Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sıcak yaz ayları geliyor herkesi sokak ta susuz kalıp telef olacak hayvanlar için bi kabın içinde su bırakmaya davet ediyorum. ve bu başlığın olabildiğince çok kişiye yayılmasını diliyorum. hatta evde atık ta bulunan yenilebilecek ekmek gibi malzemerin çöpe gideceğine o hayvanlara ulaştırılmasını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ne geliyor geldi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 anlatım bozuklugu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 uyarı için teşeküürler emeğeine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 geldi bile evet, ulan dötümüzden ter akıyor ders işleyeceğiz diye, gömlek yakıyor Allahtan kravat takma zorunluluğunu kaldırdılar yaz uygulamasında da iyiyiz. Bu aylarda böyleyse ağustos gebertir lan öss çalışcaz bide uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bizim zamanımızda ceket + söveter giymemiz gerekiyordu bu havalarda hey gidi beee. *Gözlerinde lise anıları canlanır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 SeaGle said: geldi bile evet, ulan dötümüzden ter akıyor ders işleyeceğiz diye, gömlek yakıyor Allahtan kravat takma zorunluluğunu kaldırdılar yaz uygulamasında da iyiyiz. Bu aylarda böyleyse ağustos gebertir lan öss çalışcaz bide uff yönetmeliğe rağmen kaldırmamakta kararlılar illa o bok gibi tişörtlerden alıp onlardan giyicez nah giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sıcak yaz ayları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar