Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 DarKRideR said: ya herşeyi geçtim yeni birşeyler öğrendiğince o klasik "lost salak bakışı" atması bile şu teoriyi çürütür.Yani o soğuk davranması,kral gibi hareketler yapması sadece karaktere karizma verme çabalarındandır.Her dizide vardır böyle,yanında kutup ayıları bedeviye tecavüz etse dönüp bakmayıp 3 nolu bakış atabilecek karizmalar lost bakışı değil ya direk Jack bakışı o hahahaha, emrah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 @Debuffandheal Maalesef teorini tek cümlede çürüteceğim, hatch'i ilk bulduklarında Jack düğmeye basmayın bu bir oyun, bu gerçek olamaz diyor. Locke hayır burada olmamızın bir sebebi olmalı diyor. Sinyaller hızla sona doğru giderken de Jack -hala inatla- ne yaparsanız yapın ama beni bunun bir parçası yapmayın diyor ama en sonda düğme basma nöbetlerine o da katılıyor. Bildiğin en basitinden fail oluyor Jack. Başka da açıklaması yok bunun. Bir de şunu dinleyin: Jack "herşeyi hatırlıyor" olsa Hatch'i herkesten önce bulur -gizlice, diğerlerinden habersiz bile olsa- ve Desmond'la irtibata geçmeye çalışmaz mıydı? Ayrıca 1x1'deki yerdeki şeyin kadraja yanlışlıkla girmiş mikrofon filan olmadığını nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lost'ta öyle bariz bir çekim hatası olacağını sanmıyorum. Ayrıca orda konuşma bile yok yahu, ne yapacaklar mikrofonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ayrıca unutmamak lazım ki jack de içki bağımlısı o dönemlerde, cebine 1 tane koyabilir. 2. si çok zorlu ameliyatlar yapan bir doktor, hastasını veya yanındakileri sakinleştirmesini bilen biri. bu açılardan da bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hadi hadi hepsini geçtim Jack madem herşeyi yaşadı ve hatırlıyordu: -Libby, Ana Lucia, Eko, Boone, Paolo & Nikki vs ölümüne neden engel olmadı/olamadı? -Benjamin ile o kelepçeli ile ilk karşılaştıklarında -yani Jack gerçekten bir döngünün parçası olsa- kimse filan yokken "Dr Chang nerde?" filan demesi lazımdı. Bizim Benjamin odada Jack varken bile "ben gerçekten de onlardan olsaydım sizinkileri tuzağa düşürtürdüm filan" dedi. Lan Jack loop'un parçası olsa Benjamin yakalandığında direkt Jack'le ally olurdu. Öyle Michael'i filan doldurup kaçırtmazdı kendini öyle, elini kolunu sallaya sallaya Jack çıkartırdı. -Jack madem loop'daydı, 3. sezonda Locke'un sonradan adaya dönünce canlanacağını neden bilmiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben hala bildiğini düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yahu 3. sezona kadar gelmişiniz.jack herşeyi biliyordu derken.belki adam sadece o tayfayı hatırlıyordu.bi şekilde ucagın adaya düştüğünü hatırlıyordu nie hatch i bulmadı nie onu bulmadı nie şunu engellemedi derecesinde hatırlamıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 jack herşeyi biliyodu kadar saçma bi theory olamaz ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cidden çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 loop'a bağlı olarak birşey bilen varsa 6. sezonda birşekilde adayla kontakt kuracak/geçmişten işaret bırakacak Miles, Hurley yada Chang olabilir, ve de adadaki kurallardan etkilenmeyen Desmond. Geride kalan her tür loop teorisi herşekilde bullshit bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 galacticada nası küfür ettim saçma bitti diye bundada çok ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yani insanların şunu demesine de sinir oluyorum,LOST bu bunda çekim hatası olmaz,bunda şöyle olmaz böyle olmaz. Oluyor işte,ya çekim hatası ya başka birşey,geçen yine heykel olayı.Bariz bir şekilde çekim hatası, yani bir ton teori öyle olmaz,2 tane vardır vs saçma şeyler bunlar.Altı üstü bir dizi ya son bölümü yayınlanmadan da hiçbirşey öğrenemeyeceğiz boşuna bir ton teori dönüyor.Eğlenceli oluyor okumak çoğunu ama diğer taraftan büyük bir bölümü ki üstteki jack teorisi gibi ciddi anlamda saçmalık ötesi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lost'da çekim hatası yoksa ben de yeni teorimi açıklarım abi : ETHAN YAŞIYOR!!! bir şarjör kurşundan sonra nefes alıp vermesi kadraja girmişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya birinci bölümü izlicem izleyemiyorum bi türlü kesin bişey çıkmicak diye düşünüp üşeniyorum cidden demiş mi yapımcılar yüzde 70i pilotta diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 %70 plot:D okadar çok şey varki, plot %10 bile kapsamıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pilot derken ilk bölüm kastetmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok annadım yaw, bende ona güldüm bence öyle birşey olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ama öyle demiş diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Zaten jackin ilk bolumde oo manyak oyunculugu falan da yok ki. Adamin bir kisik bakisi, bir emrah bakisi, bir de yutkunusu var yani bu jack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Toledor said: Bu fısıltılar tam olarak açıklanmışmıydı, kaçırdımmı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oldu, yediniz bitirdiniz 2 dakkada jack'i bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Toledor said: Toledor said: Bu fısıltılar tam olarak açıklanmışmıydı, kaçırdımmı ben? uzakta olan konuşmaların rüzgar yoluyla adaya gelmesi die açıklanmıştı en son ama bana baya mantıksız geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o fısıltılar şey diil mi ya? mesela sawyer geçmişe gidip claire'i doğum yaparken gördüğünde bizim sawyerin sesi falan onlara fısıltı olarak gelmişti belkide? yani yine bizimkilerin sesleri falan? ayrıca o fısıltılarda konuşulanların çevirisi mi ne vardı bi sitede, bayaa görüyolardı bizimkileri ve o konuşmalar o doğrultuda ilerliyodu, uzaktan gelen ses falan diildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fısıltı geçmişe dönenleri sesi olamaz abi yapmayın açıklanbmadı tam olarak o fısıltılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 FromTheHell said: o fısıltılar şey diil mi ya? mesela sawyer geçmişe gidip claire'i doğum yaparken gördüğünde bizim sawyerin sesi falan onlara fısıltı olarak gelmişti belkide? yani yine bizimkilerin sesleri falan? ayrıca o fısıltılarda konuşulanların çevirisi mi ne vardı bi sitede, bayaa görüyolardı bizimkileri ve o konuşmalar o doğrultuda ilerliyodu, uzaktan gelen ses falan diildi yani o fısıltılar eger boyle sacma bısı cıkarsa yuh yanı yazıklar olsun.. Senaristler zaten boyle ortaya yem atıyolar yok jack sadece bılıyo,yok ıste 1. bolumde saklı hersey diye adamlar bılerek yapıyolar dizi konusulsun dıye...Adamlar sezon arası 1 sene koydukları ıcın dızıye olan ılgının taze kalmasını ıstıyolar.Şöyle düşünün her sezon sonunda neler dusunuyodunuz dızıyle ılgılı neler konusuyoduk ama bir sonraki sezon gelince onlar nasıl açıklandı??Yani bu adamlar 6.sezon sonunda da fazla bısı acıklamıcaklar bu bi gerçek ama sureklı ıste ilgiyi başka bişeymiş gibi çekiyola rsonra farklı bişey çıkınca bizler bizim gibiler oooo shittt yok yawww diyince dizi kazanıyo olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar