maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi mezun etmediler üniden böyle saçma işlerle uğraştığını öğrendiklerinden beri bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yahu hic vaktim yok bu aralar ama gec te olsa guc te olsa devami gelecektir, soz verilen evler de kurulacaktir. Hic merak etmeyiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bugün yarın bugün yarın geçiştirip duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Azmo aldın başına belayı valla, sıyıramazsın da artık bu işte ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ağustos'a kadar çıkarsa 3.bölüm iyidir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Her normal erkek gibi Sims'ten sıkılmıştır belki.. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadaslar, evlerin ve yarattigim karekterlerin backup'ini aldim, okulun mezuniyet icin sinav haklarimin 7-18 temmuz arasi olacagini, ikinci partinin de agustosun 5-15'i arasinda olacagini aciklamasi uzerine kendimi bu projeye veremeyecem. Kapanmayacak ama bu konu cunku sozumu verdim ve tutacagim, mezun olayim, diplomami duvara asayim sizin serefinize 2. evi de hemen yaratip uniye yollayip mezun edecegim ;) Agustosun ortasindan itibaren gorusuruz :) (herseyin backup'i duruyor, senaryo tehlikede degil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 birahallanisen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gogogo azmo. arkandayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahahahahah süper olmuşlar ya, ölüyorum gülmekten hele banyo olaylarında dağıldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v194/Azmodai/5-41.jpg burda enseye patlatacakmış gibi sdasaf bu arada sims'teki hatunlar çok taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sesion 2-3-4 olsun. yeni yarışmacılar yeni hayatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sinavlar tam gaz devam ediyor, eger bir aksilik cikmazsa da p.tesi mezunum... ama gelin gorun ki bilgisayarimin inflak etmesi sonucu hard disklerin durumunu bilmiyorum (alet basbayagi yandi, duman falan cikti dairenin de sigortasi atti...) kurtarabilirsem bu evi, kurtaririm... eger kurtaramazsam sorun yok direkt 2. evden baslariz universiteye. hayir dualariniz, buyuleriniz ve umutlarinizi eksik etmeyin p.tesi hayatimin en onemli gunlerinden birisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ne macera yaşadın be bi sims oynayacam diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 arkadasim hayatimin en kritik donemi, maceranin da otesinde valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bi ben memzun olmadım, olmadığım gibi birde 2. üniye gidicem. Ne sınavı bu dönemde bitirmemi bütmü? Direkt sims konusu olur o sınav günü. int+cha kasarsan başarılı olursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Emaleth said: gogogo azmo. arkandayız! hala arkandayız azmocan. kır çenelerini, dişlerini ellerine ver!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 tüh ben ilerdeki gay halimi görecektim kötü olmuş. :) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Azmodai said: sinavlar tam gaz devam ediyor, eger bir aksilik cikmazsa da p.tesi mezunum... ama gelin gorun ki bilgisayarimin inflak etmesi sonucu hard disklerin durumunu bilmiyorum (alet basbayagi yandi, duman falan cikti dairenin de sigortasi atti...) kurtarabilirsem bu evi, kurtaririm... eger kurtaramazsam sorun yok direkt 2. evden baslariz universiteye. hayir dualariniz, buyuleriniz ve umutlarinizi eksik etmeyin p.tesi hayatimin en onemli gunlerinden birisi :D Mezun oldumu acep azmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bugun son sinavima girdim, buyuk ihtimalle oldum... yarin kesinlesecek, hemen ardindan bir pc temin etcem ve devam edecegiz aksyona. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Party pack le bir mezuniyet partisi verirsin artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 up çekeyim öteki sims de patlamış zaten azmo halleder =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 spr olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bilgisayarim halen yok, oldugu zaman devam etcez 2. evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar