Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim gear hakkında sorum vardı. Hatta direk şöyle vereyim bir link. Bir kaç siteye bakındımda pek istediğim tarzda bilgi bulamadım. Şu an buff+potion ile 900 spell damage a ulaşıyorum. Nasıl arttırabilirim bunu öncelikli sorunum bu. Badge itemi diyebilirsiniz, onu zaten biliyorum. Ayrıca raide de gidemediğimiz için vay ak olarak adam gibi elimden pek birşey gelmiyor. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

edit: pve için gear soruyorum bu arada.
Mesaj tarihi:
spell hiti caplemeden (202) criti de 24 falan yapmadan destruction olursan verim alamazsin yukarda da soylendigi gibi.shadoweave setle zaten destruction zor oynanir ama aff ile guzel damage yaparsin.armory acilinca bir bakayim talent falan yapayim kankacim
Mesaj tarihi:
+1 , %25 crit 1100 gibi shadow damage olmadan desto yalan,

Full karazhan gear unbuffed 1000+ olabilmesi lazım rahat rahat Karazhan yapıp yapmadıgınızı bilmeyerek.

eger oda yoksa,MTG heroicde caster Dps namına ne varsa ninjalanmalı,
spell strike + Frozen shadow + Belt of blasting zaten best craftingler pre raid icin.

PvP bracer alınmalı yoksa, upgrade i Hyjal de

Shattered Sun yada PvP amulet ve yuzukler.

aslında s1-s2-s3 gear yapılabilir,honor kasıp s2 vendorden ,y, kotu bi 5 v 5 kurup sadece 10 mac tamamlamak icin haftalık birikenle bisiler olur.

belki belki belki, gief armory ...
Mesaj tarihi:
Bu hikaye gerçek hayattan alınmıştır.

Bütün mageler priestler şamanlar falan warlocklara "ne sıkıntınız var ki, mana zaten bitmiyor, bizde 6-7k can varken sizde 10k da can var, birşeye değer değmez yatmıyosunuz" der de işte siz bir de warlocklara sorun di mi pyro :) Geçen gün öylesine zul'amandayken millet konuşurken bunlar birinin canına tak etmişti herif değiştirin beni dedi dayanamadı çekti hsyi. Adamı takdir ettim ama, herkese bir "hass..., herif hsledi lan gerçekten!!" dedirtti gerçi hemen ardından emoları, dramayı sevmeyiz diye gkick yedi ama burdaki nokta bu değil :p

*Konuya dönmek gerekirse warlockluk için bir kere gear şart. Çünkü en ufak birşeyde ice blocku açan mage gebermeyip de buzun içinden sırıtırken, siz gearınız düşükken 6-7k canla one shot yerseniz herkes size "go get some gear & skillz" diyecek ve akabinde replace olucaksınız.

*Gearınız iyi değilken affliction oynamak zorundasınız ve böyle olunca hepimiz "oğm ne biçim warlocksun layn, elin şamanı dpsde seni geçiyor, olol" diyoruz. Bu yüzden özgüven de şart.

*Sonra gearınız biraz iyileştiğinde millet en güzelinden +spell damage gemleri dayarken siz +spell hit gemlere bakıcağınız için -çünkü destroda hit veren talentiniz yok, her akşam sizin grubunuza verilen denyo şaman totem of wrath koymuyor i..elik olsun diye vesaire- , herkes 242975642 spell damıcım var derken siz öööyle iç geçirceksiniz. Buna bağlı olarak sabır da şart.

*Loot-reaverdan omuzluk alıp T5 klübüne girdiniz artık. Gearınız biraz daha iyi ama hala spell hit eksikliğini hissediyorsunuz. Trinket de yok doğru düzgün. Bloodgem birden hiç parlamadığı gibi parlıyor gözünüze. Shattrathda bankadan flask alıyorsunuz çantaya. Bu sırada /w geliyor,
"nice gear dude1"
"Thanks m8"
"Would ya gimme 10 g?"
"No sorry"
2.Trade: X is a loser lol! He got fackin t5, but he still using bloodgem lol. And he is bloody poor that paid all of his gold to scryers rep to get it lol.
4.Guild: Oğm X, seninle dalga geçiyorlar /2de farkında mısın :DDD
Y whispers: r0flc0pter
E dayanıklılık da şart.

*Kael'a gidiyorsunuz. İlk haftalar, paso wipe. Paso raid leader sayıyor ventten millete. "Focus noobs, focus ffs!" Geceyarısını çoktan geçmiş, 1-2 deneme daha sonra biter heralde bugünlük diyorsunuz. O sırada flaskınızın süresi dolmuş.
Şeytan whispers: Ya nolcak bazıları da içmemiş, sen de içme yeni bir tane nasolsa bitecek şimdi. Ne olcak ki, giden senin goldun.
Raid: Oh guys, appearantly X never drinking flasks at all!
RL whispers: FFFSS how come X!! Im screaming my arse off to focus you. Is drinking a flask that much hard? Is spending gold for raid equipment not cool for u? If you dont like it get the hell out of my guild and then farm gold for your fuckin shit-drake!!
Raid biter, RLnin kafası yerine gelmiştir azardan, "RL şefkatiyle" yine whispers: Thats ok mate. What happens in the raid stays in the raid (gülen smiley) Just focus more next time.
Para da şart.

*Gearınız biraz daha iyileşiyor, şeytan feda eden 0/21/40 destro warlock oldunuz artık, yeni bir robe aldınız piskopat bir görüntünüz var falan, yavaş yavaş hayallerim gerçekleşiyor diyorsunuz... İşte bu noktada yine biz devreye giriyoruz. Archimondedayız mesela, millette illadari lord cowl, cursed vision bilmemne falan var ama hala 25 kişi pişmiş kelle gibi t6 bekliyor.. Officerlarınız air burstde geberip "lol i died" diyor, tekrar dene, tekrar dene.. Sonra birden "OMG WARLCOK X!? WHERE TEH HELL İS UR DOTZ?*?" ? -Abi ben kem küm, işte destro oldum, zaten curseler sabit, conflagulate'le immolate de uçuyor, corruption da 2 sn cast dewamlı üstünde tutmak zor oluy.... You have been removed from the raid group.
Bu yüzden çelik gibi sinirler de şart.

*Oyunda caster pelerin bulmak zor. Ama bt trashden tam size göre bir tane +shadow damage'lı var. Haftalarca giriyorsunuz, dkp yok tabi, herkes alıyor bir siz kalıyorsunuz. Bu noktada da ben devreye giriyorum.
Z joined the guild.
4.Guild: [Gm] : Say hi to our new warlock. He's imba, he even got fackin sunwell drops.
Gm whispers you: I know you waiting for a cloak since weeks but I wanna try out Z, so you dont mind if not get invited to raid tonight, do u?
Ertesi sabah;
Z whispers you: Hey mate, I heard that you are enchanter. Would you enchant my new [Sizin haftalardır beklediğiniz pelerin]?
Siz: &%!^ %^^^+% !'%&?!
Z whispers you: Im sorry? :O
Siz: Sorry mate, mischat =)
Hayata pozitif bakmak ve iyimserlik de şart tabi.

Kısacası warlockluk zor zanaat pyro. Sonun en başta bahsettiğim adam gibi olmasın da :) Allah kolaylık versin.
Mesaj tarihi:
Ahah Rikkie eline sağlık, orada geçen çoğu olayın baya benzerlerini yaşadım, çok iyi anlıyorum. Umarım artık herkes anlamıştır lockları sdf.
Mesaj tarihi:
harbiden bende prot warriorum war guild bulamadım falan derken level 43 lockumu kasim crafttı suydu buydu badge idi kasarım dedimde wazgectim simdi :S her partyde "ffs no hs ? no ss ? no bla bla ? oh dont you have imp I WANT STAMINA YUU FUUL ! where the hell iz your imp ? OMG Summon me ? summon o summmon su summon bu ffs i'm waiting for summon ? oh dont you have 200 shard ur noob !... korktum.
Wallaha korktum.
Mesaj tarihi:
said:
*Gearınız iyi değilken affliction oynamak zorundasınız ve böyle olunca hepimiz "oğm ne biçim warlocksun layn, elin şamanı dpsde seni geçiyor, olol" diyoruz. Bu yüzden özgüven de şart.

affliction dusuk dmg yapmıyor

said:
*Sonra gearınız biraz iyileştiğinde millet en güzelinden +spell damage gemleri dayarken siz +spell hit gemlere bakıcağınız için -çünkü destroda hit veren talentiniz yok, her akşam sizin grubunuza verilen denyo şaman totem of wrath koymuyor i..elik olsun diye vesaire- , herkes 242975642 spell damıcım var derken siz öööyle iç geçirceksiniz. Buna bağlı olarak sabır da şart.

en yüksek spell dmg su an locklarda
fel armour

said:
*Kael'a gidiyorsunuz. İlk haftalar, paso wipe. Paso raid leader sayıyor ventten millete. "Focus noobs, focus ffs!" Geceyarısını çoktan geçmiş, 1-2 deneme daha sonra biter heralde bugünlük diyorsunuz. O sırada flaskınızın süresi dolmuş.
Şeytan whispers: Ya nolcak bazıları da içmemiş, sen de içme yeni bir tane nasolsa bitecek şimdi. Ne olcak ki, giden senin goldun.
Raid: Oh guys, appearantly X never drinking flasks at all!
RL whispers: FFFSS how come X!! Im screaming my arse off to focus you. Is drinking a flask that much hard? Is spending gold for raid equipment not cool for u? If you dont like it get the hell out of my guild and then farm gold for your fuckin shit-drake!!
Raid biter, RLnin kafası yerine gelmiştir azardan, "RL şefkatiyle" yine whispers: Thats ok mate. What happens in the raid stays in the raid (gülen smiley) Just focus more next time.
Para da şart.

raid warningle beraber kullanırsın flask olur biter.

said:
*Gearınız biraz daha iyileşiyor, şeytan feda eden 0/21/40 destro warlock oldunuz artık, yeni bir robe aldınız piskopat bir görüntünüz var falan, yavaş yavaş hayallerim gerçekleşiyor diyorsunuz... İşte bu noktada yine biz devreye giriyoruz. Archimondedayız mesela, millette illadari lord cowl, cursed vision bilmemne falan var ama hala 25 kişi pişmiş kelle gibi t6 bekliyor.. Officerlarınız air burstde geberip "lol i died" diyor, tekrar dene, tekrar dene.. Sonra birden "OMG WARLCOK X!? WHERE TEH HELL İS UR DOTZ?*?" ? -Abi ben kem küm, işte destro oldum, zaten curseler sabit, conflagulate'le immolate de uçuyor, corruption da 2 sn cast dewamlı üstünde tutmak zor oluy.... You have been removed from the raid group.
Bu yüzden çelik gibi sinirler de şart.

böyle officerların oldugu guilerler karazhan za progrestle tradeden ssc tk icin adam arıyorlar

less drama plx
Mesaj tarihi:
Pyro said:
Bu arada an itibari ile sadece 20 sn önce gerçekleşen olay, honor of valley den cıktım tam org da ve rog 3 vuruşta aldı rofl.

honor of valley.
  • Yeni Oluştur...