Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Fikir toggie'den geldi. Eskiden biliyorsunuz, böyle bir çalışma olmuştu, ancak farklı nedenlerden dolayı fazla ilgi gör(e)medi ve ne yazık ki beklenilen noktaya ulaşamadı (diye hatırlıyorum) Warhammer: Age of Reckoning için Guru benzer bir çalışma yaptı. Gayette hoş oldu. Pati'de Hardcore olsun, Casual olsun ciddi miktarda WoW oyuncusu var. Wiki tarzı olabilir, eskiden açılan Pati WoWFansite gibi olabilir, farklı fikirler değerlendirilebilir. İlk başta kimler istekli, kimler yardımcı olabilir, kimler ne düşünüyor bir görmek istedim şahsen. Evet, alalım düşüncelerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Rogue konusunda her türlü yardımcı olurum :) şu an her ne kadar casual mode olsam da 2.5 yıllık raider olarak deneyimim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 güzel olur bence de. elimden geldiğince shaman hakkında bişiler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ben seve seve editorluk yaparim. Gerek classlar, gerek instancing hakkinda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şimdi ben joomla portal'ı ile siteyi hazırlamaya basladım. güzel bi tema da uydurucam insallah yakında. ancak finallerim basladıgı için bu aralar slackliycem biraz. 2 hafta sonrasında hız verir, cabucak bitiririm. siz içerik için neler hazırlanabiliriz biraz düşünün. hatta istiyosanız kendi guide'larını falan hazırlamak isteyenler hazırlasın. forumda sticky olarak bulunan "wow hakkında bilmek istedikleriniz" "progress baslıgı" vs. gibi konuları siteden yayınlayalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İlk moderator olduğunuz zamanki guide muhabbeti gibi olmaz umarım fansite için süreklilik ve gerçekten özveri lazım 1 guide yazmakla bitmeyeceğini benden iyi biliyorsunuz. Kolay gelsin =) PS : Bu arada shadow priest ile bayağı bir haşir neşir oldum artık pve adına tonlarca soruya cevap verebilecek düzeye geldim sanırım :P Boş zamanlarımda yardım ederim ciddi olacaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 benim cok guzel planlarım var arkadaslar. yakında acıklarım eminim begenirsiniz. siteyi kabataslak hallettim sayılır bile. contenti yerlestirmek kalacak geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben seve seve sunwell'e kadar olan tum bosslarin taktiklerini yazabilirim pre-tbc bosslari haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bende elimden geldigince yardım ederim ucundan kıyısından pek vasıflı bi adam degilim ama olsun yapcak bişi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben de. Çeviri yaparım, makale yazarım :) Yeter ki Gurunun Warhammer için yaptığı gibi bir site de biz WotLK için yapıcaz deyin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şimdi domaini aldık. lockzrop.info toggie'nin finaller bitince işe girişiyoruz. mail domainde olacak, isteyenlere açıcaz 5mb'lık mail alanı. istiyorsanız isminizi yazın şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bende yardım edebilirim hem wow konusunda hemde kodlama konusunda övünmek gibi olmasında asp / asp.net iyi biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eski siteye ceviri meviri yaptidik, onlar durmuyo mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Güzel olabilir. Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Beyler yardım etme istekleriniz için teşekkürler. Ancak "elimden geldiğinde yardımcı olabilirim" yerine "xx konusunda şunu bunu yaparım" derseniz en azından biliriz kim ne yapacak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Rogue konusunda, her türlü yardımcı olurum. yeni 70 olmuş rogue nasıl itemlenmeye başlanır, boss strateji rehberleri, max dps trickleri falan filan her türlü yardımcı olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paladinde bildiğim herşeyi paylaşırım(4 senelik experience). Ayrıca makalede yazarım. Bikaç makale yazmışlığım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 güzel güzel, içerik sıkıtı cekmeyecegiz anlasıldı :) 8-10 haziran gibi yogunlasıcam, tamamen oturdugunda işler sizden isterim dökümanları, yerleştiririz yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu sticky başlıklardan kaldırıyorum, tekrar ilgi çekmesi ve/veya gelişme olması durumunda ekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 < wowturk te editorluk deneyimim mevcuttur :P ayrıca içerden bilgi de sızdırabilirim sdfsdf bişi lazım olursa yardımcı oluruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar