adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 koz kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 trefli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 restine rest ulan ! dsfds böyle bir kemal sunal filmi vardı http://www.youtube.com/watch?v=fXFSQuGWt-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kupa kızı verir sinek valesi affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 batak ! oynıalıım :P 3-5-8 de olur.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 3 5 8 yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hepsine varım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sus kamyoncu ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lan ne kamyonculuumu gördün ki! kamyoncu baluu sen karıştırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 "kupa almaz'a bundan sonra fenerbahçe denilecekmiş ehehe" gibisinden bi şeysi okumuştum ek$ide, gülmüştüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamı zorla katil etmeyin lehn! hemen editle onu gelmiyim oraya!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kabuk said: lan ne kamyonculuumu gördün ki! kamyoncu baluu sen karıştırdın baluu çok ağır laf var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 doru sen tır şoförüydün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kabuk said: lan ne kamyonculuumu gördün ki! kamyoncu baluu sen karıştırdın şşt noluyor leng ! Sensin kamyoncu, ağır vasıta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 balu tek alırını almak için asla çıktığın sonra da üstüne işediğim zamanları bliorum:D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sdfsdfsdf !! bak hala konuşuo " -29 " senii !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa dur kanka göstercem az bekle :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa Bi insan 3'e nasıl batar yaa OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! cidden merak ettim nasıl yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bi insan 3'e nası bataağğğrrr :D ahahah. -29 dio ya. var ya sen cidden terbiyesiz oldun... 2 kere sekizci kalıp birinde 13 öbüründe 14 aldığımı hatırlatmama gerk yok sanırım nası ağlattım sizi:D 3 lere battıklarınızı hatırlatmıyorum bile siz kendiniz söylediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zor olmadı aga, neredeyse bütün 3lere ve 5lere battım. Ama ben yendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende 11'e batınca üzülüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o oyun çok şaibeliydi zaten ya.. bi kere elime hayatın anlamını verdiler.. 16 kağıt içinde en yüksek kağıdım 8 ve 2 adet koz var 5-6. Şaka gibiydi yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: bende 11'e batınca üzülüyodum 3-5-8 kanka bu 5 kağıt verince rakibe her türlü batıosun. balu 5 i cok sever bu aradA :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hıııı duymuştum onuda en iyisi ihale abi eşli ihale hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar