Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hee wispy e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Method 2. kill'i almasına sevindim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Lindoras said: Ah ah süper ^^ Konuyla ilgisi olmayacak ve hatta sapacak ama bi soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken sorayım dedim şimdiden özür dilerim... Tabard of Frost ya da böyle murloc gibi özel non combat petler ebay ve benzeri sitelerde satılıyor. Daha önce hiç böyle sanal alışverişler yapmadığım için bunun güvenilirlik derecesini bilemiyorum. Alınacak kodun geçerli olup olmadığı falan.. Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim özellikle tabard almayı düşünüyorum. hmm tabard of frost tcg pointlerle alınıyor ebayden güvenilirliği ve yaptığı alışverişlerden aldığı puanlara bakıp sağlam adamlardan alabilirsin muhtemelen 8-10 dolara bulursun.. murloc kostümü zamanında 19 dolardı bu blizzconda ipini koparana dağıtıldığı zamanlarda, şimdi 250 dolarlara falan çıkmış fiyatı, muhtemelen de daha fazla yükselicek. arz talep eğrisi.. yine aynı şekilde pozitif yorumlara sahip terazisine tıklanmış adamlardan al alıcaksan ama her zaman bir risk vardır o yüzden dikkatli olmanı tavsiye ediyorum mesela 10 dolarlık bir şey al ama 200 dolarlık falan bir şey alırken emin olarak al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hand of the Deceiver'ın drop rate %100 galiba :D. 4 kill 4 drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yuh ya 114 dps ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 114 damage per second, noob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu arada konu dışı ama ben pek başlık açmayı sevmem biri açıversin. çünkü bir druidimiz abartmış biraz :D. Solo onyxia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gangren said: 114 damage per second, noob!lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Offf ne uyudum var ya. Dagger ilk önce inthya a gitti yanlışlıkla sonra ticklet la Quantz' a verildi. Rogue helm cloze'ye, fist, shaman'a, plate helm de dps warrior'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Lindoras said: Ah ah süper ^^ Konuyla ilgisi olmayacak ve hatta sapacak ama bi soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken sorayım dedim şimdiden özür dilerim... Tabard of Frost ya da böyle murloc gibi özel non combat petler ebay ve benzeri sitelerde satılıyor. Daha önce hiç böyle sanal alışverişler yapmadığım için bunun güvenilirlik derecesini bilemiyorum. Alınacak kodun geçerli olup olmadığı falan.. Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim özellikle tabard almayı düşünüyorum. Spectral Tiger aldım ben Ebay'den, hiç bir sorun yaşamadım. Yine de çok fazla referansı olan kullanıcıları tercih etmek mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Catzee said: Spectral Tiger aldım ben Ebay'den, hiç bir sorun yaşamadım. Yine de çok fazla referansı olan kullanıcıları tercih etmek mantıklı olur. kaca aldın bizim guildden elemanlar soruyordu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Wispy said: Offf ne uyudum var ya. Dagger ilk önce inthya a gitti yanlışlıkla sonra ticklet la Quantz' a verildi. Rogue helm cloze'ye, fist, shaman'a, plate helm de dps warrior'a. Al bendende o kadar ya yeni kalktim bugun. Sonunda uyuyabildik anasini kesiim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sizinki de zor is bea.hani guzel eglenceli bisey falan ama iste dusunuorm ı ıh benim bunye kaldırmaz heralde ne diim hll olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gangren said: 114 damage per second, noob! yek yeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 3 ssaati gecınce wow oynamam basım arıo benım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 su sıra bende bi 3 saat falan belki günde raid icin onun dısında girmiorum ama işin ucunda world first falan filan o tür ortamlara girince ister istemez oynuorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 pm attım hozceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nihlathak said: Wispy said: Offf ne uyudum var ya. Al bendende o kadar ya yeni kalktim bugun. Sonunda uyuyabildik anasini kesiim ya. oyunu bırakma sebebim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ilk legendery bow dustu last resort a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Wowheade göre hunter only diye birşey yok tooltipinde, rougea verseler ne piskopat olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 zaten bu last resort ile forte de bi is var. legendary dukkani gibi guildler. zaten ortak hareket ediyorlar gm editliyo kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 En iyi rogue ranged weapon'u. İstiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hep hunterlar mı nincalıycak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Eu, us kesersiniz de asya durur mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 seven demıssın 25 kısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar