Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl nereden alıcaksınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miraul said:
yeni bilgi :P

arkadaşlar ürünü yarın sabah 10 11 gibi mağazalarda bulabileceksiniz. demis aral dan yetkili eleman

HMMM.
gidip bakmak lazım, ama ariym önce ehue
Mesaj tarihi:
Abim şu an mavi shop da aldı 2 tane satış başlamıs ve kapıda kuyruk varmış çok fena... 50 tane CE gelmiş hepsi önsiparisde satılmış 1 tane bile yokmuş
Mesaj tarihi:
d&r dan yeni haber var. akşam üzeri dağıtım yapılacakmış. en erken yarın alınır. maviyle kasamam şimdi hava sıcak 1 gün geç başlıym anasını satim :)
Mesaj tarihi:
Mavi'ye gitmem imkansız benim, Erenköy'den çıkacam da, gidene kadar zaten stok bitmiş olur muhtemelen, D&R zaten 3 dakika mesafede, akşam alırım, alamazsam da yarın olur muhtemelen.
Mesaj tarihi:
bu sabah 10 gibi Levent Kanyon D&R'a gittim. Aksam 6 gibi depolarından (Güneşli) kamyonla yola cikacagini söylediler (telefon actirttim depoya). 9-10 gibi elimizde olur dediler (tüm D&Rlar icin ortalama o saatlerdedir diye düşünüyorum) Ama yarına da sarkabilir satışları, geç saatlere kadar acik olan D&Rlarda kamp kurun derim.

Sonra yaptığımı anlatiyim, metroyla Cevahir'e geçtim, Mavi Shop'a sordum, 11-11.5 gibi gelcek dediler. Peki dedim, disari ciktim bi sigara ictim, dolaştım fln, oyunlar geldi 1 koliyle, sırama girdim ztn 7-8 kisiydik, aldım oyunumu ciktim eve geldim, su an yüklüyorum (:
  • Yeni Oluştur...