efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Temiz bir sayfa acalim sirketimize. Biz az ve genc pilotlardan olusan bir 0.4 ustu korsanlik sirketiyiz. Etrafta gozumuze ilisen yumusak ve yagli hedeflere, cogunlukla kisisel sebelerden bagimsiz olarak savas aciyoruz, ates kes'i ise parayla satip aramizda paylasiyoruz. Tabii her zaman kazanmiyoruz, amacimiz daha cok eglenmek zaten. vergimiz sifir, cogunlukla amarr ekseninde toplansak da; hedeflerimiz nereye giderse kovaliyoruz. Su siralar 4 aktif savasimiz var, mumkunse patlama ve patlatilma hikayelerimizi burada paylasacagiz : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 savasta oldugumuz sirketler simdilik savas durumumuz soyle the order of zeus verdigimiz hasar: 297,728,463 aldigimiz hasar: 0 the knights of zzz verdigimiz hasar: 195,118,982 aldigimiz hasar: 0 diger iki sirketle daha mucadeleye giremedik : ) ama heyecanla beklemekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bu aralar pek oynayamiyorum lakin yine de briileri rahatsiz ediyor olmaliyiz. gecenlerde ticareti ve yetenkleri kontrol etmek icin oyuna girdigim yeni taze korpe bir savas ilani gordum : ) Birileri gercekten sounnda bize kizmis ve savas ilan etmislerdi. evet.. karsimizdaki sirketin adi industrial coalition (lol.), 43 kisilik bir sirket ve yaklasik 1 senedir aktif gibi gozukuyor. Bizim kucuk uyuz sirketimizin sadece bir aylik; ben ise uc aylik bir oyuncu oldugu dusunursek cok eglenceli olacak gibi : ) tabii hem meraktan, hem de nefret psotalarindan pek haz aldigimdan hemen savas ilaninin nedeni sordum.. cevabimiz ise 750m Mi ??!?!? yani yuh heh.. En yasli oyuncusu 3 aylik olan bir sirketen bu kadar para istenir mi.. Biz gecenlerde savas actigimiz 45 kisilik bir sirketten ucret olarak 150m istemistik. bu tip ciddi tavirli postalarinda ayri bir hastasiyim gercekten.. bakalim savas nasil gelisecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yanlış yapmışsın ,bir daha savaş açan şirketlere mail atma ,atacaksanda ''bedava wardec için teşekkür ederiz kı-ınızı tekmelemekten zevk alacağız ''diyen bir mailden başka bir şey atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya oyle biraz laf dalasina giriyor.. o da bunaltiyor beni. Neden zayif gozuktuk diye mi diyorsun sen ? yani popolarini tekmeleyeceksek, tekmeleriz zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Evet ,war decden sonra mail göndermek yeni vaya zayıf corpların yaptığı bir şeydir.Gönderdiğin maille biz yeni bir corpuz dedin (eve yeni başladık anlamında ,yoksa corp kuruluş tarihi değil)şimdi aktif olarak sizi arama ihtimalleri arttı şahsi görüşüme göre .Tabii ters olan durum isimleri industrial coalition blöf yapma ihtimalleride var battleclinicden bir araştır bakalım ne tür bir corp aktigf oyuncuları kimler ,belki biliyorsundur ama yinede linki göndermekten zarar gelmez dedim.Aslında bende bakardım ama istedimki kendin uğraşıp eğlenesin (:D http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/index.php efe.hizar said: Neden zayif gozuktuk diye mi diyorsun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sikayetci oldugumdan degil wardec'den de kimler tarafindan gaza getirildiklerini anlamak icin sordum : ) yoksa bedeva wt ve savas sonucta heh. Bir de buraya yazmak istedim, cunku bu tip cok ciddi sinirli mesajlar atacaklari tahmin ediyorumdum. Yok baktik bile zaten, sonucta biz sadece pvp ile ugrastigimizdan, herhangibir bir savastan rahatsiz olmuyoruz. Hani oyle gorev yapan maden cikaran tipler degiliz.. bu arada Bugun sansliyim sanirim.. station etrafinda bir wt'i kamplarken; birden bire sayilari iki oldu. Hemen bi disari cikip goz attim, bir vexor ve bir blackbird.. Hmmn ben myrm icindeyim ama yine de blackbird sıkıntı olabilir gibi duruyor, yine de ayagima gelen bu firsati tepemezdim heh. stationda eccm yoktu, sensor booster buldum; tracking disruptor imi cikartip; hemen yerlestirdim onu. Planim blackbird beni permajam'leyemeden; kilitlenip drone'lari yollamakti. hersey gayte plana uygun gitti hatta vexor pilotunu da pod'lamayi basardim : ) vexor km http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=1072&id=3381405&page=1&filter=kills#mail blackbird km http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=1072&id=3381401&page=1&filter=kills#mail Daha sonra pod'ladim corp ceo'su bana convo acip yine eglenceli diayaloglar sagladi. Yani bu sadece bi oyun bu kadar sinirlenmelerini anlayamiyorum heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2 gemiyi aynı anda patlattiysan super boyle fittingler olmaz olsun t1 curiser a 3 tane rig hemde vexor gibi ole ahim sahim olmayan bi gemiye oteki gitmis blackbirde laser fitlemis off off devam et cok iyi gidiyorsun bi an once drone skillerini bitir myrmidon ile bunlari yapiyorson bide nano ishtar i denemen lazim ama skill lazim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet ya ikisi aynı anda geldiler, black 30km'deydi; cok menzili acamadi.. Bu adamlarda o kadar para var ki, frigate'i bile rigliyorlar : ). Ishtar'dan dahala cok emin olamiyorum aslinda, bizim alanimizda genelde savaslar belt savasi aksine; station/gate onu vs oldugundan menziller hep yakında basliyor; nano gemiler gercekten ise yarar mi ? Bir de nano gemileri yeniden duzenleyeceklermis, 1 ay kasip elimde patlamasin sonra :) Dun gece bir bc daha patlattik :). Ben tek basima sistemde duruken birden local'de bir savas hedefi gordum. Hemen muhmetelen gidecegini dusundugum gate'e dogru isinlandim; gorev yapan birisi oldugunu bildigim icin, bir yan sistemde gate'de beklemek cok daha verimli oluyor. Atlayinca bir de ne goreyim, baska bir drake gate'de bekliyor; bunun hemen bir operasyon oldugunu anladim ve pacayi siyirmak hizlica cloak'dan cikip gate'e dogru yoneldim. Drake bana kilitlendi ve vurmaya basladi, web koymamis olmasi harikaydi :). Onu tankliyip gate'de ates etmeden bekledim; yalniz olup olmadigindan emin olmak istiyordum. Ve tahmin ettigim gibi local'e 2 wt daha girdi; yanimiza warplandilar ve bana vurmaya basladilar; tabii ben agro vermedigim hemen karsiya atladim. Bir ne goreyim karsi gate'de de bir harbinger bir condor bekliyor; harbinger icindeki pilot ile savasi vergisini odememistik (cunku durmadan station'da duruyordu ve zaten yaklasik 4 bc'sini patlatmistik; artik yeter diye dusunmustum ben de) savasta olmamamiza ragmen bana kilitlenip ates acti (concord : ) ). Condor da beni tackle'layamadan menzili acip station'a sigindim. Bu arada bizim sirketten kimse online degildi; ve karsimda savas actigimiz 2 farkli sirket ile bize yeni savas acan su 45 kisilik sirket birlikte operasyon duzenlemistiler. Muhtemelen ortak kanallari falan olsa gerek. Sonra ucu'de gelip local'de bana laf atmaya basaldilar; 1e1'e cagirdilar vb. Hayir zaten bize savas acan bu sirketin tavirlari ve hareketlerinden o kadar uyuzlandiklari belli ki bize; 1e1 buram buram ihanet edecekler. Etmeseler ben kendimi self-destruct'a edicegim o kadar inanilmasi guc ihanet etmemeleri. Sonucta gimli ve mosq online sagolsunlar online oldular; ben de guzel bir uce uc yakalriz diye takilmaya devame ettim sistemde. Destegim cok uzakta oldugu icin 10-20j gibi. adamlar destek gelen kadar sikilip ayrildilar sistemden. Gunginir > still wont fight real ppl you spineless worm DimeBagHo > lol 1072 > so you want me to enge 3 bcs ? Entyce > engage me 1072 > anyways Gunginir > no noobs arounf to kill Entyce > JUST me 1072 > dime got himself killed anyways 1072 > : P Entyce > 1v1 me 1072 > well I dont trust you guys teyet if you are gonna honor 1v1s or not Entyce > i ALAWAYS honor 1v1 DimeBagHo > only because war deck just ran out you know the one you said you just redid Entyce > **always Gunginir > unlike u we have horor 1072 > yeah me too.... but you all seemed real pissed off me so and not calm 1072 > never cheated on them Entyce > then 1v1 me 1072 > ben cheated though Gunginir > im very calm 1072 > twice Entyce > everyone else will leave the system... and not come in 1072 > : ) well lets keep this war the active for few days more and we will see about 1v1s Entyce > lol Entyce > cant even honor a simple 1v1 1072 > besides I really dont get any thrill 1v1s Entyce > you would even engage me at the gate 1072 > yeah because I knew you had back up 1072 > and ı was right Entyce > just come out and fight Entyce > stop stauling and making excuses 1072 > I dont think you would honor 1v1s sorry 1072 > you all seem real upset besides I wanna wear down you guys in this war. And I am not gonna let you have action that easy guys sorry Entyce > go ahead dock up... you know now that we will be waiting for you Entyce > wear down Entyce > lmao Entyce > i have gate camped/station camps some of the toughest pilots in eve for days Entyce > weeks even Zaten bu cumle efsaneydi.. haftalarca kamplamis : ). Bu arada bu kadar konusan pilotun kb'unda 1 tane dahi solo kill olmamasi da ayri bir tezat :). Sahsen ben savas actigim sirketlerin benle cikip dakikada bir 1e1 yapmasini beklemiyorum, 45 kisilik bir sirketle savas aciyorsunuz, 2006 beri oynayan bir oyuncusun ve benim 3 aylık karakterimle sistemde baska wt'ler de varken 1e1 yapmamı bekliyorsun.. yok artik. Hayir yine gercekten baska kisiler olmasa sirketinden 1e1 yapardim, ama en son yaptigim 1e1'de ihanete ugrayip, bir de uzerine Sun tzu oku falan diye sacma salak laf atisina maruz kaldigimdan bu carebear sirketlerine hic guvenmiyorum. Neyse bu sirada benim destegim yavas yavas gelmeye devam ediyordu ama ne yazik ki onlar yetisemeden, insanlari haftalarca kampladigini iddia eden Entyce cikti ve sistemde sadece sadece bir kisi kaldi. O da sıkılıp gidereken, gimli onu gate'de yakaladi ama scram mesafesi disinda oldugundan elinden siyrildi adam. zaten menzile de alamadigindan pasif tank'i erimeye baslayinca geri cekildi gim. Ben hemen undock ettim organize olup; adamin muhtemelen donecegi sisteme dogru yoneldik, zaten ayni rotadan mosq'da geliyordu ve 1-2j otede bir gate'i kamplamaya basladik. Local' isimini gordugumuzde pek mutluyduk harbinger km http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=1072&id=3381718&page=1&filter=kills#mail Tabii en cok kil olunan adam ben oldugumdan bana saldirdi, tankim rahatca dayanirken; 1 ferox ve 1 cane daha gelip bana vurmaya basladi.. Onlar'da gecemediler ama kacmalarini da engelleyemdik. Uzerinde bir tane point koyamadik cunku oncelikli hedefimiz ecm drone kullaniyordu ve beni savas sirasinda 3-4 defa kilitlemeyi basardi. Biz de onu kesin patlamak istedigimizden uzerinde 2 point tuttuk. Mosq ne yazik ki yetisemedi, o yetisebilseydi 3 bc alabilirdik o gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 myrmidon guzel