Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ıyy pistir şimdi o makine bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bilmiyorum ki:D en son masamın üstüne koymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2. foto cidden brutal miş. bizim eve bi ara uğur dündar geliyodu az kalsın , sonra belediye falan uğradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 CaNNi said: 12. yurt mu burası :Dlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2. foto gerçekse +++multirep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 CaNNi said: CaNNi said: 12. yurt mu burası :Dlan deil akdeniz yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 2 Haziran'da yurt yönetimi odaları kontrol edecekmiş. Her gün bir torba çöp çıkarıyorum 2 gündür. 2 haziran'a kadar temizlenir gibime geliyor. Olmazsa şuuuut ve goooll olacam. Günde bir torbadan fazla çıkaramıyorum aşırı tembelim. edit:imla hataları :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 alın bol bol çöp ev :D bunlara baktıkça benim odam / evim daha temiz ehihkiki şeklinde moral yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Huun'a katılıyorum. O poşetleri çıkartmak ne kadar zor olabilir ki? Bir de ne bileyim onlar oradayken rahatsız olur insan kokar vs. Onu da geçtim hiç mi estetik duygunuz yok? Çöp orda mı durur. Bir kova alın içinde biriktirin ya da buzdolabınız varsa içinde saklayın görünmesinler, oda arkadaşın olsam gece uykunda dikkatli olman gerekirdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 resimdeki arkadaşları bilemiyeceğim de ben odaya uyumak ve çöp atmak için girdiğimden dolayı günlük hayatta bir rahatsızlık yaratmıyor... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ehuhehu danya yurdu kktc ,temel reis poşeti ?? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fare ile uyanan oldumu hiç biriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar