kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 normal box'larda 1 buddy key, CE'lerde 5 buddy key olması gerekiyordu, manual'ın icine falan sıkıstırılmıs olmasın, bi bakın bence =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bogachan said: Evet Gamersloot buddy key yollamıyo onlarıda kendileri kullanıyodur belki :) Ama retail key geldi. gemersloot tan gelen mailde 2 tane key vardı.. birisi muhtemelen buddy key.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bende istiyorum gief plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dionero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Buddy key ler account management da buddy program altında görülebilir ama şu anda server kapasiteleri izin verdiği zaman açılacak daha sonra deneyin mealinde birşeyler diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya evet nie kapattılar buddy keyi alamadım Cuce'den buddy keysini yüklüorum oyunu şu an. Account yok :/ elinde fazla buddy keyi olan var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valequanta aynı sistem kardeşimde var ve medium da rahat oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Apache, şu an oyunun updateini umutsuzca yapıyordum. Mesajını görünce harbiden umutlandım. Medium'da fazla gözüm yok şöyle rahatça pvp yapabiliyor olayım yeter, umarım dediğin gibidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mortis said: ya evet nie kapattılar buddy keyi alamadım Cuce'den buddy keysini yüklüorum oyunu şu an. Account yok :/ elinde fazla buddy keyi olan var mı =) buddy keymi what is this :P valla kutudan 2 cd 1 tane kitapcık cıktı bide mis gibi pilastik kokusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oyunu almadan once bi retail key ile sistemimde denemek istiyorum. buddy key verebilecek olan varsa coook makbule gecer cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bana da calisir buddy key yollayabilir misiniz? Hatta yollayana Battlefield Expasion Pack Special Forces calisir keyimi degisirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Normal Edition aldım ben de, Buddy Key falan göremedim içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya buddy key sistemi çalışmıo cucenin accountu ile bakiorum arada hala kapalı. Başlasa da bi onla oynıcam karakterimi yaratıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İlk mesajdaki sistemin 7400 go olanı bende var. Biraz sonra oyuna giricem (patch). Performanstan yana haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Finallerim bitti sonunda. Acaba bir tane buddy key verebilecek olan var mı bana ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 buddy key sistemi yalan abi hala çıkmadı her gün kontrol ediorum. Accountuna girip buddy programa girip key alıp veriosun arkadaşına. Kutuyla beraber key gelmio yani. Ve sistem geçici olarak kapalı serverları daha stabil hale getirene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bide insanlar denemeye gelicekse biraz daha adam etmeyi planlıyo olabilirler oyunu buddy keyleri dağıtmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 şu anda hala buddy key yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar