Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantasy Animeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohaaa bu forumun basini okumamistim.Sharky sen nerde oturuyon izmirde karsiyaka hatay bornova senin elindeki butun animeleri istiyom valla.Sen kap gel bize cdwr var yazin dvdwr da olcak hem ceker hem izleriz 24 inc te ben balcovadayim,cdlerde benden,istedigin seyler varsa onlarida cekeriz hem kira parasida vercem bak :)ustune ustluk Excalibura da uye yaparim seni bedava masaustu artarsin ilgileniyorsan kabulmu?... :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
nerde bir anime
nerde bir hentai varsa bir kurşundan daha hızlı bir şekilde TheSilver oradadır (dım dırrırmdırmdırm)fon müzüğü bende
bir la Blue girl var 5 cd onuda bulnakadar canım cıktı Antalyada ama yakında kablo net geliyor ozaman nıahahahahaha :)
yer yüzündeki bütün animeleri indiricem bilgisayara
şimdiden sabırsızlanmaya başladım
Mesaj tarihi:
Valla bende çok da fazla olmayan bir arşiv var.

Tam yazacaktım, baktım ki aslında küçük de bir arşiv değilmiş.

Dragonutopia verebilirim elbette. Bedava üyeliğe falan gerek yok. Biz masa üstünü evde atıyoruz genelde :) Ama bir şartım olur, sana verdiğim animelerden bir tanesini istersem, sen de bana verirsin. O kadar emek ile download ediyoruz, ne kadar çok kişiye verirsek o kadar iyidir.

Geleyim bu haftasonu.

Ha İzmir/Karşıyaka dayım bu arada.

Mailleşelim, olmadı telefonlaşalım.[hline]
-ee
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de ısterdım bu sıralar olsun ama Turkıyede degılım 15 hazıranda ızmıre gıdıcem o sıra forumdan ozel mesajla rahatsız ederım senı ondan sonra ızmırı anımeye bogarız :D[hline]A little less conversation a little more action please
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sanırım forumlarda anime çılgınlığı bu topicle başladı.
hmm yanılıyor muyum?

bende de anime manyaklığı sharky ile başladı...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
Selamlar,

Nedense hiç yazasım yoktu buraya ama fantasty animeleri denip Berserk'ten üstün körü bahsedilmesini kabul edemedim :p

Şimdi arkadaşlar ortada Berserk adıyla anılan, İşaretlenmiş Kişi'nin maceralarını işleyen dolu dolu bir anime ve 25. sayısı çıkmış, 100 küsür sayı kadar süreceği söylenen bir manga var.

Klasik bir fantasty olabileceği yerlerden onu ayıran bir çok özelliği mevcut. Artık anime izleyicilerine aşina gelen "rüyası için savaşma" konseptinin üzerine kurulmuş senaryosu, karakterlerle birlikte sağlam temeller üzerine oturtulmuş. İzleyiciyi kontrol altına alan sahneler, kimi zaman "yeter ulen, haksızlığın karşısına çıkmak lazım" "kes baba şunu boylu boyunca aklı bi başına gelsin" dedirtirken kimi zaman da "ağlamak istiyorum" boyutuna kadar getirebiliyor olayı. Sürükleyiciliği mevcut yani.

Onun dışında Escaflowne diye yazılması gereken anime'ninde olayı kanla beslenen bir dragon armor'ın değil, dragon'ların kalpleriyle aktive edilebilen dev robotların olduğu, Başrolünü bir meleğin üstlendiği, fantasty ortamını teknoloji ile harmanlayı tam anlamıyla başarmış bir konseptin hikayesidir.

Hoştur, iyidir. Müzikleri Exalted oyunumuzda dillerimizden düşmemiştir.
Mesaj tarihi:
İstanbul'dayım, Tatildeyim.. Uzun süre sonra bir internete bakayım dedim, ve hemen canım çekti tabii.

Şu anda Wolf's Rain 'i seyretmekteyim. Bir hayli harika bir anime. Mutlaka indirin, çekin ve izleyin. Özgürlük, kurtlar, çiçek insanlar arasında geçen, genel olarak özgürlük ve içgüdüye dayalı harika bir anime.

Mutlaka indirin ve izleyin.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
witch hunter robin'i dün 26/26 şekilde çekince cdlere attım ve izlemeye başladım.
Gayet güzel ama hafif kısa bölümler sanki yada bana öyle geldi. 22 dk da 1 bölüm bitiyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi bakalım..

vampire hunter d izledim ve çok sevdim.

hellsing izledim bayıldım

kenshin hastası oldum ehehe

princess mononoke izledim başı iyiydi sonu kötüydü..

robotech küçükken izlemiştim birkaç bölüm ama transformersı tercih ederim..

evangelion basit birkaç sahne izledim ama sharky hala bana tam sürümünü göndermedi :)

inat ettim yolluycam o parayı da..

ninja scrolls fazla sevmedim...

hack sign ve cowboy bebop gönderdi bana sharky ama daha oturup tamamını izleme vaktim olmadı..
yarın kısmetse başlıyıp bitircem hack sign..

ghost in the shell çok beğendim.. hele matrix 3'ten sonra ilaç gibi geldi bana..

----
grudge'ın ısrarı üzerine anime bölümü hatta çizgi dünyası açıldı ehehe..

mexinth kızma abi ya ne güzel izlemiş oluyoruz işte..

son olarak sharky'nin genel yönetici olmasını canı yürekten kutluyoruz tekrardan eeheh
ya ya ya şa şa şa şarki şarki çok yaşa.. :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
  • Yeni Oluştur...