slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yer kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 12 kisiye kadar devam edelim, su anda 8 kisi var... ilk partiye secmediklerimi daha sonra ayri bir aile olarak ekleyebilirim belki :) Ben en fazla 4-5 kisi basvurur diye bekliyordum eheh. neyse dur bakalim nereye kadar gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Daha sabahi var bu isin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Azmodai said: kendini bana teslim ettin yani? ok bap, elimden geldigince benzetirim :) yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o evde kan cikar, ben simdiden soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Azmodai said: tamam elimden geldigince yaparim bisiler, sarhos marhos koy ayrica nolacak. yabanci mi var. En iyisi buydu :( =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 slickers tam neat sayılmaz orta outgoing çok lazy çok playful çok nice burç yay fortune popularity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Xaenin Foto seç beğen al iki tane atayım dsf Sloppy Outgoing Active Serious/Playful yerinegöre adamım. Playful genelde ama aslında. Veri veri nice edit: burç aslan bi de. Hadi yap. edit 2: aa bi de şey, fortune, celebrity istiyorum. Sesim güzel ev içinde şarkı söylemeye yatkınım, as long as it pays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Diadan resim Sloppy neat arasi orta orta outgoing active daha yakin ama buda orta seriousa daha yakin cok nice aspiration da pleasure edit: burc mu koyuyorz bide burc balik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 vay. ivan drago patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dory Sloppy shy (ehu) Lazy hem de baya =) serious (sayilir) Nice pleasure ve knowledge xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hee amcam olur kendileri sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Son bir basvuru daha alalim... sonra baslatacam yarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi sonuncu da random kiz olsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben olayım ama çok dersim war resim koymadan stat olayına girsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ema olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 uyusanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu eve nerd lazim bi tane Puma Kalabaliklar icindeki yalniz nerd =((( super sloppy super shy orta derece lazy 10 ustunden 7 playful super nice aspiration= knowledge ve romance (AHAHASASHAHD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 axedice said: Solundaki kel kim? zuhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ok basvurular kapanmistir. Ema apla araya girerse onunkini otomatik kabul ediyoruz, kurallar boyle uzgunuz :) 6 kisi sececem bugun, geriye kalan 6 kisiyi de ya diger oyunda kullanacam, ya da ikinci bir aile yaratacam arada gelip gidip harasslasinlar diye :) 12 kisiyi birden koyayim diyorum da, takip etmek imkansiz olur sanki. neyse ona da bakariz. Ema apla basvurursan eger fotoya gerek yok, statlarini falan yaziver... foruma foto konusunda kati kurallariniz var bilirim :P Yarin oglene kadar surdurecektim ama artik bidahaki oyuna dolustururuz milleti basarili olursa bu :) Su anda butun expansionlari temin etmekle mesgulum, herseyi yukleyip oyle taze oyun acacam, insallah zevkli olur... ilk post yarin olur buyuk ihtimalle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya ben şimdi okudum ben de katılsaydım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 duruma gore daha sonra ekleme yaparız, veya bu bitince yenisini baslatiriz :) dur bakalim bu nasil gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 MORTİS OYNAMASIN YADA OYNARSA Bİ RESMİ VAR BU FORUMDA ÜNLÜ ORDAN ESİNLENSİN TİPİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 popomun resmmi mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar