ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Selamlar, Arada insanlardan çıkıo lan parti yapalım falan diye, bir yazın bakalım kimler istiyor, hangi tarihler uygun falan. Benim gördüğüm kadarıyla baya bir insanın final dönemine denk geliyor bu haftalar, o yüzden ancak haziranın başında bir şeyler yapılabilir diye tahmin ediyorum Yer mevzusunu sonra konuşuruz; "ben oraya gelmem" diyecekler başlığa mesaj bile atmasınlar bence, gereksiz kirlilik resmen. Benim önerim: 6-7 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi) ya da 13-14 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi) ya da 20-21 Haziran haftası (Cuma / Cumartesi) yazın bakalım görelim edit: aquila yazmış onu da ekleyeyim, gerçi o tarihte herkes tatile kaçar diye tahmin ediyorum ama bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 20-21 haziran haftasonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 20-21 haziran unifest'e denk geliyor. oraya gidecekler varsa eksiklik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ilk defa niyetlendim geleyim diye de o üç hafta da final haftası fdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eet o zaman 20-21 haziran haftası bana, griswolda ve spidee ye uymuyor; onu kesin olarak söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 27-28 olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ağustosta yapalım, sıcaktan kavruluruz bilgisayar başında, solaryum niyetine monitörleri kullanırız, olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bu ay sonunda finallerim bitiyor benim, İstanbul'a doğru yollanıyorum, bana uyuyor yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana erken olması uyar ama belli de olmaz 1 hafta oncesine kadar net bişi diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cumartesi çalışıyorum, ordaki seçeneklere uyma ihtimalim yok. Cumartesiyi pazar'a bağlayan gece olsun. Gaza geldim lan, yarın olsun hatta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aaa lan party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 simdi lan party dediginiz nasil? 20-21 cuma/cumartesi derken cuma aksam baslariz cumartesi sabaha kadar mi demek istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yep, genelde fix bir fiyat oluyor, saat 20 - 21 gibi toplanılıyor kafede, ertesi sabah 7 ya da 8'e kadar fix bir ücret alınıyor, o saatte de mekandan çıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Genelde Lan party lere aksam 7 - 8 civarı baslanıyor ertesi gün sabah o saatlerde bitiyor toplam 12 saat aralıksız gerçi 40 kisi gitse 15 tanesi tamamlıyo sabah gerisi ya sızıyor ya erken kaçıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ya genelde 4-5'e kadar ayakta kalıyor çoğu insan da, ben fix 5 gibi sızıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 temmuz'da falan olsaydı, belki "BEN BİLE" gelebilirdim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 9 haziran'da son finalim bitiyor, 7 temmuz'da da yaz okulu baslıyor, bu arada her gune uyar bana, o yuzden 13-14 veya 20-21 haziran olursa guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 5 Haziranda finallerim bitiyor, 6-7 olur gayet. 20-21 çok insana uymaz çünkü 20-22 arası Unirockfest var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 temmuzda lan party mi olur ya okadar nerd olmadık di mi ? hava sıcaklıgı olcak 45 derece antalya & kemer cıvıl cıvıl turist kaynıcak ben DOMINATING!! OWNAGE!! sesi duyucam diye mi kasıcam mis gibi temmuz ayında :/ pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 finaller mayısın sonunda bitiyor yaz okulu 15inde mi ne başlıyorda pek bağlamaz zaten gelirim tarih yer zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ehueh biliyom dyna olmaz zaten de, keşke diyorum yani, izmir'deyim malum, finaller biter bitmez de atlayıp gelemiyorum ki :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6-7 Haziran ya da 13-14 Haziran bayağı uyumlu olur, 21 Haziran olayında zaten Unifest var, bayağı bi gelemeyecek insan falan olabilir, Unifest bitince Temmuz yaklaşıyor karıkarıkarı diye tatile uçanlar da olabilir, misal ben haziran sonlarında kaçmayı düşünüyorum, 6-7 Haziran'da finalleri bitmemiş olanlar var gibi gözüküyor, 13-14 Haziran güzel olabilir. Ayriyetten 6-7 Haziran da uyar bana, sadece 20-21 Haziran bana sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 DynamicK said: gerçi 40 kisi gitse 15 tanesi tamamlıyo sabah gerisi ya sızıyor ya erken kaçıyor hehe boyle erken kacma olayi varsa, erken kacanlar da tasa tutulmuyorsa ben 20-21 tarihlerini secip 1-2 gibi kacarim. 21inde kuzenimin dugunu var da, tum gun onlara bir sekilde yardimci olmam gerekecektir. 13-14'te turkaye'de degilim, 27-28 ise uymaz, baska bir dugun icin izmirde olmam gerek. (ne cok dugun var di mi?) (bu kadar detaya niye girdiysem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Temmuz'da gelebilirim, haziranda okul bitince bi Izmir yapmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 13-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar