Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 trip olsun tarih farketmez^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lan party'de hangi oyunlar oynanıyor genelde bi liste halinde yazacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Asteroth said: Ha yani ben Bahçelievler'den kalkıp gelicem bu buluşmaya, sabah nasıl dönerim eziyeti çekicem, Güneş Bey götünü kaldırıp gelemicek yolu 10 dakika uzuyo diye? O götü ne yaparlar biliyo musun Güneş? Fazla yatak var bende, uğraşma hiç ta Bahçelievler'e falan. Gerçi fazla yatak olmasa da benim yatak var, ben yatmam ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Trip'e gelmem ama evine damlarım (cosgelin'le bana bir yatak ayır, veririz garsoniyer ücretini). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Uuu daha lan parti başlamadan gel birlikte yatalım mesajları. Korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Arkadaşım burnumun dibinde oturan adamlarsınız, sulanmayın yatağıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 grisi aylardır görmüyorum onla ben yatmayı planlıyodum yıııeeaa spidee'yide dilleyebilirim gerçi istanbulu falan özledim hep bitsin şu finaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 axedice said: 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. rune? rune yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tripte rün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cuce said: axedice said: 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. rune? rune yoksa gelmem Oh noes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 axedice said: 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bende rune yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 axedice said: axedice said: 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. COD ve BF dısında oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 flatout benim bulunduğum son lan partide 'adeks2'de olanda gece bi ara sıkılıp açılmıştı... sonra bikaç saat oynamıştık diye hatırlıyorum. hayır onun öncesinde kimin aklına geldiyse salak gibi baya bi motogp ne oynamaya çalıştık spidee bi ara dönüp -abi aslında zevkli yıea dediğinde anladımki oynamamalıyız... şimdiden diyorum motogp falan oynicak varsa elimde sopayla beklicem. oyunlarda özgürlük olmasın faşist oyunculuk ftw. motogp falan oynayana saldırıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cuce said: axedice said: 14 haziranda tripteyiz gibi görünüyor. En çok oynanan oyunlar : -Battlefield -Call of duty -Counterstrike -Flatout -Rune -Dota -AVP falan. Aslında Enemy Territory de oynanabilir, multisi baya eğlenceli oluyor. Ama onca makinaya kurmak falan zor olur tabi. rune? rune yoksa gelmemkör müsün fail rpsi mi yapıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Griswold said: Asteroth said: Ha yani ben Bahçelievler'den kalkıp gelicem bu buluşmaya, sabah nasıl dönerim eziyeti çekicem, Güneş Bey götünü kaldırıp gelemicek yolu 10 dakika uzuyo diye? O götü ne yaparlar biliyo musun Güneş? Fazla yatak var bende, uğraşma hiç ta Bahçelievler'e falan. Gerçi fazla yatak olmasa da benim yatak var, ben yatmam ki sdf. Bende kalsın diyecem adam klavye sesinden uyuyamaz sdjfhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 okuyamıyorum napıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Barrel roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ee progress nedir? trip 14 mü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yarınki finalden kesin kalıcam, büt yüzünden 14üne gelemezsem kendimi intihar ederim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 karar verildi mi 14'ü mü tarih?? edit: 7'si tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 axedice said: Yarınki finalden kesin kalıcam, büt yüzünden 14üne gelemezsem kendimi intihar ederim =( AHAHAHAHAH Olm sen bütten de kesin kalıcaksın, bence girme hiç partiye gel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 cumartesi büt olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Tamam işte trip 14 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar