Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Devletin töreni mantığı süpermiş. Spor müsabakaları nası olucak acaba. Bilek üstü etekle tenis, kot pantolon ile cimnastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bilek üstü? bence direk poşetle olmalı. nası yanıa yaklarını kullanamıyolar o zaman? Sporcunun en büyük rakibi kendisi değilmidir? kendine zorluklar yaratmalıki gelişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Örtünün avratlar çakmadonis i günaha soktunuz. İşiniz gücünüz domuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 domzu bile kendisini camura bular gizler, bunlarınki şeytanlık şeytanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: çagdaş karizma cool takılıcam diyen alternatif gençlik doluşmuş gene, paintle yuvarlak içine alarak gösteremiycem kalçaları ugraşamıcam.hadi takılın gene siz körler sagırlar birbirini agırlar. ahahaha bi yerde patlamış yine, gerçek hali ortaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi göt baş açık bu ne ya tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tahrik oldum :( iki kiz kicinbi acti diye milletce gunaha girdik biri cenneti arayip haber versin 74.250.000 kisi gelicekti artik gelemiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben tahrik oldum sen olmadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ortada fazla zıplayanla sol arkadaki iyi. diğerlerinde bi numara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 LAN ORTADAKİNE ÖLDÜM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi sayfa 2 fedaykinin resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yok simdi de ben patlicam ama, son yillarda cok fazla safsata ile dolduruyolar beyinleri, gecen "halk secti onu, halkin sectigine karsi mi geliyosun" safsatasinda patlamistim, simdi ki buna kismetmis.. Bu haftaki safsatamiz, "inanclara, muhafazakarlara ve bilumum seye saygili olma" safsatasi.. Boyle bir sacmalik yok, en azindan benim ve benim gibiler icin yok. Dogumumdan bu yasima kadar bu sacma inanislarin sacma adetleri ile yetistim. Ailem her ne kadar oyle yetistirmediysede, okulda sokakta gordugum ogrendigim adetler bunlar oldu. Benimsemesemde bu sacma inanislarin gosterdigi sekilde yasamak zorunda kaldim, sacma sapan oruclulara saygili olmak, kiz-erkek iliskileri, ona buna saygi, mezarligin onunden gecerken, ya da ezan okunurken, su bu olurken hep o sacma sapan inanislarla, adetlerle yuzlesiyosun. Bir, yapmasan, iki yapmasan biri geliyo uyariyo, "mahalle baskisi" olusuyo, uyuyorsun ya da "otekilestiriliyorsun". 25 sene ben bunlarla yasadim, simdi her hangi bir ortamda, her hangi bir sekilde o inanislara, o inanislarin simgelerine, inandiklari seylere ya da onlari benimseyenlere bisi diyince, "HOP BILADER, SAYGILI OLALIM LUTFEN, SAYGILI OLMAK LAZIM" safsatasi ile karsilasiyosun. Hic de zorunda degilim, o simgelerle her turlu fantaziyi kurma hakkinada sahibim. Ben bu hakki 25 senede elde ettim. Oyle hollandalarda yasayip, 3-5 musluman gorup sacmalamiyorum. Her lafimda, her kufurumde 25 senenin teri var. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tayyipin diğer gözüde bu gidişle rahatsızlanacak (!)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 off forumun %99 unun degelerine hakaret ettin sacma dedin nedanko inanmiyorsan bile saygi duyucaksin! hatta kimisi isi bira zdah ileri goturup postunda dine hakaret ettigini one surup olay bile cikarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu sene olmadı seneye inşallah malezya yız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 becool said: konu bence tahrik olup olmamak degil insan herhangi birşeyden de tahrik olabilir ama belden aşagısını tamamen açık bırakan bir kıyafet yani. celal bayarın kızları böyle istemişlerdir hoş olsunlar güzel gözüksünler diyede heryerin herşeyin bir adabı var yani, oraya bikiniylede çıkılmaz türbanlada. E hala iddia ediyosun, bikiniyi türbanı geçtim. O kıyafetle nasıl çıkılmıyo kural bekliyorum, kanun bekliyorum? Bak kaç saat oldu hala vermedin cevap? Hadi göster kuralı da öğrenelim biz de, burda cahil cahil isteyen giyer öyle kıyafet diyoruz, doğrusunu görelip "haa o kıyafetle çıkılması kurallara aykırıymış tamam o zaman" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Viktor said: off forumun %99 unun degelerine hakaret ettin sacma dedin nedanko inanmiyorsan bile saygi duyucaksin! hatta kimisi isi bira zdah ileri goturup postunda dine hakaret ettigini one surup olay bile cikarabilir Yanlış anlamadıysam nedanko islama ya da islami gereklere saçma demedi. Nedanko'nun isyanı herkesin müslüman gibi yaşamak zorunda olmasına ki bu da çok doğru bir isyan. Yani bugün üniversitelerde, sözde en parlak beyinli gençlerin yetiştiği yerde ramazan günü yemek yiyin, bakın sözlü uyarıyı tacizi geçtim direk meydan dayağı atmaya kalkıyorlar. Ezan okunurken müzik kapanırmış. Yahu adam inanmıyorsa kapatmaz kendi müziğini dinler senin duymanı engellemiyorsa gidip discman kulaklığını çekip aba altından sopa gösterircesine uyarıyorlar. İnsanlar belli başlı şeyler oluşturmuş, bunlara karşı çıkana cihat ilan ediyorlar. Kısaca şu İslam'ın en çok karşı çıktığı şey olan putlaştırma islamın kendisine yapılmış durumda. Saçma olan insanların kendi değerlerini herkese kabul ettirme kaygısı, herkesi öyle yapmaya zorlama kaygısı. Siz bunu inkar edince de saygısız oluyosunuz. Yoksa sizin inanmama seçiminize saygı gösterilmemesi gayet normal bir tavır olarak kabul edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ADMİNLERTARAFLIKARDEŞİMBIRRRR!!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ADMİNLER TARAFLI, ÜYELER SALAK, BU NE BİÇİM FORUM HEPİNİZİN ALLAH BELASINI VERSİN! Ama banlarsanız 2 dakika sonra yine gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 verin abicim forumumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Nedanko o yüzden Avustralya'da. Keyfi yerinde herhalde. Ben de o yüzden o yüzden Kanada'ya okumaya gidiyorum, dünyanın neresinde yaşayacağım belli değil. Halkın baskıyla yaşayış tarzını benimsetme, herkesi gibi kendisi yapma, her türlü pisliğe göz yumma, o pislikleri kendisi yapma, şekilciliğinden, umursamazlığından kaçıyor insanlar. Daha çok kaçacaklar. Sorun şeriat değil, daha kökte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ombakkombak said: seneye 19 mayıs ı böyle kutlayalım; Yaşasın İslamo-Faşizm Javier Bardem'e benzio lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sadece göz yoruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar