Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virtual Villagers 3 - The Secret City


xaty

Öne çıkan mesajlar

Serinin üçüncü oyunu, sanırım geçen hafta çıktı (bana mail geçen cuma geldi).

Öncekileri oynamayanlar için; oyunda bir topluluğu yönetiyorsunuz. İşçi, çiftçi, bilim adamı, doktor gibi yetenekler var. Verdiğiniz işe göre kabilenizdekiler kendisini o yönde geliştiriyor. Oyun içinde bazı puzzle'lar, görevler falan var. Oyunun ilginç yanı kapalıyken de devam ediyor. Örn. binayı yapmak için işçileri oraya koyuyorsunuz ve oyundaki zamanı durdurmadan çıkarsanız, sonra girdiğinizde bina bitmiş veya belli bir kısmı tamamlanmış olabiliyor.

Daha önceden oynamış olanlar için; öncekilere göre daha geniş bir harita var bu sefer. Kabile reisi özelliği eklemişler, daha fazla toplanabilir var. Daha bir çok karışıklık vardır ama pek keşfedemedim henüz. Şuan 10 kişi + 1 bebek var kabilemde, yemek sorunuma bir çözüm bulmalıyım sonra da nüfus patlatmalıyım.. (Çalıştırcak adam bulamıyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
topic açcaktım ama üşendim.

seriye ilk başlamam bu oyunla oldu.
sonradan 1 ve 2'yi de oynadım.
1 ve 2'ye göre grafikler daha güzel. ama oyunu çok daha zor yapmışlar.

oyunda takıldığınız yer olursa zaten sitesinde pdf var, her puzzle'ı anlatıyor.
biraz spoiler oluyor ama bazı şeyleri nasıl yapacağınızı bilmeden deneme yanılma ile bulmaya çalışmak neredeyse imkansız.

yemek olayında önce bal var onu kullanıyorsunuz. sonra meyve var onu biri toprağa gömünce ağaç çıkıyor. bal bitene kadar ağaç büyüyüp meyve vermeye başlıyacaktır sanırım. yerlerde mantarlar var, bir süre onları toplatarak idare edebilirsiniz. kaldıraçı tamir ettikten sonra iki meyve daha düşürerek onların da ağaç olmasını sağlıyabilirsiniz. ama eninde sonunda köpekbalıklarını kaçırtıp balık farm etmek gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...