Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Pati WoW Fansite / Wiki


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Fikir toggie'den geldi.

Eskiden biliyorsunuz, böyle bir çalışma olmuştu, ancak farklı nedenlerden dolayı fazla ilgi gör(e)medi ve ne yazık ki beklenilen noktaya ulaşamadı (diye hatırlıyorum)

Warhammer: Age of Reckoning için Guru benzer bir çalışma yaptı. Gayette hoş oldu.

Pati'de Hardcore olsun, Casual olsun ciddi miktarda WoW oyuncusu var. Wiki tarzı olabilir, eskiden açılan Pati WoWFansite gibi olabilir, farklı fikirler değerlendirilebilir.

İlk başta kimler istekli, kimler yardımcı olabilir, kimler ne düşünüyor bir görmek istedim şahsen.

Evet, alalım düşüncelerinizi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben joomla portal'ı ile siteyi hazırlamaya basladım. güzel bi tema da uydurucam insallah yakında. ancak finallerim basladıgı için bu aralar slackliycem biraz. 2 hafta sonrasında hız verir, cabucak bitiririm. siz içerik için neler hazırlanabiliriz biraz düşünün. hatta istiyosanız kendi guide'larını falan hazırlamak isteyenler hazırlasın. forumda sticky olarak bulunan "wow hakkında bilmek istedikleriniz" "progress baslıgı" vs. gibi konuları siteden yayınlayalım diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk moderator olduğunuz zamanki guide muhabbeti gibi olmaz umarım fansite için süreklilik ve gerçekten özveri lazım 1 guide yazmakla bitmeyeceğini benden iyi biliyorsunuz.
Kolay gelsin =)

PS : Bu arada shadow priest ile bayağı bir haşir neşir oldum artık pve adına tonlarca soruya cevap verebilecek düzeye geldim sanırım :P
Boş zamanlarımda yardım ederim ciddi olacaksa...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...