PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 süpürgenin içinde yaşamına devam edip mutasyona uğrayıp büyüyüp kaçarsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 en mantıklısı bence ama süpürge süper fikir. sonra süpürgenin tobasını da direk tutup camdan o yöneticilerin evine atıyorsun işlem tamamlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 süpürgenin içine girdiği anda o türbülanstan hali kalmıyo. kocaman akrep bile geberdi öyle :D (gerçi ilacı da yemişti önceden ama neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kesin çözüm için: http://www.travel-tidbits.com/tidbits/Auschwitz2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Üstüne bulaşık deterjanı sık... Bi yedi mi bir daha toparlanamıyo..bolca sık ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 önerildiyse bilmem de, en kalite taktik oda spreyi-parfüm- + çakmak böyle durumlarda. kesin çözüm, flamethrower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 He he. Hamam Böceğine yapılası en güzel şey, eline alıp camdan dışarı sallamak. Olmadı bi kğıt ile felan al, öldürmeyin yazıktır sdjfhkjsgh.. Aga al bi terlik eline, çat diye yerleştir kafasına delikanlı adamsın, hamam böceği mi korkutcak seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ya birak ne flamethrower i arkadaşım eğer kalabaliklarsa yani koloni falan varsa mis gibi "çalışma kampı" na yolla hepsini. Hem arada çalışıp senin işine de yararlar bir yandan da kırılırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ee nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gazete rulosu darbesiyle stun çakıp terlik strike la işini bitir bence. Başka türlü öldürmek kolay değil, bilumum böcek ilacına bağışıklıkları filan oluyo bazılarının, sıkıyosun ilacı yaldır yaldır koşturmaya devam ediyo. Terlik ftw Büyükçe bişeyse bot ta kullanabilirsin. Çekiniyosan böcek ilacı bul ama. Er ya da geç öldürür, en azından öyle umuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 korkuyom yaw ne son durumu. kıtlendım kaldım resmen. detan etkili gözüküyor dur bakalım. detan said: Detan Maxi ile haşerelere karşı uzun süreli çözüm sunan Detan Maxi'yi tüketicilerin beğenisine sunduk. Formülündeki su içinde dağılmış bulunan mikrokapsüller sayesinde hamamböceği, karafatma, karınca, pire, akrep, örümcek gibi tüm yürüyen haşereleri öldüren bu ürün insanlara, hayvan ve bitkilere zarar vermiyor. Detan Maxi'nin mikrokapsüllerine bulaşan böcekler, yuvalarına birer saatli bomba olarak dönüyor. Bu da böceklerin sıradan spreyler gibi teker teker değil, tümünü topluca imha etmesini sağlıyor. Bu etki 6 aya kadar sürüyor' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bide bunların ucan modelleri var galiba, bitanesi kafama dogru uçmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Lancelion said: önerildiyse bilmem de, en kalite taktik oda spreyi-parfüm- + çakmak böyle durumlarda. kesin çözüm, flamethrower. FlameThrower yönetir.Hertürlü haşareye kesin çözüm.Raid falan hikaye bole fayansın ustundeyken cayır cayır yakacaksın.CAYIRR CAYIRRR.Ama dikkatli kullan evi yada kendini yakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Detan Maxi'nin mikrokapsüllerine bulaşan böcekler, yuvalarına birer saatli bomba olarak dönüyor. abi bu ne güzel bir cümle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha be abi. hamam böceği ya. kızların korktuğunu duymuştum da sen nasıl korkarsın :S tiksinirsin tamam ama daha iyi. kap eline gazeteyi çak kafasına sonra süpürgeyle gazetenin üstüne koy at dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Spastik_Serce said: Detan Maxi'nin mikrokapsüllerine bulaşan böcekler, yuvalarına birer saatli bomba olarak dönüyor. abi bu ne güzel bir cümle ya. AHAHAHAHAHA koptum ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 başlığın hemen altındaki post olsaydı bu post: murodan taktik ve strateji al demek isterdim sana (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tüketiciler firma sahiplerinden daha bilgiliymiş maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tırsma ısırmaz ve sokmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 cemad said: oha be abi. hamam böceği ya. kızların korktuğunu duymuştum da sen nasıl korkarsın :S tiksinirsin tamam ama daha iyi. kap eline gazeteyi çak kafasına sonra süpürgeyle gazetenin üstüne koy at dışarı abi öyle deme, o iğrençlik öyle tiksindiriyor ki görmeye tahammül edemiyorum şahsen. korkuyorum yani bildiğin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 7thBreath said: tırsma ısırmaz ve sokmazmış Ondan daha beterini yapıyor arkadaş...bacağının üstüne çıkıp yürüyor...asıl korkulacak olay o bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yazmayın öyle of ulan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 önce inanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi kere bana da öyle arızalılarla dolu bir apartmanda oturma şansı nasip oldu. baktım apartman sakinlerinin hepsi korku filmlerinden çıkmış gibi, gittim eczaneye kutular dolusu zehirli yem, şu kapı boyu sıkılan zehirli köpüklerden aldım ve bir hamamböceği gibi düşünmeye çalıştım. sanırım bu konuda çok başarılı oldum. her ne kadar kutular dolusu zehirin etkisi olsada bir hamam böceği gibi düşünme konusundaki başarım inkar edilemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar