eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bravo lan.. bence grafiker filan olabilirsin sen..yada onu olamazsan işsiz kal evhanımı evbeyi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 iş verdiler de olmadik grafiker legbranın eline bakiyoruz iş vericek diye ailemizin internetcisi(!) o. vericek yapcaz. yabanci adamlarla calismam, caiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tamam be tamam çıktım :D kurcaz stüdyo merak etme sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ahah, garfield ile coyote'a +rep direk. Edik : Ayriyetten Albırt abiye saygılar sdhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Quibble said: bence kopya kagıdıyla ustunden gecmısın :P word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Osso said: Ben ki guzel sanatlardan terkim benden guzel cizmissin. Tbr. Brv. cevap vermeyi unutmusum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 önemli değil. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ellerine sağlık.Özellikle tweteey, çakal ve ilk baştaki eşşek çok güzel olmuş.Gerçekten emek verip, uğraşıp çizdiysen tebrikler.Benim sinirime giden olay; millet görüyor çizimlerin güzel oldugunu illa b.k atacak ya kopya-kötü-olmamaış vs vs gibi şeyler yazıyor.Kimse bu işi anasının karnından bilmiş halde doğmadı.Çalışarak, çizerek ve bol pratik yaparak öğrenilir bu resim sanatı.Haa bi de kursu var bu işin o da güzel olur bak.Yani neyse diceğim şu; en azından hatalarını kibar bir dille söyleyin ne bileyim şefkini kırmamak lazım insanların.Hadin kendinize iyi bakın. not:çizmeye devam dory :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 noluyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fare albırt muazzammış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ehu tesekkurler, cizerek geliscek tabi ki bok atana da selam olsun!!1111 cikista yakalamiyim. pati albumde eeyoreuma kagit koyup cizmis demisler, bak arkadasim, o elini kiririm diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 biiii biiiiiiip masaustu arkaplan yapilmistir. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hiçbirini beğenmedim hepsi birbirinden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Fotoşoplamadığındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 senin kalbini kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: senin kalbini kirarim. ahahahah kalbim olsa kırardın . yaylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kalp yoksa kafa da kirilir, sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kalp kırılmadan da konur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bi izin versenize trolleyeyim şu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 müsaade senin zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yalnız harbi iyiymiş resimler. trolleme bence zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gördüydük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 oha süpermiş ben nie yeteneksizim lan kıskandım arkandayım xunn trolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çok sıradanlar. 8 yaşındaki yiğenim daha güzel çiziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar