pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hayırlı olsun, darısı başımıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Miraul said: yeni bilgi :P arkadaşlar ürünü yarın sabah 10 11 gibi mağazalarda bulabileceksiniz. demis aral dan yetkili eleman HMMM. gidip bakmak lazım, ama ariym önce ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Abim şu an mavi shop da aldı 2 tane satış başlamıs ve kapıda kuyruk varmış çok fena... 50 tane CE gelmiş hepsi önsiparisde satılmış 1 tane bile yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Çıkıyorum dışarı şimdi, Ankara'nın altını üstüne getireceğim. Akşam oyunu alıp oynuyor bir şekilde görüşmek üzere :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ohhh be nihayet kuzenim banada kapabilmiş bi tane mavi den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 d&r dan yeni haber var. akşam üzeri dağıtım yapılacakmış. en erken yarın alınır. maviyle kasamam şimdi hava sıcak 1 gün geç başlıym anasını satim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 maviden su an kapış kapış gidiyor yaw kosun derim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mavi'ye gitmem imkansız benim, Erenköy'den çıkacam da, gidene kadar zaten stok bitmiş olur muhtemelen, D&R zaten 3 dakika mesafede, akşam alırım, alamazsam da yarın olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cevahir mavi shopta varsa cavahir d&r dada vardır muhetemelen. çıkıyım şimdi 10 dakka sonra cevahirdeyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet karaborsa 100 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hocam 110 veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok mu bursada alınacak yer :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 taa zafer plazaya çıktım DR de yokmuş daha :S attım kendimi hızlıca bi cafeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu sabah 10 gibi Levent Kanyon D&R'a gittim. Aksam 6 gibi depolarından (Güneşli) kamyonla yola cikacagini söylediler (telefon actirttim depoya). 9-10 gibi elimizde olur dediler (tüm D&Rlar icin ortalama o saatlerdedir diye düşünüyorum) Ama yarına da sarkabilir satışları, geç saatlere kadar acik olan D&Rlarda kamp kurun derim. Sonra yaptığımı anlatiyim, metroyla Cevahir'e geçtim, Mavi Shop'a sordum, 11-11.5 gibi gelcek dediler. Peki dedim, disari ciktim bi sigara ictim, dolaştım fln, oyunlar geldi 1 koliyle, sırama girdim ztn 7-8 kisiydik, aldım oyunumu ciktim eve geldim, su an yüklüyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pre order etmesek daha hızlı alıcaktık yanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tehey yalan olduk sanırım. yok mudur dr dışında bir yer bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla öyle galiba cüce :) 70 ytl verdim, stress yasamadan insan gibi aldım oyunumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ankarada şu an satan yer yok. DNRlar yarın diyor Bimeks de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben 70den fazla verdim hem hem kutu yok hem gec geliyo.... rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet ankara'da kargo problemı var, yarın gelecek diyorlar. ankara'da herhangı bı yerden alabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kaç DvD oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dual sanırsamsamsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bakalım o zaman, ben akşam 8-9 gibi uğrayacağım Erenköy, Suadiye ve Caddebostan D&R'lara, haber veririm durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 E biz de konuştuk 2'de başlıyoruz satmaya dediler ? Caddebostan D R bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar