Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:
ya herşeyi geçtim yeni birşeyler öğrendiğince o klasik "lost salak bakışı" atması bile şu teoriyi çürütür.Yani o soğuk davranması,kral gibi hareketler yapması sadece karaktere karizma verme çabalarındandır.Her dizide vardır böyle,yanında kutup ayıları bedeviye tecavüz etse dönüp bakmayıp 3 nolu bakış atabilecek karizmalar

lost bakışı değil ya direk Jack bakışı o hahahaha, emrah ya
Sosyal ağlarda paylaş

@Debuffandheal

Maalesef teorini tek cümlede çürüteceğim, hatch'i ilk bulduklarında Jack düğmeye basmayın bu bir oyun, bu gerçek olamaz diyor. Locke hayır burada olmamızın bir sebebi olmalı diyor. Sinyaller hızla sona doğru giderken de Jack -hala inatla- ne yaparsanız yapın ama beni bunun bir parçası yapmayın diyor ama en sonda düğme basma nöbetlerine o da katılıyor. Bildiğin en basitinden fail oluyor Jack. Başka da açıklaması yok bunun.

Bir de şunu dinleyin: Jack "herşeyi hatırlıyor" olsa Hatch'i herkesten önce bulur -gizlice, diğerlerinden habersiz bile olsa- ve Desmond'la irtibata geçmeye çalışmaz mıydı?

Ayrıca 1x1'deki yerdeki şeyin kadraja yanlışlıkla girmiş mikrofon filan olmadığını nereden biliyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi hadi hepsini geçtim

Jack madem herşeyi yaşadı ve hatırlıyordu:

-Libby, Ana Lucia, Eko, Boone, Paolo & Nikki vs ölümüne neden engel olmadı/olamadı?

-Benjamin ile o kelepçeli ile ilk karşılaştıklarında -yani Jack gerçekten bir döngünün parçası olsa- kimse filan yokken "Dr Chang nerde?" filan demesi lazımdı. Bizim Benjamin odada Jack varken bile "ben gerçekten de onlardan olsaydım sizinkileri tuzağa düşürtürdüm filan" dedi. Lan Jack loop'un parçası olsa Benjamin yakalandığında direkt Jack'le ally olurdu. Öyle Michael'i filan doldurup kaçırtmazdı kendini öyle, elini kolunu sallaya sallaya Jack çıkartırdı.

-Jack madem loop'daydı, 3. sezonda Locke'un sonradan adaya dönünce canlanacağını neden bilmiyordu?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 3. sezona kadar gelmişiniz.jack herşeyi biliyordu derken.belki adam sadece o tayfayı hatırlıyordu.bi şekilde ucagın adaya düştüğünü hatırlıyordu

nie hatch i bulmadı nie onu bulmadı nie şunu engellemedi derecesinde hatırlamıyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yani insanların şunu demesine de sinir oluyorum,LOST bu bunda çekim hatası olmaz,bunda şöyle olmaz böyle olmaz.

Oluyor işte,ya çekim hatası ya başka birşey,geçen yine heykel olayı.Bariz bir şekilde çekim hatası,

yani bir ton teori öyle olmaz,2 tane vardır vs saçma şeyler bunlar.Altı üstü bir dizi ya son bölümü yayınlanmadan da hiçbirşey öğrenemeyeceğiz boşuna bir ton teori dönüyor.Eğlenceli oluyor okumak çoğunu ama diğer taraftan büyük bir bölümü ki üstteki jack teorisi gibi ciddi anlamda saçmalık ötesi birşey
Sosyal ağlarda paylaş

o fısıltılar şey diil mi ya?
mesela sawyer geçmişe gidip claire'i doğum yaparken gördüğünde bizim sawyerin sesi falan onlara fısıltı olarak gelmişti belkide?
yani yine bizimkilerin sesleri falan?
ayrıca o fısıltılarda konuşulanların çevirisi mi ne vardı bi sitede, bayaa görüyolardı bizimkileri ve o konuşmalar o doğrultuda ilerliyodu, uzaktan gelen ses falan diildi yani
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
o fısıltılar şey diil mi ya?
mesela sawyer geçmişe gidip claire'i doğum yaparken gördüğünde bizim sawyerin sesi falan onlara fısıltı olarak gelmişti belkide?
yani yine bizimkilerin sesleri falan?
ayrıca o fısıltılarda konuşulanların çevirisi mi ne vardı bi sitede, bayaa görüyolardı bizimkileri ve o konuşmalar o doğrultuda ilerliyodu, uzaktan gelen ses falan diildi yani

o fısıltılar eger boyle sacma bısı cıkarsa yuh yanı yazıklar olsun..

Senaristler zaten boyle ortaya yem atıyolar yok jack sadece bılıyo,yok ıste 1. bolumde saklı hersey diye adamlar bılerek yapıyolar dizi konusulsun dıye...Adamlar sezon arası 1 sene koydukları ıcın dızıye olan ılgının taze kalmasını ıstıyolar.Şöyle düşünün her sezon sonunda neler dusunuyodunuz dızıyle ılgılı neler konusuyoduk ama bir sonraki sezon gelince onlar nasıl açıklandı??Yani bu adamlar 6.sezon sonunda da fazla bısı acıklamıcaklar bu bi gerçek ama sureklı ıste ilgiyi başka bişeymiş gibi çekiyola rsonra farklı bişey çıkınca bizler bizim gibiler oooo shittt yok yawww diyince dizi kazanıyo olay bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...