Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben dedim abi.. bu herif bu gece bi başka. kesin kolonya içmiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 merak etme ben aynı randımanı alırım.. yani umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu veştitsa erkek çıksın feyk çıksın çıplak fotomu koyacam ki biliosunuz zamanında yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız çıkarsa da ben suratımı apaçi gibi boyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 boyaları hazırla şimdiden ! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nasıl kanıtlıcan ? kızlık testi mi yapcanız jkdshghg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sly-One said: Veştitsa, son kez ciddi açıklama yapıyorum sana bak. Hem herşeye maydanoz oluyorsun, hem kızım diyorsun ki patide çok fazla sayıda kız yok. Bir de diretiosun tartışmalarda falan yağ gibi üste çıkıosun, normal yani bu ilgi bu tepki falan. Çünkü senin bu yaptığını eğlenme amaçlı yapacak bir erkek olabilir fake account ile. BU nedenden dolayıdır ki bizim görüntü ya da ses e ihtiyacımız var erkek olmadığını, yalan söylemediğini anlayıp seni de kabul edebilmemiz için aramıza. Teşekkürler. aman ne de ciddi bi açıklama olmuşşşşş burası msn deil bişe deil ben nie fotomu koyayım mecburmuyum hem neye inanmak istiyorsanız ona inanın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aga yani boyalar yalan olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çirkindir koymaz size ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 mecburiyet değil de bir tür gelenek görenek diyelim pati kültürü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kaşık aslında yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyi niyetten de anlamıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya şöle yapalım zamanla zaten paticiğe takıldıkça kendini rahat hissedince pati albume bi foto koyar herkes de rahatlar. şimdi inada bindi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Lexius said: kaşık aslında yok :( ohh bea biri olayı çözmüş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 işin ucunda cıbıl foto ve apaçi çiif resmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 buraya üye olan her kızdan foto mu istiyorsunuz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ilk etapta foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: ya şöle yapalım zamanla zaten paticiğe takıldıkça kendini rahat hissedince pati albume bi foto koyar herkes de rahatlar. şimdi inada bindi iş olmaz öyle olay hemen şimdi! yada versin isim soyad facebook style yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız diyince özelleştirme oluyo bağyan diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: buraya üye olan her kızdan foto mu istiyorsunuz!!! buralara pek kız üye olmuyo ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 herkesten desek ? erkeklerden de istiyok biz ama onlar genelde koydukları için kızlarda problem oluyor. herneyse ya. sıkıldım ben senden ve bu saçma foto konularından.. leeeeexxxxx karalama defterine yazarsa uzaklaştır emi :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: buraya üye olan her kızdan foto mu istiyorsunuz!!! istemioruz , daha normal bir giriş yapiolar böle konular açılmıo. onlar da bi zaman gelio foto koyuolar albume hee dioruz okay. sonra yavaş yavaş aramıza katılıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 facebookum vardı kapattım üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 pastadan çıkan striptizci ne kadar kızsa sen de ben de o kadar kızız tamam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: Sly-One said: Veştitsa... aman ne de ciddi bi açıklama olmuşşşşş burası msn deil bişe deil ben nie fotomu koyayım mecburmuyum hem neye inanmak istiyorsanız ona inanın saygılar Aranızda istemiosanız falan deme bu tepki normal diyorum da anlayamamışsın.. Ciddiyetimi sorgulamana gerek yok, inanmıyorsan saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar