Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Elektrik ve Maxwell kanunlarından nefret ettiğimi bir kez daha farkettim biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Opportunity Cost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yarın son finalim: makroekonomi ve wow oynuyorum, bu kadar da relax bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Makro ekonometri okudum bir an, sonra geçti. Yarın ekonometri giriş 2 var ve ben ne çalıştım ne de uyuyabiliyorum :'( . Haftaya 5x sınavım sonra 2x sınavım ve son sınavın bittiği günün akabininde başlayan bütlerim var. Off of. Araya bir de unirock sokuşturdum. Hay kafama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hala çalışıyorum evet, sene başından beri yaptığım tek şey üç derse girmek olunca ekonomi ile alakalı, finalde götüm tutuştu doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ben mi finale girdim o mu bana belli değil. Gerçi herkesin kötü geçmiş, bir ümit diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Canim hic calismak istemiyor. Bu tarihte final mi olurmus. Her tarafimdan ter damliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bitti finallerim, ama hepsi kritik, bu gün bir sınavım vardı,it gibi çalıştım, aşşağılık 2 tane ıspat sordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yarısı bitti kazıkları kaldı; quem, mis,web development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iki final kaldı, nedense sona kalan finaller yalan oluyor hep oturup çalışmam lazım di mi? evet. hadi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bugün itibariyle (bir aksilik çıkmazsa) ikinci sınıfı bitirmiş bulunmaktayım, sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çok pis hasta oldum. Burunlar şelale+baş ağrısı. Birazdan çıkıp finale gidip 2 tane finale gireceğim. Sonum hayırlı ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oh be 14 (13 de olabilir) soruluk finali de sağlam atlattım. gerçi son soruda hoca nümerik bir cevap istiyordu ama onu da konseptsel olarak geçtim sağlık olsun :p bir kağıt daha istemek gelmedi içimden böyle tam ucu ucuna 8 kağıdı doldurunca öyle kalsın istedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 4 gitti 4 kaldı. Diken üzerindeyim Türkçe'den geçip geçmediğim sorusunun cevabını dört gözle bekliyorum Erasmus için. Kalanlar da en sağlam dersler neredeyse. Haydi bakalım diyor ve ödevlerimizi tamamlamaya dönüyoruz. İki bitiyor lan, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Evet. Son 1 ders kaldı açıklanmayan. O da topoloji. Onuda geçersem mezun oluyorum. Hülaaayn. Geçiyim noolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 topoloji candır. bunu demiştim sanki daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet demiştin candır diye yine bana. Dipnot:Hala açıklanmadı :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 biraz once freshman senesinin son finalini de atlattım =), su anda deli gibi mutluyum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 zuha ortalama böylece patlar. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kuvantum da iyi geçti benim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Topoloji den tek ders sınavına kaldım :[. Ulan ne güzel 4 senede zamanında matematik bitirdim diyecektim. Olmadı şimdi bu. Çok fena oldu. Çok kaka oldu. Ayıp oldu. Cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Lineer cebirde ilk sınavından sınıfın en düşük notu olarak 2 alan ben , bu sınavda da en yüksek notu alan yine ben. çalışınca oluyormuş demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 3 seneden sonra ilk defa bir finale calismadan giriyorum. Mutluyum, gururluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 burdan cok sevgili yrd doç erol taşan a sevgilerimi sunuyorum 36 ortalamada 33e cc verip dc vermeden 30a ff sınırı çekmek nasıl bi iştir 88 kişilik grupta 46 kişi kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ardeth said: oh be 14 (13 de olabilir) soruluk finali de sağlam atlattım. gerçi son soruda hoca nümerik bir cevap istiyordu ama onu da konseptsel olarak geçtim sağlık olsun :p bir kağıt daha istemek gelmedi içimden böyle tam ucu ucuna 8 kağıdı doldurunca öyle kalsın istedim sdflol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar