Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil'jaeden the Deceiver

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Lindoras said:
Ah ah süper ^^

Konuyla ilgisi olmayacak ve hatta sapacak ama bi soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken sorayım dedim şimdiden özür dilerim...

Tabard of Frost ya da böyle murloc gibi özel non combat petler ebay ve benzeri sitelerde satılıyor. Daha önce hiç böyle sanal alışverişler yapmadığım için bunun güvenilirlik derecesini bilemiyorum. Alınacak kodun geçerli olup olmadığı falan.. Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim özellikle tabard almayı düşünüyorum.

hmm tabard of frost tcg pointlerle alınıyor ebayden güvenilirliği ve yaptığı alışverişlerden aldığı puanlara bakıp sağlam adamlardan alabilirsin muhtemelen 8-10 dolara bulursun..
murloc kostümü zamanında 19 dolardı bu blizzconda ipini koparana dağıtıldığı zamanlarda, şimdi 250 dolarlara falan çıkmış fiyatı, muhtemelen de daha fazla yükselicek. arz talep eğrisi.. yine aynı şekilde pozitif yorumlara sahip terazisine tıklanmış adamlardan al alıcaksan ama her zaman bir risk vardır o yüzden dikkatli olmanı tavsiye ediyorum mesela 10 dolarlık bir şey al ama 200 dolarlık falan bir şey alırken emin olarak al.
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:
Ah ah süper ^^

Konuyla ilgisi olmayacak ve hatta sapacak ama bi soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken sorayım dedim şimdiden özür dilerim...

Tabard of Frost ya da böyle murloc gibi özel non combat petler ebay ve benzeri sitelerde satılıyor. Daha önce hiç böyle sanal alışverişler yapmadığım için bunun güvenilirlik derecesini bilemiyorum. Alınacak kodun geçerli olup olmadığı falan.. Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim özellikle tabard almayı düşünüyorum.

Spectral Tiger aldım ben Ebay'den, hiç bir sorun yaşamadım. Yine de çok fazla referansı olan kullanıcıları tercih etmek mantıklı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...