Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende geliyooooooooorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 150 milyona mı ne almıstım ne zaman hatırlamıyorum ama gecen sene felandı galiba, orjinal tabii ki neden 480 milyon fiyat verdiler anlamadım ray-bane bu da var güzel bak =)Selebriti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abi bi gözlüğe asgari maaş verilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 fede said: lan önüme astım düşmüş alet. lan 15 senelik gözlük. sezen konserinden bişey anlamadım şerefsizim ya. skjfkhf.. Alkolsuz olarak bi gözlüğe sahip çıkamadın mı lan.. bu arada, alkolsüz sezen konseri düzenleyen tobb camiası'na saygılarımı sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de en içten kaygılarımı sunuyorum. halbusi 150 promille dinlemek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Gözlük var gözlük var. Özellikle araba fln kullanıyorsanız polarizeden şaşmayın diğerleri yazın o asfalt parlamasının fln önüne geçemiyor. Bende her sene niyetlenip lan o kadar para veremiciym deyip sonraki bahara erteliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yavv git bi tane çakma al en iyisi :D istanbuldamısın bilmiyom ama, eminönünde mi doğubankta mı ne kaçak gözlük satan yerler varmış, normal fiyatından yarı fiyatına alırsın. benim arkadaşım 500ytlik gözlüğü 250 ye falan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mayhem said: uyuşturucu kullan agatör en azından bir kere dene zararı olmas ahahahahhaa süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mayhem said: ooo bu gözlükler bizim okul tikilerinin [kaynakçılarının] resmi sponsoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim de almam gerekiou şu sıralar bi gözlük paso gözümü kısıorum alnım kırışcak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Takma gözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 RB 3250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mayhem said: ben 8 ay önce falan şu gözlüğü yaptırmıştım bir arkadaşıma 70 ytl tutmuştu. Nerede yaptırdın Mayhem? Birde sadece camlar mı 70 YTL tuttu yoksa çerçeveyi de mi o yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 en iyi güneş gözlüğü bende. en pahalısı ve en karizması.markası da o biçim mükemmel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 matriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ssj4songoku said: Mayhem said: ben 8 ay önce falan şu gözlüğü yaptırmıştım bir arkadaşıma 70 ytl tutmuştu. Nerede yaptırdın Mayhem? Birde sadece camlar mı 70 YTL tuttu yoksa çerçeveyi de mi o yaptı. Bizim ark. eskişehirde bunun bordosuna 200 bayıldı.Göstersem mi bu threadi yoksa bırakiim takılsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bırak takılsın, yazık çocuğa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bende ray banimi geçen sene 250 ye aldm 480 ne yahu. (tabi benimkinde de adam ilk fiyatı 380 den açmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yeni aldım prada yeni sezon 680 ytl çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 matama said: ya ben iyi bir gozluk alacagim ama miyopum, herkes diyorki sen cami attirip cam taktiracaksin hic bir anlami kalmiyacak alma. Bi yere kadar dogru soyleniyor. Cogu kaliteli marka cercevelerini italyadaki belli basli fabrikalardan cikiyor. Tasarim v.b. gibi seyler farkli sadece. Asil parayi verdiginiz sey cam oluyor. Cok begendigin bir model varsa kemik olmadigi ve cok fazla egimli olmadigi surece ( parantez gibi ) hersekilde her cerceveye uygun cam kesilebiliyor. Tecrubeli gozlukculer kemik cercevelere dahi takabiliyorlar hatta. Siz gozlugu aliyorsunuz, bide yaninda numaralarinizi soyluyorsunuz, sizin goz bebeginizi isaretliyor camda vs teferruat. Nihayetinde kaliteli bir cami ( polarize organik nikon cam mesela) gozlukcu istediginiz renge boyayabilir. (sofor sarisi, rarbay yesili, police kirmizisi, gucci kahverengisi vs) Cam muhtemelen satilan raybanlerden dahi pahali olacak ama siparis gozluk oyle oluyor maalesef. En cok koyan kismi, gozlugun numarasiz polarize camlarini elinize aldiginiz an oluyor. Mumkun mertebe ayni modelin polarize olmayan modelini bulmaya calisin yani. Birde gozlukte kar marji %70 civarlarinin dahi ustunde gezer, biraz agiz yapip elinizde de nakit olursa yarinsindan dahi dusuge alirsiniz herturlu gozlugu. Cerceve felan fiyati sorunca frank uzerinden , euro uzerinden elinde hesap yapan hesap makineli gozlukculerin makaralarina kanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ssj4songoku said: Nerede yaptırdın Mayhem? Birde sadece camlar mı 70 YTL tuttu yoksa çerçeveyi de mi o yaptı. Bursa'da, Ulucamiinin arkasında bir optik dükkanı var. İsmini tam hatırlamıyorum fakat sende yaptırmak istiyorsan yönlendirebilirim. BulletRide said: Bizim ark. eskişehirde bunun bordosuna 200 bayıldı.Göstersem mi bu threadi yoksa bırakiim takılsın mı? Of çok kötü olmuş gerçekten :) Göstermesen daha iyi olur sanırım, morali bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 KHaRoN said: matama said: ya ben iyi bir gozluk alacagim ama miyopum, herkes diyorki sen cami attirip cam taktiracaksin hic bir anlami kalmiyacak alma. Bi yere kadar dogru soyleniyor. Cogu kaliteli marka cercevelerini italyadaki belli basli fabrikalardan cikiyor. Tasarim v.b. gibi seyler farkli sadece. Asil parayi verdiginiz sey cam oluyor. Cok begendigin bir model varsa kemik olmadigi ve cok fazla egimli olmadigi surece ( parantez gibi ) hersekilde her cerceveye uygun cam kesilebiliyor. Tecrubeli gozlukculer kemik cercevelere dahi takabiliyorlar hatta. Siz gozlugu aliyorsunuz, bide yaninda numaralarinizi soyluyorsunuz, sizin goz bebeginizi isaretliyor camda vs teferruat. Nihayetinde kaliteli bir cami ( polarize organik nikon cam mesela) gozlukcu istediginiz renge boyayabilir. (sofor sarisi, rarbay yesili, police kirmizisi, gucci kahverengisi vs) Cam muhtemelen satilan raybanlerden dahi pahali olacak ama siparis gozluk oyle oluyor maalesef. En cok koyan kismi, gozlugun numarasiz polarize camlarini elinize aldiginiz an oluyor. Mumkun mertebe ayni modelin polarize olmayan modelini bulmaya calisin yani. Birde gozlukte kar marji %70 civarlarinin dahi ustunde gezer, biraz agiz yapip elinizde de nakit olursa yarinsindan dahi dusuge alirsiniz herturlu gozlugu. Cerceve felan fiyati sorunca frank uzerinden , euro uzerinden elinde hesap yapan hesap makineli gozlukculerin makaralarina kanmayin. cam dediğin 80-90 milyon birşeydi en son aldığımda [miyopum] bi de incelttik onu [gözler 3.5] bir de ordan bayıldık. Nasıl olsa hep takmıycam diye öyle pahalı tarz gözlük almamıştım çerçevesiz almıştım da çerçevesizi daha pahalıymış =) bi de çerçevesini alabilirsen titanyum al oksitlenme yapmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ssk ya yazdırsak fetos gıbı olmaz mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Syn said: ..cam dediğin 80-90 milyon birşeydi en son aldığımda... Camlarda cerceveler gibi cuzdana gore degisiyor elbette. Camin organik veya polikarbonat olmasi, numarali ise rahatsizligin turu(miyop-astigmat), derecesi, cam renginin nasil elde edildigi(vakumla, solusyonla vs), camin inceltilme derecesi(gunes gozlukleri icin cok gerekli degildir cercevelerde genelde kalin oldugu icin) ve son olarak camin kaplamasi. (anti-ref, sert kaplamalar) falan filan Kimisi outdoor sporlarda kullanicaktir, camin dayanikli olmasi icin polikarbonat secim ile polarize ve sert kaplama kullanilir. Arac icin yapiliyorsa nispeten daha dayaniksiz olan organik cam kullanilir, anti-refle kaplamayla birlikte tercih edilir vs. Ama ucuz olsun diye gunes gozlugunde tutupda %60uv korumali camlar secmek de abesle istigal, en azindan %99 korumali polikarbonat camlardan tercih edilmeli. Dusen,kirilan,cizilen bisey oldugu icinde fiyat farki cok degilse sert kaplamalar olursa daha iyi olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Doğubank'ta Bir mağazada arkadaşıma numaralı gözlük yaptırıyorduk .1 tane yaşlı bir çift geldi 1-2 dakika beklediler . Çalışan raftan 2 gözlük cıkardı verdi 2 milyar para verdi gittiler karı koca. Sorduk ne diye bu gözlük 5 numara inceltilmiş cam yakın uzağı birlikte gören ve güneş gözlüğü vazifesi gören siyahcam'dan yapılma bir gözlükmüş. Yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar