axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sunshine da demiş, Saenin bahsettiğin avoidanceın içinde shield block da var, crushlar o yüzden tablodan çıkıyor (shield block avoidance değildir, ama avoidance özellikleri dodge ve parry gibi crushing blowları bossların saldırı tablosunun dışına iter). Dodge 75 parry 12 olunca miss ratei de eklediğinde hiç vurma ihtimali kalmıyor bossların. 2 yada 3 kez damage yemesi normaldir, avoidance 150 bile olsa moblar vurur keza wowda her atağın ya bin yada onbinde bir vurma ihtimali var. Tam emin diilim şimdi. Herhangi bir boss gibi yumrukla dalan lvl 1 mage de damage verebilir yani o roguea. Druidde bunu yapmak mümkün değil çünkü parry yok, bide dodge için hardcap %75di galiba. Yalnız benim anlamadığım o rogue nası threat tutuyor sharazda falan? Yani gimped diil mi itemları? Nası bi dpsi var merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sharazda herkes gimped oldugu icin shadow resist yüzünden, dodgeda hardcap yok ayrıca ama wowda herseyin %1 ihtimalle gerceklesmesi mümkün, yani def capped ken crit yiyebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 emin misin ondan? moroes ve shadowlab instructorlar dışında 490+ def ile crit yiyene rastlamadım, kendim de yememiştim warriorumla oynarken. hatta level 60da hit capteki rogue ile 2-3 naxx run boyunca recap tuttum ve 0 miss ile oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 shadowlabdekiler vuruyor iste bt de de yemistim 530 defle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 axe adamin aggro tutmasina gerek yok ki heal yok cunku heal olmayinca healerlar aggro almiyo mana harcamiyo healerlar mana harcamayinca fight 3 gunde surse wipe olmayacagindan herkes mage olarak bile auto attacka biraksa boss olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Xo said: adamın yeni hedefi illidanmış fsd Bundan önceki Mother shazz tank ettiği videodan sonra ki videosunda illidan a tank olduğunu da gösteriodu arkadaş tabi ne kadar başarılı olmuştur bilemem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Druid yemez crit :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 illidan p1 de tanklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 490 def crit immune yapar ancak bazı yerlerde bazı moblar mind control vs yapar olaki bunu sizdeki feral bir drood a yaparsa boss a +5 crit geleceginden o esnada crit immune lugunuz yalan olur, o yuzden crit yenmis olabilir yoksa 490 def sizi oyundaki her yaratıga karsı crit immune yapar.ha crushing yiyip crit sanılmıs olabilir (mi) ? hemen hemen hersey icin %1 gecerli ancak crushing blow ve crit yemek icin gecerli degil ancak mobların her zaman %1 hit sansı var.eleman rogue oldugu icin ve itemlarla avoidance vs kazanıp pri. statları dusuk olacagı icin boss tarafından 1 shot alınabilir olacaktır (misal shazzarh ın saybır lash i var 80k vuran),1 shot yedigindede cheat dead devreye girecektir. diye dusunuyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Phlox said: hatta level 60da hit capteki rogue ile 2-3 naxx run boyunca recap tuttum ve 0 miss ile oynamıştım. 363 hitinde olsa daima %1 miss şansın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 70de değişti mi bilmiyorum. level 60dan bahsediyorum ben. hit capli gearımla 0 miss ile oynadım diyorum 2-3 naxx run boyunca. 1% olsa misslerdim herhalde. edik : sordum soruşturdum, melee için 1% miss gibi birşey yokmuş, spell için var o 1% resist olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Hmm baktım şimdi dodgeda cap yokmuş. Hatta goa totem yada agi enchantli itemlarla %100den fazla dodge yapıp lvl70 mob tanklayan lvl1ler bile varmış ahah http://www.youtube.com/watch?v=hYOJToHODyU&feature=related Bide melee ve ranged için hitcape gelirseniz misslemezsiniz. Aynı şekilde criti yüksek moblar dışında kimse crit de yemez defcapteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 axedice said: Hmm baktım şimdi dodgeda cap yokmuş. Hatta goa totem yada agi enchantli itemlarla %100den fazla dodge yapıp lvl70 mob tanklayan lvl1ler bile varmış ahah ::o denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Karea said: gruul rog a hiç vuramıyor orda milyon değil zilyon kere de hit atsa vuramaz cheat death 1 kere procluyor oda tavan çöktüğünde altında kalmış rog ondan ahhahahaha ne güzel anlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cidden çok şaşırdım enteresan bir deneme ve başarı azım açık kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Suark said: vakti geldi geldi, once ox sololasınlar sonra raggy soraa abimiz nef izlemek isterim yani =) raggy ony biyere kadarda nefarian imkansız tek kişiyle şu an için.. 40 tane spawn gelince class calldayken bişeyler yapamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iyide class callda bi tek warlockta mob gelmiyo mu agalator oda grupta warock yoksa mob felan gelmicek demek deil mi rogue class callda altina aliyo zaten 0 vurma sansiyla vuramicak demek deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 konuyla biraz alakalı birazda alakasız...bu postu okudum burda sora gittim kafeye abiiii gruul 5 man yapmıslar rogue da tankmıs dedim.ordan bi soru peki trashleri nası kesmisler...gunun sorusuydu paylasmak istedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar