Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Abi ikna edilmemle alakası yok, trip falan atmıyorum ki 'YAAAAAĞ ADEKS'TE YAPIĞĞĞĞN' diye. Trip'te olursa gelmem, Adeks'te olursa gelirim, durumum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trip'te olursa da 15 dakikaya evdesin sonuçta, senin tercihin. Sonuç olarak çoğunluğun isteğine uygun olarak yer belirleyeceğiz, daha zaman var yer belirlenmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trip hangi ilçede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kadıköy'de, lan partynin bitiği saatte karşıya vapur bulmak mümkün diye hatırlıyorum, değilse de kahvaltı falan yapar mümkün ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Adeks hangi ilçede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ha yani ben Bahçelievler'den kalkıp gelicem bu buluşmaya, sabah nasıl dönerim eziyeti çekicem, Güneş Bey götünü kaldırıp gelemicek yolu 10 dakika uzuyo diye? O götü ne yaparlar biliyo musun Güneş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trip'e gelmem. Çok net aslında cümle. Götüm de yatağımda olur siz oyun oynarken mutlu mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Benim oyum Trip'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Şu salak argümanından sonra seni ikna ile uğraşamayacağım valla, gelmezsen gelme abicim =) Trip iyidir. adamda gelişme var yalnız, eskiden olsa gelicem derdi, lan parti yapılırken arardık (bir de biz arıyoruz, alteslerinde arama da yok) anca söylerdi ben üşendim gelmicem diye, şimdi peşin peşin gelmeyecem diyebiliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Griswold said: adamda gelişme var yalnız, eskiden olsa gelicem derdi, lan parti yapılırken arardık (bir de biz arıyoruz, alteslerinde arama da yok) anca söylerdi ben üşendim gelmicem diye, şimdi peşin peşin gelmeyecem diyebiliyor sdf. Yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bana uyar her va-kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xhunarion said: Abi Cthulhu geliyorsa şu resmi görmeyen kalmasın. No comment. ekran yapıyorum alt tarafı ne var da 14üymüş ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Spidee said: Serhat Adeks diye editle onu, almam eve yeminle. cok bos tehtidler =) hem zaten benim dememle olcak gibi degil trip ezdi gidiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 + trip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 trip olsun, cahiti sabaha kadar rein alalım, para ödememe karşılığında salar, yandaki demir kapıdan kaçarız. işte gerçek fpsci ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Asteroth said: Ha yani ben Bahçelievler'den kalkıp gelicem bu buluşmaya, sabah nasıl dönerim eziyeti çekicem, Güneş Bey götünü kaldırıp gelemicek yolu 10 dakika uzuyo diye? O götü ne yaparlar biliyo musun Güneş? Bizimle dönersin. Trip olsun bence, geçen sefer güzel olmuştu, kenshin'in eline tekken'de veriverdiydim gider ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xhunarion said: Trip olsun bence, geçen sefer güzel olmuştu, kenshin'in eline tekken'de veriverdiydim gider ayak. Ulen Zun Hala Eline Verdim Diyosun. Attığım Dayak Hala Etkisini Gösterio Demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kenshin varsa tekken falan oynanmasın abi. Ben aduket neydi hatırlamaya çalışırken adam ataride bi tur ver döviyimci veletler gibi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 axedice said: Kenshin varsa tekken falan oynanmasın abi. Ben aduket neydi hatırlamaya çalışırken adam ataride bi tur ver döviyimci veletler gibi oynuyo. Öldüm gülmekten aq ne yazcaamı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 trip (hem lan parti için hemde burdan güneşe gönderme yapıyorum trip misin bilaeer? gibin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 trip (tarih belli mi şan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 http://www.badgerbadgerbadger.com/badger.swf demin buldum bunu arka sayfalardan birinde... bütün olay esnasında arkada bunun çalmasını istiyorum... arkasındada lama lama duck plix o diilde tarihi belirleyin ona göre erken veya geç gelicem mesela istanbula bilek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ADEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar