Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fener'in gerçek yüzü ortaya çıktı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce açılmış mıydı bu topic hatırlamıyorum. var ise de bulamadım.

efendim bakınız şimdi, bir notepad açıyosunuz, FB yazıyosunuz. ardından fontu windings'e çeviriyorsunuz. işte size fener'in gerçek yüzü. hadi iyi tebessümler :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
biliyordum..
BJK eh fena değil..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
ben bunu 11 eylülden hemen sonra kendim bulmuştum (hani sefer sayısını yazıyoduk gökdelenler ve uçak çıkıyodu ya, ordan aklıma esmişti denemiştim hah)
şimdi bi arkadaşım yolladı da multi mesaj olaraktan hatırladım. bilmeyen varsa bilgilensin dedim :P[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 09 February 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
zuahahahahha[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
hehe iyiymis..Su ucak olayi icin ne yazmamiz gerekiyordu hatirlayan var mi?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
galatasaray'in gercek yuzu icinse, not defterini aciyorsunuz fontu "Webdings" yapiyorsunuz, sonrasinda buyuk harflerle GS yaziyorsunuz. [signature][hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
ehuah[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 09 February 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
galatasaray'in gercek yuzu icinse, not defterini aciyorsunuz fontu "Webdings" yapiyorsunuz, sonrasinda buyuk harflerle GS yaziyorsunuz.

eeheha katılıyorum =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
güzelmi$ eueh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
  • Yeni Oluştur...