Afush Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Nasıl yapılır?? Anti fotojenik nedir fotojenik nedir neye göre olur bu olay. Hadi bi şekilde süs püs hoş oluyozda,fotolarda öküz gbi çıkmak,diğer arkadaşların yanında yardımcı oyuncu gibi görünmek kader mi? Nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de felaket çıkarım fotolarda bi çözümü yok valla çoğu zaman gözüm kapalı çıkar bi de :/ allah vergisi diip geçioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 her acidan ve her turlu fotorafini cek en cok hangisini begeniosan oyle poz ver. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kötü çıktığı düşündüğün fotoyu koy ona göre tuto yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet. genel olarak bir taktik istersen eğer; bütün fotoğraflarda kötü çıkıyorsan abuk pozlar ver bilerek yapmış gibi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 fotoşop bunun için var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 böyle mi ağız burun yamuk çıkıosa bunun çaresi yok abi kendimden biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fotoğraf makinasının karşısına geçip robot gibi durmayacaksınız.. dallama da olsa bi poz verin. bi kaç tatkik verim.. - makinanın karşısında düz durmayın. hafif sağa ya da sola dönük olun - başınızı objektifin olduğu yere göre hafif aşağıya ya da yukarıya kaldırın -başınızı da hafif sağa ya da sola cevirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yakışıklı veya güzel olmak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kanımca floresan ışıklı mekanlarda fotolar çirkin oluyor buna da dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 güzelsen çıkarsın değilsen foto çektirme namın yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok abicim gerçekten fotoğrafta berbat çıkan poz vermeyi beceremeyen insanlar var.. evet ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Çeken de iyi olmalı tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 icki ictikten sonra resim cektirmeyin dallama gibi ve kirmizi cikiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben objektiflere bakmıyorum artık. Yüzümün iki boyutlu düzleme karşıdan izdüşümünün çok ebrbat olduğunu keşfedebildim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aynen ya kafa yapım çok garip,fotolarda dandik çıkıyo. ifadelerim de yamuk yumuk,düzeltemioz da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vesikalık çekilir gibi durma. kesin iyi çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yakışıklı falan bi adam diilim ben öle ama fena fotolarım yoktur. duruş ve stille alakalı falan olabiler mi acaba bu foto olayı. hayır REZİL (CAPSÖTESİ) olarak çıktığım fotolarımda var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kahretsin fotojeniğim ya B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 narsist bu kız ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 @ Lyvanna_Dolores bana mı dedin narsist bu kız diye ? eğer bana dediysen evet narsist günlerimden birindeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ovvv şetz! kız çok fotojenükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 obsesifik said: @ Lyvanna_Dolores bana mı dedin narsist bu kız diye ? eğer bana dediysen evet narsist günlerimden birindeyim :) eğer bu caponumsu varlık sen isen, sana demiş olabilirim. Değilsen seni kastetmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yoh ben deilim :) ama üstüme alındım dediğim gbi bgn biraz narsistim hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar