Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 cs uyar, warcraft uyar hadi bi ekşına girelim paticenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 plaxX??ßßßßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yaa ne oyunu bu saatte tek oynıcağım oyun var ebelemeç o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 cok banalsin kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dota. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet cağımız uzun eşşek cağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben yastık olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben yastık olurum uyurum yastık olup ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben feci atlarım heaaaa söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bana doğru atlarsın di mi ^_^yastığım ya ben hani ^_^ asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Biz adam sakatlıos bi sekilde. oyun bitince öle oluo ama kasti bişe yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ata demirerin gosterisi geliyo aklima uzun eşek diyince cok komik lan o adam agf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: bana doğru atlarsın di mi ^_^yastığım ya ben hani ^_^ asd ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dory said: ata demirerin gosterisi geliyo aklima uzun eşek diyince cok komik lan o adam agf ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kacmaaa gel burayaaaa. diorm ama orhan a diorm üstümde mortis cıksa da ona demiorm bak yazıorm yazdm hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 HHAhHahahahahahAHhahahahahahahahAhaHAHAHAhaHAhaHAHAhaHAhaHAhaHAhaHAhahHahaHAhaHAhaHAhaHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ata demirer kendi agir klasinda herkesi ezer.(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 SKeLeToN said: kacmaaa gel burayaaaa. diorm ama orhan a diorm üstümde mortis cıksa da ona demiorm bak yazıorm yazdm hadi bismillah. üstüne cuce çıktı naapıcan şimdi hah daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahaha bi de trip yapıo cüceyi alma bni al o kötü kaka pis cıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 biz zırhlı oynuyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çılgın Civ4 oynadım. Roma ile toplamda 8 şehir kurdum. Haritanın kuzeyini aldım.İvory copper stone marble gold fish gibi resorcues edindim.Puanda yaklaşık 400 koydum en yakın rakibim Roosvelt e Tho,Hindu,Confisium,Hristiyanlık ve İslam ı bularak tüm şehirleri farklı dinlerin mağbedi yaptım.Resmi din olarak İslam ı seçtim. Allah kitap tanımayanlar için imam yetiştirdim tek tek gönderdim.Koskoca roma 20yıldır imam yetiştiriyor başka bi cacık yok. Tüm allahsızlara allahın varlığını ispatlıyoruz. Japon tokasuwga mıdır ne boktur.Onada Confisium u layık gördüm.Görsün anasının örekesini ahirette.Devam edcem.Çok çılgın ilerliyorum. Save ettim kapattım yarın 8.40 ders var.Hocayı Konfiçyunizm e davet ediyorum. Allahsız tosba Bunu okumayacaksınız biliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 okumadım çünkü kıçım ağrio çok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar