Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

DİKKAT!

21-22 Haziran haftasının olmayacağı kesinleşti sanırım, o tarihten sonra da pek çok insan tatile gideceği için, yazın sıcağında buluşmak biraz anlamsız olacağı için önceki tarihlere döneceğim. Çok talep olursa temmuz içinde de buluşulur; ancak bu buluşma haziranın ilk iki haftası içinde gerçekleşecek.

Haftasonu çalışan insanlar da olacağı için, cuma genel anlamda pek uygun olmayabileceği için cumarteside karar kıldık.

Dolayısıyla

7 Haziran Cumartesi
14 Haziran Cumartesi

bu iki tarihten birinde, büyük ihtimalle Trip'te lan partiyi yapacağız.

Geriye dönük mesajlara bakacağım bu iki tarihten hangisini tercih etmiş insanlar diye, fikir belirtmeyenler ve bu tarihlerden birini önceki mesajlarda seçmemiş olanlar bu tarihlerden hangisi için gelebileceklerini mesaj atsınlar, ona göre (biraz da insiyatif kullanarak) lan party tarihi belirleyeceğim.

Öptüm hepinizi, roman yazdım baya baya
Sosyal ağlarda paylaş

14 hazirqan Cmrtesi 21:45te Yunanistan - Rusya maçı var. Sonra tekrarını izlesek te olur bu maçın, çok da önemli değil.

7 Haziran CMRtesi olursa, önce 21.45teki Prtekiz Türkiye maçını beraberce izleyip coşma, galibiyetin sevinciylede lanpartye akma durumu olabilir, şahane de olur.

edik. ben tercihim 7 haziran cmrtesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...