bi gemi yanliz nerflendikten sonra eski albenisi yok biran once turret dps yapan gemilere gecmelisin yanlıs anlama ama dronelar gittigi anda isin biter baska dps yapacak ne varki inan ki specclenmis turretli bi brutix icinden cikar : ) tavsiyemi dinle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 brutix üzerine cok bi avantajı yok mrymidon'ın, işte nos neut yaparsanız fakrlı bi rolle brutix'in yapamıyacğaını yapar. bu arada şey yapmayı düşünebilirsiniz belki bi ara, lvl 3 bs kasıp sırf remote repair ve nos/neut için domi vya typhoon alıp, 5x heavy drone la hem dps yapıp hemde bc lerinizi gayet super bi şekilde destekliyebilirsiniz. gördüğüm kadarıyla bc'nın üstünede cok bi hedefiniz olmuyo dolayısıyla bs nın yapıcağı dps bcden bile az olabilir, ama lojistik desteği pek güzel olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 1k dps yapan hamde iyi tanki olan bs ler var mesela armageddon cok basarili bi gemi dominixte cok guzel hem remote repli hem neutrali armageddon gercekten cok guzel kil2 nin video sunu izlemelisin :P http://forum.paticik.com/read.php?53,3160481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sahsen full drone gitmeyi dusunuyorum ben : ). 320 dps in var su an myrm'mimde, t2 heavy dronelar falan gelince 500i zorlacagim gibi. bu arada evet filo destegi icin domi'e gecmeyi dusunuyordum ben de neut domi yaptim bir tane 150k hp; sn -120 cap 21km falan gibi. dps cok dusuk tabii 300 civari, su remote rep domi aklima gelmemisti; nasil fitlemek gerekir onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 rep domi icin su nasil sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o kadar cok plate'e ihyiyacın yok muhtemelen primary olmıycaksın, bi tanesini cıkartıp eanm daha etkili olucaktır zaten effektip hp acısından. hem acılan cpu/pg ye neutleri online yaparsın 2x trimak 1 repair amount rigi takmak rolune daha ugun olurcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bu gece oyuna 11 gibi gelmiştim.Corp kanalında 3 kişi olduğumuzu görünce bu gece güzel bi ops yaparız artık diye iç geçirdikten sonra.Zaten ashab taraflarında bi gatede 2-3 tane karşı corptan elemanları görmüş efe ile murat.bende yakındaydım hemen gate'in bir tarafına geçtim başladım beklemeye. o sırada toplandık 2xhurricane ve 1xmyrmidon olarak bikaç gündür düzgün aksiyonda yaşamamış olmamızın verdiği gazla atladık karşıya. ne çıkabilirdi ki karşımıza? 10kişilik fleet değil heralde.max 3 kişi beklioduk. ilk atlayan efeydi sanırım ardından hemen bizde atladık.karşıda raven ,drake , 70kmde stealthbomber , bide rupture vardı. kaçan kaçsın, kalanlara geçmiş olsun dileklerimizi ventte birbirimize söyledikten sonra herkes bi yerlere warplamaya başladı.en son ben görünür olduğum için biraz daha kendimi şanslı sanıyordum kime kitleneceklerini şaşırırlar yırtarım kesin diyordum hatta.Önümde muratın hurricane'nin warplandığını gördüğümde,efe'nin "aa bana kitlendi ateş ettiler ama scramble yemedim" dediğini duyduğumda ve tepemde rupture trying to scramble you yazısını gördüğümde sağlam bi küfür bastım nerden buldu beni diyerekten. gate'e 10km vardı. rupture, web ve scrambleı basmıştı bile.Bütün bunlar senin başının altından çıktı huleeen diyerekten bütün kinimi kustum rupture'a hatta neutları bile açmışım adama karşı(savaşın yarısında cap çok az kalmıştı hatta bu yüzden) kaçarsam mükemmel bir kaçış olucaktı gerçi ilk önce rupture'ın patlaması gerekiodu ki scrambdan ve webden kurtulayım.kısa süreli bi kapışmanın ardından yaklaşık 1-1.5 dakka kadar rupture toz zerreciklerine ayrılmıştı.rupture patladığında bi umut simdi warplarım belki diyerekten spamledim warpı ama drake, savaşın ortasında scramble etmişti bile beni.belki mwd açarım derken structure'ın %30 fln kaldığını farkettim.mwd sadece yediğim dmgi arttırmıştı.artık sonuç belliydi büyük bi patlama eşliğinde, dün structuredan %3 ile kurtardığım emektar cane parçalanmıştı.Gerçi gemim patlarken, 4 kişi arasında kalıpta bi tanesini patlatabildğimden dolayı sırıtıyordum. 'emektar' hurricane 'şerefsiz' rupture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Rep Domi icin tavsiyem: Eger bu gemiyi kullanacagim diyorsan lowlarin gayet yerinde. Fakat benim fleetteki ana rolum rep olsun diyorsan mutlaka ve mutlaka Logistic gemilerine yuklen, cunku bu sekilde rep range in maalesef cok az. Logistic gemilerinde oyle setuplar var ki 4-5 large rap surekli acik birakılabiliyor, ustelik base resistleri cok iyi, signature radius cok daha dusuk, manevra kabiliyetin cok iyi, rep alanin cok genis ve hepsinin ustunde kendini de repleyebiliyorsun. Tam setupli bir Logistic gemisi carrier gibi repler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 domi logisticten farkli olarak heavy neut ve dps de yapiyo fitting i baya kotu ama bunun sebebi sp le alakali sanirim neyse dayana bildigi kadar bu arada bu domi bc lerimi desteklicek ? :) adamlarinda bare bs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bende bs skilli ve silahiari hic yok valla kullanabildiğim en efektif gemi bc şuan parada yok ztn bs alıcak 20-40m parayla dolanıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya bu domi'i ben acil durumu icin hemen alip dolduruyorum keza karsimizda ki sirketin genelde topladigi filoya saldiramiyoruz. Simdi logistic bir gemi 20 gun civari suruyor benim icin, oysa su domiyi fitliyip, hemen adamlari sasirtmayi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aslında biz bc leri replerle doldurabiliriz, öle dha ıı olmazmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o da iyi bir fikir, herkes 1 dampener 1 remote rep taksa tadina doyum olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Suark said: aslında biz bc leri replerle doldurabiliriz, öle dha ıı olmazmı ya evet oylede iyi olur bi yerde gormustum 5 hurricane hepsinde 2 ser rep vardi :) ling inide atayim hemen aslinda oyunda sayica ustunluk gibisi yok http://www.a-kills.com/details.php?id=117118 bu arada hic logistic kasayim demeyin :) command nedeniyle kassaniz bile binmeyin :P sadece pos savasinda ise yariyo oda yani asiri zor bi is normal seylerdede ise yariyo ama dps olmadigindan zevk alamassiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bide logistic dediğin direk primary target oluo =). Bc lere rep falan takalım biz, gang assit module de takalım bonusu alalım Sen bs ne bin, bu arada npc ler yuzunden patlattım cane i, Cuma akşamı - inşallah- veya pazar günü Hound fitleyip o düşman sb ye one shot atıcam Çok pis gaza geldim. Onun haricinde, bize harbi tackler lazım, ceptor'a uzak skilim, sanırım stabberla denicem şansımı. Lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bu arada su an beni bir paladin, bir de sacrilege ile kampliyorlar.. ah bir kac kisi olaydik da su paladin'i jam'liyip alirdik. test ettim 1-2 kez, neredeyse ben kendim tanklayabiliyorum onu. O zaman soyle yapalim, fittinglerden neut'leri cikartip herkes ikiser remote rep taksin; boylece primary uzerine 4 rep gonderebiliriz, hatta ozan'da cane ile gelirse 6 rep olur ki; sacma sapan tanklariz; yeriz adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar