kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 normal box'larda 1 buddy key, CE'lerde 5 buddy key olması gerekiyordu, manual'ın icine falan sıkıstırılmıs olmasın, bi bakın bence =)...
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bogachan said: Evet Gamersloot buddy key yollamıyo onlarıda kendileri kullanıyodur belki :) Ama retail key geldi. gemersloot tan gelen mailde 2 tane key vardı.. birisi muhtemelen buddy key..
dionero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Buddy key ler account management da buddy program altında görülebilir ama şu anda server kapasiteleri izin verdiği zaman açılacak daha sonra deneyin mealinde birşeyler diyor.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya evet nie kapattılar buddy keyi alamadım Cuce'den buddy keysini yüklüorum oyunu şu an. Account yok :/ elinde fazla buddy keyi olan var mı =)
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valequanta aynı sistem kardeşimde var ve medium da rahat oynuyor.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Apache, şu an oyunun updateini umutsuzca yapıyordum. Mesajını görünce harbiden umutlandım. Medium'da fazla gözüm yok şöyle rahatça pvp yapabiliyor olayım yeter, umarım dediğin gibidir :)
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mortis said: ya evet nie kapattılar buddy keyi alamadım Cuce'den buddy keysini yüklüorum oyunu şu an. Account yok :/ elinde fazla buddy keyi olan var mı =) buddy keymi what is this :P valla kutudan 2 cd 1 tane kitapcık cıktı bide mis gibi pilastik kokusu :D
ankthepot Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oyunu almadan once bi retail key ile sistemimde denemek istiyorum. buddy key verebilecek olan varsa coook makbule gecer cidden :(
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bana da calisir buddy key yollayabilir misiniz? Hatta yollayana Battlefield Expasion Pack Special Forces calisir keyimi degisirim!
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Normal Edition aldım ben de, Buddy Key falan göremedim içinde?
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya buddy key sistemi çalışmıo cucenin accountu ile bakiorum arada hala kapalı. Başlasa da bi onla oynıcam karakterimi yaratıcam da.
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İlk mesajdaki sistemin 7400 go olanı bende var. Biraz sonra oyuna giricem (patch). Performanstan yana haber ederim.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Finallerim bitti sonunda. Acaba bir tane buddy key verebilecek olan var mı bana ? =)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 buddy key sistemi yalan abi hala çıkmadı her gün kontrol ediorum. Accountuna girip buddy programa girip key alıp veriosun arkadaşına. Kutuyla beraber key gelmio yani. Ve sistem geçici olarak kapalı serverları daha stabil hale getirene kadar.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bide insanlar denemeye gelicekse biraz daha adam etmeyi planlıyo olabilirler oyunu buddy keyleri dağıtmadan önce
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 şu anda hala buddy key yok mu ya.
Öne çıkan mesajlar