Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yıllar önce bir ocak ayında yapmışım diye düşünüyorum en büyük hatalarımdan birini;Dünyaya gelmekmiş...ikinci hatam ise aşık olmak...üçüncü hatam,dördüncü...hepsi birbirini izliyorlar... İlk hata yapıldıktan sonra diğerleri geliyor sanırım...Önemli olan ilkini yapmamak ama nafile,zamanı geri çevirmek elimizde değil! Şimdi boş boş ekrana bakarken aklıma geldi kaç gündür evde yanlız oturduğum...İnternete bağlanamayınca anladım ne kadar hoş olduğunu yanlızlığın..Ardından gelicek tüm hesapları yaptım.Ayın 8 inden beri evde telefon hattım kesik olduğu için büyük bir keşife sebep oldum belkide istemeden...Sessiz sessiz oturdum,malum evdekiler bayram için istanbula gidince..Akraba görmek için gittiler diye düşündüm,bir an saçma geldi,bir an çok komik...ama sonunda bir çok yargılamadan sonra bir şey keşfettim ki bu ne olursa olsun benim istediğim bir şeydi belkide;Yanlızlığa-Yanlızlığıma Aşık olmuştum!Kız arkadaşım dediğim ve ona ne kadar sevdiğimi anlatamadığım insan beni "terk etmişti" bir bakıma...Öyle ya,buda benim biricik aşkımın kim olduğunu kesinlikle açıklıyordu...Her sabah okula giderken kasabın önünde bir kedi görürüm,tektir mahallede,sürekli tek takılır ama en güçlü yeri o kapmıştır bana göre...İlginç...Bir o kadarda komik geliyor bunlardan sonra.. Yanlızlığa aşık olduğunuzda elinize ne geçiyor söyliyeyim; + Asla sizi kırmıyor.. + Sürekli düşündürüyor + Bol bol yazı-şiir mevzuatı çıkartıyor + Kolay kolay satmıyor + Şarkıları daha iyi anlamanızı sağlıyor.. + Cep telefonunuzda kontörünüz çok uzun süre kalıyor + Sessizlik kazanıyor,sessizliği seviyorsunuz + Sorunlarınızı daha fazla kendiniz düşünerek çözmeyi deniyorsunuz + Araştırma yapıyorsunuz,bilimsellik sizi içine çekiyor. Bunlar benim kendi keşfettiklerim..Belki çok sevdiğimden yada sevmediklerimden dolayı ben Yanlızlığa Aşık olmuşum...Bunu farkettim.. Belirli süre tamamen yanlız kalmayı tavsiye ederim,Ne de olsa öldüğümüzdede yanlız olacağız.. HalF"ForeverAlone"MuMi[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yazına yorum yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Duygularını yansıtmışsın ve bence çok da güzel yansıtmışsın. Anlaşılabiliyor bütün hislerin içinde olduğun o sıkıntı yüklü hafif kırgın duyguların. Burada yorum yapılabilecek olan bence duygu yapındır. Yalnızlık, evet gereklidir fakat çok azı bence. Arada hızlı yaşamın temposu içersinde bazen neler olduğunu göremeyiz, neleri yaptığımızı, nelerin yanlış nelerin doğru olduğunu tahlil etmek güçleşir. Bu yüzden yoldan kayar çıkarız bazen. Arada ufak yalnızlıklar bir önceki yalnızlığımızdan bugünkü yalnızlığa kadar geçen süredeki tüm olayları yaptıklarımızı tahlil etmemize, özeleştirimize yardımcı olur, yolumuza tekrar geri dönmemizi sağlar eğer yolumuzdan saptıysak. Ama uzun olmamalıdır bu yalnızlığa ayırdığımız süre. Uzadığında severiz bu yalnızlığı belki alışkanlıktan dolayı ve gitgide artar bu kaçamak süreler ve hayat biçimi olmaya başlar ve yalnız olmak, sadece kendinle beraber kendi sessizliğini dinlemek sosyallikten sıyırır koparır insanı ki işte o tehlike çanlarının çaldığı andır. Kendini dinleyebilecek yalnız geçirilecek süreler ayırmalı insan kendine ama sınırını da bilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ghald mmm sanırım o kadarda yanlız değilim aslında..Beni seven bir kedi,bir kaç börtü böcek,müzikler,şarkılar var...daha sayacak olsam acaip çıkar... Yanlızlığı anlamak için yanlız olmak gerektiği kesin ve bende yanlızsam yanlızlığı anlıyorum demektir...Yanlızlık beni,ben yanlızlığı anlıyor-anlaşıyorsak,biz bir beraberlik içindeyiz demektir,berabersek,sonuna kadardır bu........[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Halfmumi ruhunda bir savaş kaybetmiş ve şimdide kalesine çekilip,tahtında yalnız başına oturan bir adamın kederi var benim düsünceme göre belli ki kendine yalan söylüyorsun bende bazen söylüyorum bende yalnızlığı biliyorum ama hala eski bir parçamı arzuluyorum ve ona ulasamadığım sürece kendime yalan söylemeye devam edeceğim... Biz ki zamanında çikolatayı tatmışız,tadı hala ağzımızda kalmış, bazen delicesine onu tekrar yemek isteriz.Lakin bulamayınca eski yerinde,karamsar oluruz,başka şeylerle o boşluğu doldurmaya çalışırız.İşte belki biz o karamsar insanlarız ancak insan sonsuza kadar zifiri karanlıkta kalamaz. Dostlugu,aşkı yalnızlıkta değil etrafında bulacaksın :)[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yalnızlık bir lanettir, ve asla sizin seçiminiz değildir. yalnızlığa aşık olunmaz, yalnızlık kabullenilir. ve üzülerek söylüyorum ki, bence sen bunları yazmakla henüz kabullenmeyi öğrenememişsin. kendini kandırma derim.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bu daha çok insan yapısı ile ilgili birşey. Bir genelleme yaparsak tek çocuklar genellikle yanlızlığa çok daha alışıkdırlar ve buna yatkındırlar. Örneğin ben :-) Bir hafta boyunca sürekli dışarıda gezeyim, birileriyle olayım hemen yanlızlığı özlemeye başlarım. Tek başıma hiçbirşey yapmadan yatıp uzanarak geçirdiğim, kimsenin bana karışmayıp hiç konuşmadığı anları özlerim. Kardeşi olanlar ise genellikle etraflarında daha çok insan görmeye alışık olduklarından bu ihtiyaç onlarda daha azdır. Tabii ki bu yaptıklarım bir genelleme herkeze uymak zorunda değil. Bende yanlızlığa aşığım ama aşkın gözümü kör etmemesi içinde çaba sarfederim o ayrı :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Telefonunun ucunda herzaman arayabileceğin dostlar,istesen elini tutup sinemaya götürebileceğin,gözlerine bakabileceğin bir insan varsa insanın geçici bir süre arzu ettiği yalnızlık ona tatlı gelebilir.Ancak bunlar varken insan yalnızlığı isteyebilir. Lakin avucunuzun içi boşken,gerçekten yalnızken,yalnızlığı övüyorsanız,ona teslim olmuşsunuzdur.Çünkü kimse asla yalnız olmak istemez ama durum öyle gerektirirse onu kabullenmek zorunda kalabilir.Evet belki ihanet etmez,belki anlayışlıdır,belki insanın özgüvenini tazeler ama yalnızlık soyut bir kavramdır.Ona bağlanırsanız sizde soyutlaşırsınız. Burada yada başka yerde kimse yalnızken (hatıraları geçici olarak unutturacak biri yada birşey yokken) daha önceden geçirdiği güzel günlere özlemle bakmadıgını inkar edemez. Kaybettiği bir şeyi bulamadığı için,soyut bir kavrama sarılıp onu överek belkide geçirdiği güzel günlerin üzerinde bir değer biçerek kendini kandırmaktan öteye gidemez! Eğer bir gün gerçekten yalnızlığa bağlanmış olduğunuzu farkederseniz,ondan kurtulamadıgınızı da farkedeceksiniz.Bir zamanlar size bir dost olarak gözükmüş soyut kavram aslında sinsi bir kötülük haline gelmiştir.Ve bunu ölümle bağdaştırmayı çok seven karamsar insanlar,ölüm zamanı geldiğinde bedenleri soğurken kendi ellerini tutacak bir insan bulamadıkları,mezarlarında sadece rüzgarın soğuk nefesini hissettikleri zaman ruhlarının duyacağı tek şey hüzün olacaktır. O yüzden tavsiyem yalnızlığa methiyeden vazgeçerek,kaybolan umudunuzu tekrar kazanmanız,tekrar kendinize ve etrafınıza güvenmeniz,gülmeniz.Ve düştüğünüz çamurdan çabucak kalkmanız. Elbette hayatta zehirli dudaklar,acımasız kalpler,kanlı pençeler olabilir.Bu mu sizin dayanma gücünüz? Kolay olan bu yolu seçmek ve sonuna kadar burada yürümek sadece kötülüğe ulaştırır.[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Dresquin, 12 Şubat 2003 15:23 tarihinde demiş ki: En büyük hediyem, en büyük lanetimdir. mmm :) Sanırım bu söz tam benlik...C/p Edebilirmiyim? :) Lanet olduğuna kesinlikle katılmıyorum..General senin dediklerine gelince,bir insanın açısı diğer insandan tamamen farklı olabilir bu da var..Ama aşık olunmaz demişsin,o yanlış bana göre...Aşık olunur,evet!Hiç bir şey yanlız kaldığım anlardaki huzuru veremiyorsa bana buda bir gerçektir ki ben yanlızlığı severim... Ayrıca; Zaten dünyaya geldiğindede yanlızdın,giderkende "yanlız" olacaksın...Tartışabilirsin... Acı ama gerçek... ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yalnızlık bir tercih olabilirmi. Bence evet ki şu andaki tercihimde zaten o yönde. Yanlız yalnızlıkdan ne anladığımızda burada çok önemli. Örneğin benim için yalnızlık istediğim an istediğim kadar süreyle kendi kabuğuma çekilebilmektir. Bunu yapabilmenin tek yoluda sevgilinin olmamasıdır. Şu an gerçek anlamda dostum diyebileceğim tek bir kişi var o da bir erkek. Kadınlarla olan ilşkim ise sadece yüzeysel ve sadece ben ne zaman istersem o an olacak şekilde. Örneğin bu akşam bir konser var ve ona arkadaşlarla birlikde gideceğiz kızlı erkekli. Ötesi, hayır olmayacak orada kalıp bitecek. Şayet uzun yıllar birisi ile birlikte olmuşsanız bunun sizden neler alıp götürdüğünü arkanıza dönüp baktığınızda büyük bir üzüntüyle görürsünüz. İlk başta içinizdeki tek şey öfkedir, salt öfke. Zamanla daha mantıklı düşünüp bundan dersler çıkarır hayatı kendiniz için çok daha yaşanır şekle sokarsınız. Bunu başaramazsanız ise zaten tek bir sonu vardır... Bundan sonra benim birisi ile birlikte olmam, hayatımı bir kadınla paylaşmam cidden çok zor. Yüzeysel olmayan ilişkilerde insanın kaybedeceği o kadar çok şeyi varki. İnsan artık oturup bir düşünmeye başlıyor, evet bir kadının sıcaklığı hissetmek istiyorum, ona başımı yaslayıp içinde kaybolmak istiyorum ama bedeli ne. Ben bu bedeli ödemeye razımıyım. Evet birisi ile olmak bedel ödemektir. Ben yanlızlığa aşığım çünkü onunla birlikte olurken ödediğim bedel yanlış kişiyle birlikte olurken ödediğim bedelden çok daha az. Belki bir gün o doğru kişiyi bulacağım ama onu bulana kadarda sürekli bir onunla bir bununla olmayacağım çünkü o beni çok daha fazla yaralıyor. Yanlızlığı seviyorum. Yanlızlıkdan kastım salt yalnızlık, etrafında hiç kimsenin olmadığı soyutlanmış bir yaşam değil. Ben yalnız bir insanım ve bundan sonrada yaşamım bu şekilde sürecek. Bu benim tercihim. Etrafımda kuru bir kalabalık istemiyorum, bir iki kişi olsun yeterde artar bile. Ayda yılda bir dışarı çıkdığımda telefon defterimde arayabileceğim insanlar var, cidden bir şeyler paylaşmak istediğimde arayabileceğim bir kişide var, daha ötesinin götürüsü çok ama çok daha fazla. İnsan durması gereken yeri bilmeli.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesela şu an başıma gelen birşeyden bir örenk vereyim. Biraz yüzeysel olacak, ruha değilde maddiyata hitap edecek ama kayıplardan bir kısmıda zaten bu tür şeyler. Biraz önce canım sıcak birşeyler istedi. Ne yapayım diye düşünürken aklıma nesquick geldi. Sütü kaynatmak üzere cezveye koydum sonra bilgisayarımın başına geldim. Arka planda afroman çalıyor keyfim tıkırında klavye tıkır tıkır işliyor. Derken bir anda içerden gelen taşma seslerini duydum. Aradan biraz fazlaca vakit geçtiğinden sütün nerdeyse tamamı taşmış ve cezvenin hem içi hem dışı yanmış. İçinden azıcık süt kurtarabildim durum bu derece kötü. Bir saat mutfağı temizlemekle geçti. Şimdi birisi ile olsam belki o bana zaten hazırlayıp getirecekti hiç böyle bir sorun yaşamayacaktım. Peki ya onu yinede ben yapsam ve taşırsaydım. Yüksek ihtimalle gelip bir şey beceremediğimi bir saat dırıl dırıl söylenecek, ortalığı temizleyecek ama beynimide bir güzel temizleyecekti. Kısaca yalnız iseniz yaşam bir miktar daha zor ama hiç değilse vır vır beyninizi yiyecek birisi yok. Mühüm olan beynini o şekilde yemiyecek, aşk bittikten sonrada çok iyi bir şekilde anlaşabileceğin birisini bulmak. Yoksa güzellik, dışarıda iyi eğlenmek filan boş.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 İşte güzel bir örnek daha. Şu an başım gereksiz derecede ağrıyor ve canım hiç birşey yapmak istemiyor. Aradım arkadaşları ben gelmiyorum diye oldu bitti. Şimdi bir hatunla birlikte olsaydım "sen artık beni sevmiyorsun" ile başlayan, "beni hiç bir zaman anlamadın" ide devam eden, "ne halin varsa gör, benide bir daha arama" ile biten bir konuşma yaşamam gerekirdi. Of allahım yaaa çok mu zor bişi, sadece başım ağrıyor ve hiç bir şey yapacak ruh halim yok. Bu kadar basit. Bunları bir daha yaşamak istemiyorum, olayın özü budur.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OasniusOa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yanlızlıktan da öğreneceğimiz çok şey var, dostlarım... Bırakalım yanlızlık sarsın biraz da bizi, azcık da kendimizle başbaşa kalalım...[hline] In The Name Of Lunitari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 fedaykin öncelikle bu kadar umutsuz olma derim. tamam gerçekten mutlu olacağın insanları bulmak kolay değil, fakat hayat daima yeni başlangıçlarla dolu, bunu unutma. aslında daha önemli bir gerçek var, hayat zaten yeterince umutsuz, ve senin daha fazla umutsuz olmanın gerçekten hiç bir faydası yok. bırak bir umut kalsın içinde, bırak çiçekler yeşersin. biraz da hayal kurmalıyız bence... ben eminim, senin o anlattığın durumları anlayışla karşılayacak çok insanın var olduğundan. yalnızlık meselesine gelince... bence sizin ve benim yalnızlıktan anladığımız bir iki noktada gerçekten farklı. bence çevrende çok yakın olduğun insanlar olsa da, sevgilin, kardeşin, mutlu bir aile ortamın olsa da, yalnızsan yalnızsındır. bu insanın kendi içinde büyüyen bir şey. engellenemeyen bir duygu. bir kere kendinizi yalnız hissetmeye başladınız mı, gerisi geliyor. sen yalnızken de tek başına gidip sirkecide rakı içersin, yalnız değilken de. önemli olan orda senin nicelik olarak yalnız olup olmadığın değil, nitelik olarak yalnız olup olmadığındır...[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: general83, 13 Şubat 2003 22:26 tarihinde demiş ki: biraz da hayal kurmalıyız bence... ben eminim, senin o anlattığın durumları anlayışla karşılayacak çok insanın var olduğundan. yalnızlık meselesine gelince... bence sizin ve benim yalnızlıktan anladığımız bir iki noktada gerçekten farklı. bence çevrende çok yakın olduğun insanlar olsa da, sevgilin, kardeşin, mutlu bir aile ortamın olsa da, yalnızsan yalnızsındır. bu insanın kendi içinde büyüyen bir şey. engellenemeyen bir duygu. bir kere kendinizi yalnız hissetmeye başladınız mı, gerisi geliyor. sen yalnızken de tek başına gidip sirkecide rakı içersin, yalnız değilken de. önemli olan orda senin nicelik olarak yalnız olup olmadığın değil, nitelik olarak yalnız olup olmadığındır... hayal kurmak olayları dahada berbatlaştırıyo,inanın.iki senedir her boş zamanımda (boşzamandan kastım değerelndirilern bilinen anlamdaki boşzamanın değerlendirilimiş kısmındana rta kalan zaman oluyo [kitap mitap okumadıım müzik dinlemediim zaman]) hayal kurdum,alışkanlık halini aldı...ve şu anda bulunduğum ortamı iyice tatsızlaştırmaktan (yani olayları dahada boka sürmekten) başka bi işe yaramıyo... fakat ne kdar sosyal olursan ol yalnızsan yalnızsındır düşüncesine katılıyorum,doğrudur,bravo valla tercüman olmuşun bana.. :)[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 benim hayal kurmaktan kastım biraz farklı. anlatamadım sanırım. umutlu olmaktan söz ediyorum, ne olursa olsun umutları kaybetmemekten...[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_durden Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Laf üstüne fazla laf söylemek israfı yerine tek cümle sarfetmeli "yalnızlık,insan fıtratına tamamen ters,ne kadar söylerken kimi zaman kulağa hoş gelsede"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 güzel, her şeyi çözmüş, ununu elemiş, eleğini asmış biri edasıyla konuşmuşsun ama; bu kadar sabit ve basit değil işler...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu öyle bir duygu ki bilmiyorum herkes aynı şekilde hissedebiliyor mu?Bazen son derece mutluyken bir an geliyor aynı yoğunlukta mutsuz,kederli hissedebiliyor insan kendini.Mutluluk zaten güzel.Acı,hüzünde ise garip bir tat var.İçinin sızım sızım sızlaması,acı bir tat,yanma,terkedilmiş,kimsesizlik,özlem duygusu..Hep bilinmeyene,ulaşılmayana duyulan özlem.Yakıyor insanın içini.Seviyorum bu tadı.Her yanımı yakıp kavuran bu büyük acıyı,yalnızlığın buruk tadını seviyorum.Kar yağıyor dışarıda.Kar tanelerini seviyorum.Camlar buğulanmış,bakıyorum.Bakışımı seviyorum.Hüzün gece gibi yavaş yavaş çöküyor üzerime...[hline]herşey hayal gücümüzün bir oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Hayal Nasıl anlatlasam bilemiyorum tam olarak ama sanırım senin dediklerinin bire bir aynısı.... Dur yoxa sen benim klonummusun? :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 "Yalniz adam icin dost ucuncu kisidir..." - F.W. Nietzsche neden bilmiorum quoteliesim geldi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basibozuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yalnızlık üzerine yazmak bence en mahremi ortaya dökmektir. Bu yüzden ısrarla buraya görüşlerimi yazmaktan sakındım kendimi ama o kadar içli bir şekilde saldırıyorsunuz, sevgi ile sarıp onun tekilliğini zedeliyorsunuz ki için susamadım. Aslında susulması gerek biliyorum, çünkü bu dünyada yalnızlık üzerine konuşmaktanda daha anlamsız bir şey olamaz. Sanırım yalnızlıklık ile yokluğun karıştığı nokta biraz da düşünmeye ve yazmaya itiyor insanları. Benim fikrime göre tüm kavramlar değillemeleri ile birlikte bir anlam taşırlar, bunun sadece bir kaç istisnası vardır ki bu istisna kavramların da değillemeleri olduğunu sanmıyorum. Yokluk değillemesi ile birlikte anlamını bulan bir kavramdır oysa yalnızlık zaten ezeli ve ebedi olanın bir parçasıdır. Yokluğu hissetmek için birisinin gelip hayatınıza kokusunu bırakması gerekir ki bu sayede sonrasında kokusunun eksikliğini hissedersiniz ve bütün diğer kokuların/algıların yokluğunu... ama bu yalnızlıkla karıştırılmamalıdır. Çünkü yokluk bir başkasına gereksinim duyar, bir değillemeye öykünür varlığını hissettirebilmek için. Yalnızlık ise; Şimdi anlıyorum Tanrının insanları neden yarattığını o ebedi, ölümcül yalnızlığını... şeklinde açıklanabilir sanırım sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yanlız Dikkatimi çeken bir şey; Adem de Dünyaya yanlız geldi....[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Birde yanlisliklara asik olmak var. Hayatimizda hersey cok guzel giderken biryerden sonra duzenden bunalip yanlis yapmak istiyoruz. Dusunsenize herseyin mukemmel oldugu bir dunya nekadar bunaltici olurdu. Sahsen bana iki dunya onerseler caos'un dunyasi ve duzen'in dunyasi ben caos' u secerdim. Caos cogu kisi tarafindan buyuk bir hata yada bir yanlislik olarak gorulur. Peki ya ben caos a asiksam, ben bir yanlisliga asiksam, bende o insanlar icin yanlismiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Kaos yanlışlık filan değildirki. O mevcut düzenden memnun olanlar tarafından uydurulmuş bir yalandır, bu biline. Eski imzamı ekliyeyim yine :-) Ben Afrikada kanat çırpan kelebeğin Amerikada koparacağı fırtınayı istiyorum, ben Kaos istiyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 O zaman sana ne demek lazım biliyomusun ; When we go out at night, and stars are shining bright, up in the skiesabove Or at the highschool dance, where you can find romance Baby, it might be love... ;)[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar