Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yıne yaz geldi, yıne bızım apartmanın cins yönetimi ilaçlama olaylarına girişmedi. nasıl olduysa 1 adet hamamböceği ( belki vardır daha) banyoda kendını gösterdi. hemen kaçtım. banyoyı kapadım. eve olsa olsa balkondan gırmıstır. başka girebileceği yer yok. yaşam yeride olacagını sanmıyorum gerçi. şimdi annem evde yok( of ne zaman annem gitse ortaya çıkıyor bunlar) min 1-2 haftaya gelicek. ablamla ben feci korkmaktayız bu yaratıktan. hani birşeyden kaçarken öndekini çekersiniz arkaya kendınız kaçarsınız ya. o durumdayız. şimdi napayım ben. gidip girişmeye zerre cesaretim yok. ne gibi birşey yapabilirim. çamaşır makinesi harici kaçabileceği hiçbir yer yok. ama gotum yemiyor. nöbetçi eczaneden raid filan bulsam sıksam uzaktan etki edermi, napayım . yada ne alayım eve. yarın o yöneticiyede lokantalarada napacagımı bılıyom ben. lavuklar rahatsız olmuyor anlamıyorum. adama gece kapınızın üstünde geziyorlar diyorum tamam diyor. ya birde duvardaydı terlikte yetişmez. of ulan gece gece git ya. bunları kesınlıkle evden uzak tutmanın yolu nedir, tecrübeli arkadaşlar yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tecrübem yok ama ben her türlü böceğe önce uzak sonr yakın mesafeden raid sıkıp daha sonra da o raid in içinde boğak gibi bi girişimde bulunuyorum. kaçmış gibi görünse de daha sonra geri gelmiyor. bi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hamam böceği dediğin ne ki la başta fark etmemişim çiyan falan zanettim o kadar yazdıklarını okuyunca yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hamam böceği ölüyo muydu yaw raidle? sallamasyon gibi olmasın radyasyona karşı bile dirençleri oldunu saniodum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 radyasyon değil ki bildiğin zehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bir adet kedi alıp içeriye salıyoruz hamamböceğinin icabina bakar kendisi hem eğlenir hem öldürür hatta canı cekersede yer cok güzel böcek avlıyo kediler evde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 olorin84 said: bir adet kedi alıp içeriye salıyoruz hamamböceğinin icabina bakar kendisi hem eğlenir hem öldürür hatta canı cekersede yer cok güzel böcek avlıyo kediler evde :D katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 peçeteyle tut at bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla ben ayakkabımı giyip eziyodum bi kaç kez olmuştu böyle bişi çünkü ama sen kaçtıına göre yapamazsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kabuk said: seni garbage'ın wikipediası ilan ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Allah belanı versın. ulan napcam ben. duş alamadım. saçlar kir pas içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız mıydın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anerchy said: seni garbage'ın wikipediası ilan ediom ahahah teşekkür ederim efendim teşekkür ederim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 elektrik süpürgesiyle höpürdet dsasdf (böcek için kullanılabilecek en iğrenç fiil heralde buydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abi birşeyler söyleyin, gaz verin gidip direk dalayım. oralardadır gün yeni başlıyor onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi de gezdiği yerleri çamaşır suyu vs. gibi bişeylerle temizleyin iyice, çünkü iz bırakıyo o sürekli dolaşırken, diğer hamamböceklerine yol oluyo o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya al eline paspas veyahut bi gazeteyi rulo yap azını burnunu kır işte yüzleş onunla yanı kac kac nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet evet elektrik süpürgesi iyi taktik. ama paranoyalarım var işte korkutuyor o..... çocukları beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 buyrun efendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hamam böceği kadar iğrenç bi şey yok gördüm mü kaçarım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Spastik_Serce said: evet evet elektrik süpürgesi iyi taktik. ama paranoyalarım var işte korkutuyor o..... çocukları beni. sen annelerini dürtersen! onlar da seni dürter bütün anneler için geçerli tabi bu ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2 duble atıp cesaret toplayıp mı girişsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ulen ufacık saçma sapan bi yaratık amma korktun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar