Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Yazı şeklinde anlatıyorum çünkü ilk karalama defterine yazdım. Edebi yorumları oraya yaparsınız artık =) [hr] Uzun bi gece ve yorgunum; Dün Gece Aklından sadece güzel anılar geçiyordu. İstemedi. Ne hatırlamak, ne de hatırlanmak. Unutulmanın kendini saklayabileceğine inandı. Saklanamadı. Azına gelen herşeyi söyledi. Savurdu. Vurduğunu sandı. Yaralamak istemiyordu, öldürecekti. Anıları kendine sakladı bencilce. Kızın ezildiğini gördükçe devam etmek istedi. Devam etti. Küfretti. Bundan bi kaç saat önce yine vurmuştu o çok sevdiği tene. Hemde kontrolsüzce. Kıvrandırmak için. Önce sakat bıraktı. Sonra küfretti, öldürmeyi denedi. Sövdü, nefretini haykırdı. "Seni sevmiyorum." dedi kıza. "Ben gittim senden" dedi, "gelmeyeceğim, belkide hiç yanında olmadım". Gitmeye çalıştı, yine zarar vereceğini bile bile durmak istemedi.Ne kadar sevsede gitmesi gerektiğini biliyordu.Sevdiğini mutlu görmenin tek yolu buydu belki. Sustular. Çocuk sustu. Kız hiç konuşmamıştı zaten. Ağlamıştı. Acı çekiyordu.Kolu, sırtı ve başı ağrıyordu. Odaya geçti. -"Kapıyı kapatma!" , emretti çocuk. Yaptırım değildi, görmek istiyordu.Bu gece sondu ve biliyordu. Bidaha dokunamayacaktı o tene. Umutsuzca kızı izledi uzaktan. Yatağında acıdan kıvranan uyuyamayan o çok sevdiği sevgilisini. İzlerken uyuya kaldı çocuk kısa bi süreliğine.Gözlerini açtığında kız yanına çağırıyordu.Anlam veremedi ama gitti yanına. -Yanıma yatar mısın? Sessizce uzandı yatağa çocuk.Yüreği parçalanıyordu. Aşıktı. Kız bi anda dönüp çocuğa sarıldı. + Nefret et benden diye yalvardı çocuk ani ama usulca bir tepkiyle. - Seni seviyorum. + Nefret et benden! - Senden istesemde nefret edemem. Ne diyeceğiini bilmiyordu, ne yapsada kız onu hala seviyordu. Fazlasıyla, mantıksızca. Halbuki çocuk nefret edilmek istiyordu.Böylece kız ilişkileri boyunca ona aşık olduğu için pişman olmayacaktı. Bi süre sarıldılar yatakta. Sonra boynunu öpüp kokladı.Sonra heryerini öptü çocuğun.İstemediği bir ilgiyle tepki verdi ve geri öptü kızı çocuk. Öpüştüler. Yeni sevgililerin ilk öpücüklerini onlar sonda yaşadı. Dayanamadı çocuk, o sert asabi tavrı düşmüştü bir anda, "Yalan attım" dedi, "Seni hala çok seviyorum." Kız durdu ve cevabı olmayan o cevabı verdi.. -Bende ama bidaha söylediğimi duymayacaksın. Haklıydı, duymamalıydıda.Canını her fırsatta yaktıktan sonra, durmamalıydıda. Gitmeliydi. Ama o anda sabaha kadar tekrar aşk yaşıyorlardı. Kız yaşatıyordu. Çocuk sabah gidicekti ve sabaha bir saat kalmıştı. + Son bir saatlik sevgilim benim dedi çocuk ve ağladı. Kontrol edemiyordu. "Ağlama.." demeye çalışırken kızda başladı ağlamaya. Aşıktılar. Ama yürütemezlerdi.Bitmesine yaklaşırken ikiside tükenmişti artık. + Eğer canını tekrar yakmayacağımı bilsem, ne ben giderim ne senin gitmene izin veririm biliyorsun dimi? Kız duraksadı. - Evet.. biliyorum.Seni seviyorum, bu sondu. +Bende.. -Sabah giderken.. Durdu kız, acıyordu bedeni.Konuşamıyordu. -Sabah giderken sanki yarın geri gelecekmiş gibi git. +... Tekrarladı, -Sabah giderken sanki akşam geri gelecekmiş gibi git. Verecek bir cevabı yoktu çocuğun.Sıkıca sarıldı sevgilisine. Bi kaç dakika sonra sevgilisi olmayacak sevgisine. Biticekti, az kalmıştı. Ağladığını saklamaya çalıştı.Hıçkırıklarını yuttuysada gözünden düşen ilk damla kızın eline düştü. - Ağlama artık, bir parçam hep senin olacak. Son sözleriydi bunlar.Acı çeke çeke uyumuştu son dakikalık sevgilisinin koynunda. Sessizce kalktı yataktan çocuk, üstünü giyindi. Yatağın öbür ucuna dolaşıp son saniyelik aşkına eğildi. + Öğrenemedin mi be aşkım, ben bencilim.Bir parçanı değil hepsini istiyorum.Seni istiyorum.Ne arkadaşın olabilirim ne de başka birşey.Senin olmak istedim sadece.Benim olmanı istedim. Canını yaktım. Özür dilerim. Evet bitanem son kez, seni çok seviyorum. Fısıltıları gözyaşlarına karıştı.Gözyaşları tenine. Yorgundu. Ağlıyordu. Sokak kapısını arkasından kapatırken son kez yalan attı sessizce; " Görüşürüz.. " [hr] evet çocuk benim O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ne yani şimdi dövdün mü sen kızı?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sildim; bu o topicle alakalı deil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla feci güzel olmuş özellikle ilk öpücük gibiydi o son öpüşmemiz tarzı bi yer o kısım cidden iyi. bu sırada kim bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kelepçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çok kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim. Ama dayanamıyorum yine de yazacağım: "kötü şeyler" Çok'unu da yazmadım hadi. Acıdım. Eyv.. Kötü oldu evet. Kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya ben anlamıyorum madem o kadar çok seviyosunuz nası olmaz ya? insan sevdiğine nası zarar verebilir ki yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oluyor ivy valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben kız arkımı dövdüm bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kanka tepki almak mı istedin ? ake ya ne mantıksız oldu ben kendim yazmışım yukarda. sustum. yanlış bişi kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 biri de beni bi sinirle kolumdan çekip duvara doğru savurmuştu. bunu yaptığı için arkadaşlarımdan temiz bir dayak yemişti. ve şu sıralar 3-4 güne bir içip içip penceremin önünde bekliyor köpek gibi. yapıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bahane olamaz biliyorum ama ben ciddi bi sinir hastasıyım. Bişey tetiledikten sonra gözüm kararıyor.Anca olup bittikten sonra farkediyorum naptımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tepki ne alayım yada doğruyu savunmadım sadece olmuştu bende yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @ quibble; en azından farkediyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 farketsemde çok geç oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 böyle bi konuda ne erkek haklıdır nede kadın haklıdır... hiç kasmaya gerek yok kadınlara el kalkmaz diye bişeyde yok hea ben korkumdan hiç bi kadına vurmadım şimdiye kadar çünkü sinirlenince duvarı göçertebilen bi insanım bırak kadını birine vurmaya bile korkuyorum ama adamın sinir hastası olduğunu bile bile sonunda o tokatı(yada nasıl vuruluyosa işte) onu yiyeceğini biliyosa halende konuşuyosa kadında haksızdır... İnsanoğlunun en büyük hatası insanlara nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmiyo heaa yiğit sen haklısın yada değilsin demiyorum bu sırada genel bi kavram bu salakça şeylere sinirlendiysen haksızsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Benimde 1 senelik bi ilişkim sinirlerime hakim olamadıgımdan bitmişti.bitmeseydi evliliğe kadar giderdi öyleydi.aradaki parazitleri umursamadım hiç.ama bi baktım hem o hme ben yeterince doldurulmuşuz. en son bi ortamda baya bagırdım cagırdım tuttum kolundan ittirdim.ağlayarak git artık bana dedi ve orda bitmişti.genel olarak ztn sinirliydim bide o son noktaydı bayana asla el kalkmaz.duvara vururum yine vurmam.ama bazılarıda hak etmio diil :).ama yinede vurmamak lzm.başka yolalr bulmak lzm adam etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @adamınbiri kanka artık kendimi tanıyorum. nerde tetikleneceğimi biliyorum. uyarmıştım, ama uyarıyı tehtid olarak algılayıp üstüme geldi. yinede bu beni haklı çıkarmaz. ama dediğin gibi bana yaklaşılması gereken yol o değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 said: Yalan attım" dedi, "Seni hala çok seviyorum." Kız durdu ve cevabı olmayan o cevabı verdi.. -Bende ama bidaha söylediğimi duymayacaksın. butün kızlarda bunu diyor yanlız haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @ adamınbiri; ne dion len sen??? adamınbiri said: hiç kasmaya gerek yok kadınlara el kalkmaz diye bişeyde yok ne bu oluum?? duymamış oliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Vur! Kır! Parçala! Bu maçı kazan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben said: hea ben korkumdan hiç bi kadına vurmadım şimdiye kadar çünkü sinirlenince duvarı göçertebilen bi insanım bırak kadını birine vurmaya bile korkuyorum neden sadece okumak istediğin yeri okuyosun ki=) ayriyeten sinirlendirilmenin kadını erkeği yok herkezin bi dayanma sınırı vardır o sınır kim aşarsa tabiki o kişiye tepki gösterilir...bunu fiziksel olarak gösteren var duygusal olarak gösteren var göstermeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 demicen kardeşim. ne demek oğlum bu ya. biri bana zarar versin bakalım yüzümü birdaha görebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1) insan sevdiğini dövmez. sevmese, hatta nefret etse bile, karşılık veremeyeceğini bildiği bir kızı hiç dövmez, dövmemeli. 2) bu kız geçen gün mantıyla süpriz yapan kız değilmiydi? 3) ankara gezisiyle alakası varmı bu ayrılığın? böbrekler sağlam mı sdfsdg 4) fantastik romantik atmosferik cümlelerle güzel bi şekilde anlatmışın, tuna kiremitçi tarzı olmuş. yani şu haliyle okuyunca "ülen çok kral film sahnesi olur bundan" diyorum fakat öte yandan altında kesin bi bit yeniği var gibi geliyo. 5) özetle, gitmeyi kafaya bi kere koyduysa bi taraf, eninde sonunda gider. ne birbirinin canını yakmaya, ne de aşk filmi tadında cümleler kurmaya gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 e sonuç olarak bi erkekle kavga etmekte bi kadınla kavga etmek arasında fark var(herhangi bi dövüş sanatı bilmiyosa tabi:D) ben yapmam gider bi yerleri yumruklarım bişiler ederim ama vurmam bi kadına ama tepkisini o şekilde gösterenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar