camoka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 cuma günü oyun çıkıyor..Dnr bimeks gibi mağazaları aradım..elimize ne zaman ulaşır bilemiyoruz dediler..yarın alabilme şansı bulan varmı?? aralgame 1 gun sonra elinizde olur dedi.. fikri bilgisi olan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ankarada DnRlar CTS günü bekliyoruz dediler ama yarın genede bi sorun dediler. Muhtemelen yarın gelmiş olur. Bimeksde aynı şeyi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 beşiktaş taksim civarı bana ait bakırköy tarafları bir iki arkadaşa ait yarın.Organize olup stokları bitiricez kafayı yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de ankaradaki dnr dan alacağım. senditten preorder yapmıştım ama cancel ettim. ordan alınca ne zman gelir allah bilir. 1-3 hafta arasında değişiyor gelme süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mavi den aldım siparişiniz paketlendi diye mesaj geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de tam böyle bir konu açacaktım. bimeks veya d&r 'dan alacam ben de. yarın bimeks'e gidicem bi bakalım. d&r'ı da ararım veya buradan birileri yazmış olur muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok dert etmeyin eğer ilk partiden alamazsanız internetten cd key alır birinden de cd leri alır yükler oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 TBC'yi sabah çıktığı gün dosttan almıştım. Bildiğim kadarıyla çayyolu dost dağıtım yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Megavizyon bir gün sonra satışa sunarız dedi çok kızdık.yarın 9'da questimiz başlıyor.Çok çileli olucak çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yeni konu açmak istemedim :) Fiyatı ne kadar olucak bir bilgisi olan var mıdır? Ayrıca collection pack (adı her neyse, büyük paket işte) ne kadar olur bilen var mıdır? Bir de büyük paketle verilen itemler dengesizlik yaratır gibi bir kanı oluştu bende? :P Bir de WoW gibi ilk ay ücretsiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Rikkie said: Yeni konu açmak istemedim :) Fiyatı ne kadar olucak bir bilgisi olan var mıdır? Ayrıca collection pack (adı her neyse, büyük paket işte) ne kadar olur bilen var mıdır? Bir de büyük paketle verilen itemler dengesizlik yaratır gibi bir kanı oluştu bende? :P Bir de WoW gibi ilk ay ücretsiz mi? evet ilk ay ucretsiz onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 feiticiera said: Megavizyon bir gün sonra satışa sunarız dedi çok kızdık.yarın 9'da questimiz başlıyor.Çok çileli olucak çok. dnr oyle bi hayvanlik yapmaz isallah yeni bilgi :P arkadaşlar ürünü yarın sabah 10 11 gibi mağazalarda bulabileceksiniz. demis aral dan yetkili eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yarın saat kaçta gırebılıyo olacaz oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eve geldigin saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Birileri bir fiyat söylesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Rikkie said: Birileri bir fiyat söylesin :P 70 ytl diye biliyorum zaten daha fazlası abartı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kaç gibi giriyoruz kuyruğa (ankara akköprü bimeks)? Tek başıma durmayayım da muhabbet edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben istanbul kadıkoydeyım varmı bu yakada oturup alacak olan :D kesın vardırda burda varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 mavishop tan aldım bugun sabah paketlendi die msg geld,. yarın sabaha en gec elimde olur diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Aradık sorduk Khanx'le , oyun 70 milyon D&R'larda. Hemen gittigidiyordan aptal 120 milyonluk siparişimi iptal ettim ve güzel güzel 70 milyona alıcam. Öküz gibi sistemli bilgisayarım da geliyor yarın oooh. Ama ÖSS.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 19/05/2008 09:21:58 AGE OF CONAN ÖN.SİP BEKLEMEKTE HAVALE GELDİ 22/05/2008 11:46:10 Paketlendi 22/05/2008 17:41:19 Gönderildi hayırlı olsun çok şükür mavishop favorim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynen hatta inanmamak isteyenlere kargo takip: YURTİÇİ KARGO NO:109365447188 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 e ben şimdi mavi shop u aradım daha gelmedi yarın gleicek yarın gelmedne öcne arayın gleip gelmediğini söyleriz dediler, hatta yarın elinizde kalmama durumu olabilirmi dedim pek sanmıyorum ama önce siparişleri yollayacağız sonra kalanalr satılır dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 valla öle kargoda şu an boş kargo yollamıyolarsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 myster1o said: aynen hatta inanmamak isteyenlere kargo takip: YURTİÇİ KARGO NO:109365447188 :P 2 paket sonra bana yollamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar