Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:
kapak üzerinden bir mesajı 2 kere editleyen adamla ne işim olabilir. kendi gerizekalılığı tek tartışmayla ölçme. yazdıklarının hepsinin ortalamasını alınca senin ortalama bir zekada olmadığın anlaşılıyor zaten. hani diğer bölümlerde varolur böle mantık işte yapar falanda vizyonda nasıl tutup varolacabileceğini düşünüyosun anlamıyorum.

hani birkaç kere daha yaparsın bunu cevap verilir bilmemne ama trol olduğuna inana adam var bir dur bak kendine allasen. kimse ciddiye almayacak yazdıklarını zamanla. sana yazık

edit e mi takıldın şimdi de yazık ya imla veya düzeltme olabileceği aklına gelmedi mi? biraz kafan çalışsa, işim olmaz diyipte gelip tartışmanın arasına alperozg u ciddiye alma vs. şeklinde postla girmezsin. "gerizekalı" tarzı kelimelerin sana çok güzel yakışacağını bilsemde burda kullanmıyorum sende edepli ol. vizyonda tutunup varolmak nedir ne anlatıosun sen? kendini çok yüce mi görüyorsun. trol olduğuna inanan demişsin de o da senin ekürindir kesin bi başlık altında birbirinize hoş sözler söylemişsinizdir burda gelip ne yazsa yeridir, ayrıca bir ay önceki mevzuyu nasıl benimsedin de geldin onu buraya yansıttın hala çözemedim walla zor iş gerçekten dolmuşsun demekki. ciddiye alanında almayanında canı sağolsun, beni yargılamak sana düşmez, yani bu forumda inan herkesle tartışılır iyi kötü ama sen ona da değmezsin, toplumda senin tabirinle "gerizekalı" insan çok, başını da sen çekiyorsun yani senin arkanda burdan 100 kişide yazı yazsa yüzü de tam destek verse sen yine aynı sen... benim bi beklentim yok forumdan, sende o kadar büyütme gözünde burda bu tarz davranışlarınla saygınlık fln kazanmaya çalışıyosan yazık sana
Sosyal ağlarda paylaş

smash said:
Pırokşi said:
6. sezonun 5 bölüm olacağı kesinleşti mi?

okumadım tartışmanızı da, 6. sezon 16 bölüm olucak onu söyliyim dedim

Benim tartışmayla bi ilgim yok ya, sadece öyle aklıma geldi, bu toplamda 108 bölüm olacak muhabbetinden dolayı.

Tartışmayı da severek takip ediyorum ama şu anda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kapak mühendisi yüce şahsiyet. Vingthor'un mesajını gördükten sonra olay iyice basitleşti ya acaba troll mü diyordum bende ^^

Dünya yüzü görmemiş hayatı dizi olan bin tane dizi izlemekten karakteri gelişemeyip olduğu yerde sayan bir tipe kalkıp cevap verirsek böyle olur. Sadece ben değil Vingthor'da hata etmiş.

Sadece tartışma adabından habersiz, insan ilişkileri sıfır olan biri; bir tartışma konusunda üslubunu bozup karşı tarafa kişisel hakaretlerle puan toplamaya çalışır, kendini tatmin eder. Hayatta bu kadar mühim şey varken böyle şeyleri böylesine dert eden senin gibi düşünmediği için karşıdakini mantıksız bulan bir insana ılımlı yaklaşmaya çalıştım ama hakaretler bazı şeylere cesareti yetmeyip imalar kullanmak falan artık epeyce çirkin oldu bu durum.

Netice olarak bu kadar unsuru değerlendirmeyip iyi niyetle cevap yazmaya devam ederek hakikaten büyük hata etmişiz.. Bu süreçten sonra bu meseleye bir saniye bile ayırmak ziyandır. Yetkililerde bu şahsiyeti troll müdür fake midir nedir alır değerlendirir. Bu forumda bu derece hakaretler kullanmak cezasız kalmamalı.

Bu konuda daha fazla bölünmesin, bu konunun içine etmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien la Vingthor birbirinizi yalayın işte bi güzel, o Vingthor denilen süzmeyle 1 ay kadar öcne bi tartışmamız olmuştu burda görünce lapin gibi atladı tabi, desteğini buldun paslaşın ama bu bişeyi değiştirmez, dediğim gibi anlayış kıtlığı olan insan tabiki olacak inan bana arasak sizin gibi daha çok vardır bu forumda yani onlarcanız gelip birbirinizi destekleseniz ne yazar, 1 ay sonra Vingthor atlar yine bi konunun ortasına başlığın içine sıçar sayfaalarca tartışırız, bana göre hava hoş..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...