzel oturmuş, ama Spock için yüz yapısı daha uyabilecek bir karakter seçselermiş keşke diyorum.

Alttaki foto Zachary Quinto nun Spock olmuş haliyse eğer, yüzü o karakter için biraz iri kemikli kaçmış bence. Leonard Nimoy un ince uzun çökük yanaklı yüzü gibi bişey Vulcan karakterine daha şahane olur.

Bunu Jack Nicholson - Heath Ledger karşılaştırması gibi almayın tabi, çok daha köklü bi seriden bahsediyoruz, tepki çekmesi daha muhtemel. Yine de izleyip görelim bi bakalım.

batman daha eski, spockin gencligi sonucta ayni sekilde olmasi beklenmez, quinto goruntu olarak dusunebildigim en yakin insan.
Sosyal ağlarda paylaş

daha film hakkında hiçbirşey bilmeden spekülasyonlara girmeyelim. Tabiki teslim etmemişlerdir. Bunlar gemide trainingdedirler falan.

Christopher Pike'ı gördüm..

Bi de şöyle bir spoiler okudum biyerde, korkmayın fazla birşey değil, benim gibi ağır Star Trek fanatikleri uyarılır:

Trailerda gördüğümüz USS Kelvin, Kirk'ün babasının gemisi. 8 dakika boyunca kaptanlık yapmış sanırsam (büyük ihtimal asıl kaptan ölüyor falan) ve kaptanlık yaptığı sırada Romulan fleet'i tarafından gemi tamamen yokediliyor.. Bütün bunlar yaşanırken Kirk hala bi bebek. Büyük ihtimalle Starfleet'e katılmasının ana sebeplerinden biri de bu oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
süper geliyor süper. gittikçe güzelleşiyor hehehe. tabi şey var anladığım burada ilerlemiş biraz ilk uzaya çıkılış değil kirkün ilk uzaya çıkışı. bir de ayrı bir dizide ilk uzaya çıkışını anlatıyodu insanların bu gemileri kullanarak. torpiller lazerler daha ayarlanmamış test ediyorlardı fln
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...