dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Anerchy said: dory said: bence alamazsin. bence de :( pm'ime bile cvb wermedi dory said: no wai ama ilk pm asl'mi aldim az once. yapmayın şımarıyorum pLz. beni bilen bilir. gizlim saklım yok ahanda Pme cevap veriyorum: iyiym saol sen nasilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aeo mortis bu durumda. auehaheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Anerchy said: Mortis said: anerchy rp yapio that is what we are -John Rambo Ben dün gece izledim bu filmi çok güzel olmuş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 awwww cuteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 baluu ben sana kırgınım dün su dökmedin ya çok kırıldım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tambir aoe sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 AHHAHA yarıldım aeo yorumlarına age of empires demek istedim :) şaka len şakka cons doğru cevabı söyledi ve repi haketti. bildiğim tüm kısaltmaları sıraladım da enteresan olan ake yi biliyorsunuz aeo yu bilmiyorsunuz ake nedir ya gelişine yazmıştım neyse. he ne diyorduk yatıyordm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eline su bile dökemessn sen onun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 en son biri aoe dediğinde wipe yedirmistim gruba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ÇÜNKÜ KIZSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hangi server? edit: serverdan hangi oyun olduğunu çıkartıcam zaten sakin fdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 roket adam said: AHHAHA yarıldım aeo yorumlarına age of empires demek istedim :) şaka len şakka cons doğru cevabı söyledi ve repi haketti. bildiğim tüm kısaltmaları sıraladım da enteresan olan ake yi biliyorsunuz aeo yu bilmiyorsunuz ake nedir ya gelişine yazmıştım neyse. he ne diyorduk yatıyordm. kıwırma len hep diosn ake yi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yakalandık >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Cons said: ÇÜNKÜ KIZSIN sen de consun ayrica gel kapişalim alim aklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dory said: Anerchy said: dory said: bence alamazsin. bence de :( pm'ime bile cvb wermedi dory said: no wai ama ilk pm asl'mi aldim az once. yapmayın şımarıyorum pLz. beni bilen bilir. gizlim saklım yok ahanda Pme cevap veriyorum: iyiym saol sen nasilsin. pm =? a)private message b)public message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben bu soruyu boş bırakcam össye az kaldı heaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 benim pati kardeslerimden saklım yoktur. hepimize asl cekmiş oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o işte ben private görmem işimi halka açık yaparım dior. @adamın1i olm sen halen su mevzuusunda mısın yuh beah ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ilk cevap benden o zaman 19/f/izmir diyen biri yok tabii hiç. pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Baluu said: o işte ben private görmem işimi halka açık yaparım dior. öhö, lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 PİYEM GEldi benim gizlim saklım yok burdan cevap veriorum "evet varım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Zebilith said: hangi server? edit: serverdan hangi oyun olduğunu çıkartıcam zaten sakin fdsfds. kasma wow kor'gall character: hylouse undead mage full frostum hatta yeni yaptim brand-new =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aeahueahe hepimiz de dory tercümanı özetcisi zartı zurtu oldk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dory said: Cons said: ÇÜNKÜ KIZSIN sen de consun ayrica gel kapişalim alim aklini. RUJum ben vurur kaçarım arkamdan ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar