Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Arada insanlardan çıkıo lan parti yapalım falan diye, bir yazın bakalım kimler istiyor, hangi tarihler uygun falan.

Benim gördüğüm kadarıyla baya bir insanın final dönemine denk geliyor bu haftalar, o yüzden ancak haziranın başında bir şeyler yapılabilir diye tahmin ediyorum

Yer mevzusunu sonra konuşuruz; "ben oraya gelmem" diyecekler başlığa mesaj bile atmasınlar bence, gereksiz kirlilik resmen.

Benim önerim:

6-7 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi)

ya da

13-14 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi)

ya da

20-21 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi)

yazın bakalım görelim

edit: aquila yazmış onu da ekleyeyim, gerçi o tarihte herkes tatile kaçar diye tahmin ediyorum ama bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 Haziran ya da 13-14 Haziran bayağı uyumlu olur,
21 Haziran olayında zaten Unifest var, bayağı bi gelemeyecek insan falan olabilir, Unifest bitince Temmuz yaklaşıyor karıkarıkarı diye tatile uçanlar da olabilir, misal ben haziran sonlarında kaçmayı düşünüyorum, 6-7 Haziran'da finalleri bitmemiş olanlar var gibi gözüküyor, 13-14 Haziran güzel olabilir. Ayriyetten 6-7 Haziran da uyar bana, sadece 20-21 Haziran bana sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
gerçi 40 kisi gitse 15 tanesi tamamlıyo sabah gerisi ya sızıyor ya erken kaçıyor hehe

boyle erken kacma olayi varsa, erken kacanlar da tasa tutulmuyorsa ben 20-21 tarihlerini secip 1-2 gibi kacarim. 21inde kuzenimin dugunu var da, tum gun onlara bir sekilde yardimci olmam gerekecektir.

13-14'te turkaye'de degilim, 27-28 ise uymaz, baska bir dugun icin izmirde olmam gerek. (ne cok dugun var di mi?)

(bu kadar detaya niye girdiysem)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...