Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hazirana gelemem de Temmuz Ağustos falan uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tarih belirtin bu sefer gelecem aklınızla oynucam -.-! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Lexius said: tarih belirtin bu sefer gelecem aklınızla oynucam -.-! ölene kadar mokoko tipinle gel lex :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gelirimde mokoko ordaysa ayıp olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 UYAR gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 15 haziran'la 20 haziran arası boşum gerisi full dolu, gelmek istiyorum bana göre ayarlayın tarihi! asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 27-28 çok bomba olur bence insanlar kaçmazsa istanbuldan onun dışında 20-21 zaten unirock var ondan önceki hafta öss falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 axedice said: aktiftablet said: flatout'u abartıyosunuz bence, oynanmasa a bişey kaybedilmez. Sen hiç flatoutlu bi lan partiye katılmadın dimi? Flat out'u bi lanparti sırasında sıkılınca "gelin oynayalım" diye ben demiştim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6-7 olmaz sonrası herşekil uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benı feci bayıyo flatout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aktiftablet said: axedice said: aktiftablet said: flatout'u abartıyosunuz bence, oynanmasa a bişey kaybedilmez. Sen hiç flatoutlu bi lan partiye katılmadın dimi? Flat out'u bi lanparti sırasında sıkılınca "gelin oynayalım" diye ben demiştim sana. HOBAAA AXEDICE AYARIN ALLAHINI ALDI ZUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tripte olabilir aslında cod4 var orda + insanların uyuması için koltuk vs. va =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o yazılan tarihlerin ilki süper..sonuncu da olabilir de össye gircem gene ortadaki olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tarih kesinleşsin bende ona göre konuşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 winning turnuvası yapalım ben anlamıyorum dotadan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fpsden de mi anlamıon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adriana lima gelirse gelırım trıp guzel yerde havalandırması nası oranın yeme ıcme durumları ne olacak gece vaktı ıstedıgımız saatte cıkıp yemek yıyıp gerı donebılecek mıyızz eeeeeeeee adriana lima?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 trip olsun ama trip gece kapıları acamıyo yani girilince icerde kalınma durumu war..onceden yuklenilip piknik yapar gibi icerde durulabilir tabi.. ha bi de 6-7 olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adekste öyle zaten pek bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 DİKKAT! 21-22 Haziran haftasının olmayacağı kesinleşti sanırım, o tarihten sonra da pek çok insan tatile gideceği için, yazın sıcağında buluşmak biraz anlamsız olacağı için önceki tarihlere döneceğim. Çok talep olursa temmuz içinde de buluşulur; ancak bu buluşma haziranın ilk iki haftası içinde gerçekleşecek. Haftasonu çalışan insanlar da olacağı için, cuma genel anlamda pek uygun olmayabileceği için cumarteside karar kıldık. Dolayısıyla 7 Haziran Cumartesi 14 Haziran Cumartesi bu iki tarihten birinde, büyük ihtimalle Trip'te lan partiyi yapacağız. Geriye dönük mesajlara bakacağım bu iki tarihten hangisini tercih etmiş insanlar diye, fikir belirtmeyenler ve bu tarihlerden birini önceki mesajlarda seçmemiş olanlar bu tarihlerden hangisi için gelebileceklerini mesaj atsınlar, ona göre (biraz da insiyatif kullanarak) lan party tarihi belirleyeceğim. Öptüm hepinizi, roman yazdım baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 14 hazirqan Cmrtesi 21:45te Yunanistan - Rusya maçı var. Sonra tekrarını izlesek te olur bu maçın, çok da önemli değil. 7 Haziran CMRtesi olursa, önce 21.45teki Prtekiz Türkiye maçını beraberce izleyip coşma, galibiyetin sevinciylede lanpartye akma durumu olabilir, şahane de olur. edik. ben tercihim 7 haziran cmrtesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 13-14 veya 20-21 i olsun 6-7sinde milletin finalleri felan vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 7 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Gelmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 7'sinde finalim var, buyuk ihtimalle baskalarının da vardır, 14'u yapalım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar