Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 2: BBG Paticik Evi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar, evlerin ve yarattigim karekterlerin backup'ini aldim, okulun mezuniyet icin sinav haklarimin 7-18 temmuz arasi olacagini, ikinci partinin de agustosun 5-15'i arasinda olacagini aciklamasi uzerine kendimi bu projeye veremeyecem. Kapanmayacak ama bu konu cunku sozumu verdim ve tutacagim, mezun olayim, diplomami duvara asayim sizin serefinize 2. evi de hemen yaratip uniye yollayip mezun edecegim ;) Agustosun ortasindan itibaren gorusuruz :) (herseyin backup'i duruyor, senaryo tehlikede degil :))
Sosyal ağlarda paylaş

sinavlar tam gaz devam ediyor, eger bir aksilik cikmazsa da p.tesi mezunum... ama gelin gorun ki bilgisayarimin inflak etmesi sonucu hard disklerin durumunu bilmiyorum (alet basbayagi yandi, duman falan cikti dairenin de sigortasi atti...) kurtarabilirsem bu evi, kurtaririm... eger kurtaramazsam sorun yok direkt 2. evden baslariz universiteye.

hayir dualariniz, buyuleriniz ve umutlarinizi eksik etmeyin p.tesi hayatimin en onemli gunlerinden birisi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
sinavlar tam gaz devam ediyor, eger bir aksilik cikmazsa da p.tesi mezunum... ama gelin gorun ki bilgisayarimin inflak etmesi sonucu hard disklerin durumunu bilmiyorum (alet basbayagi yandi, duman falan cikti dairenin de sigortasi atti...) kurtarabilirsem bu evi, kurtaririm... eger kurtaramazsam sorun yok direkt 2. evden baslariz universiteye.

hayir dualariniz, buyuleriniz ve umutlarinizi eksik etmeyin p.tesi hayatimin en onemli gunlerinden birisi :D

Mezun oldumu acep azmo?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...