Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Untouchable - 5 Man Grull

Xo

Öne çıkan mesajlar

Sunshine da demiş, Saenin bahsettiğin avoidanceın içinde shield block da var, crushlar o yüzden tablodan çıkıyor (shield block avoidance değildir, ama avoidance özellikleri dodge ve parry gibi crushing blowları bossların saldırı tablosunun dışına iter). Dodge 75 parry 12 olunca miss ratei de eklediğinde hiç vurma ihtimali kalmıyor bossların.

2 yada 3 kez damage yemesi normaldir, avoidance 150 bile olsa moblar vurur keza wowda her atağın ya bin yada onbinde bir vurma ihtimali var. Tam emin diilim şimdi. Herhangi bir boss gibi yumrukla dalan lvl 1 mage de damage verebilir yani o roguea. Druidde bunu yapmak mümkün değil çünkü parry yok, bide dodge için hardcap %75di galiba.

Yalnız benim anlamadığım o rogue nası threat tutuyor sharazda falan? Yani gimped diil mi itemları? Nası bi dpsi var merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

490 def crit immune yapar ancak bazı yerlerde bazı moblar mind control vs yapar olaki bunu sizdeki feral bir drood a yaparsa boss a +5 crit geleceginden o esnada crit immune lugunuz yalan olur, o yuzden crit yenmis olabilir yoksa 490 def sizi oyundaki her yaratıga karsı crit immune yapar.ha crushing yiyip crit sanılmıs olabilir (mi) ?

hemen hemen hersey icin %1 gecerli ancak crushing blow ve crit yemek icin gecerli degil ancak mobların her zaman %1 hit sansı var.eleman rogue oldugu icin ve itemlarla avoidance vs kazanıp pri. statları dusuk olacagı icin boss tarafından 1 shot alınabilir olacaktır (misal shazzarh ın saybır lash i var 80k vuran),1 shot yedigindede cheat dead devreye girecektir.

diye dusunuyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm baktım şimdi dodgeda cap yokmuş. Hatta goa totem yada agi enchantli itemlarla %100den fazla dodge yapıp lvl70 mob tanklayan lvl1ler bile varmış ahah

http://www.youtube.com/watch?v=hYOJToHODyU&feature=related

Bide melee ve ranged için hitcape gelirseniz misslemezsiniz. Aynı şekilde criti yüksek moblar dışında kimse crit de yemez defcapteyken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...