dikkat ederseniz jacob bizim lostilerin hepsiyle bir temas kuruyor
hepsine bi şekilde dokunuyor
Hatta Jack e çikolatayı verirken dokunma olayını iyice gözümüze sokuyorlar
şimdi bence iki ana ihtimal var. birincisi richard ve arkadaşları da lockla beni öldürecek. böylece hem iyi hem kötü tanrı yokolmuş olacak. adanın laneti kalkacak herşey normale dönecek vs.
ikincisi bomba sayesinde jacob ölmemiş olacak ancak bu adamların uçakları yine düşecek. çünkü o çekirdeğin delinmesi değil o bomba düşürdü bence uçağı. yani aslında zamandaki hiç bir şeyi değiştiremediler. ne olması gerekiyorsa o oldu.
şimdi bence iki ana ihtimal var. birincisi richard ve arkadaşları da lockla beni öldürecek. böylece hem iyi hem kötü tanrı yokolmuş olacak. adanın laneti kalkacak herşey normale dönecek vs.
ikincisi bomba sayesinde jacob ölmemiş olacak ancak bu adamların uçakları yine düşecek. çünkü o çekirdeğin delinmesi değil o bomba düşürdü bence uçağı. yani aslında zamandaki hiç bir şeyi değiştiremediler. ne olması gerekiyorsa o oldu.
30 yıllık kısır döngü bu diyorsun öylemi
ama daniel çok emin konuştu bu durumdan hiç bir şekilde hata payı yok yani daha önce 0 bombayı patlatmak hiç aklına gelmemiş ki
Jacob ve Fredin başta yaptıkları konuşmada jacob insanların evrim halinde bir progress içersinde olduklarını savunurken fred hep aynı kaldıklarını söyliyir.
They come, fight, destroy, and corrupt. It always ends the same
Garip bi rekabet ama tanrı ve şeytan ilişkisi var aralarında direk. Bölüm sonunda da jacob ben'e özgür iradesi olduğunu söylüyo ve her zaman seçim hakkı olduğunu belirtiyo "tanrı".
Bernard çay içmek istemediğine eminmisin diye sorarken Juliette in KARNINI TUTMASI ? HAMİLE ? OMG
2010 yazısından sonra jackin gözünü açma sahnesinde gözündeki yansımada ağaçlar olduğu görülüyo.
Gözlemlerimi netteki araştırmalarla birleştirip döncem -_-
ben bunu geyik olsun diye yazdim. bu tarz teorileri mantikli bulmadigimi onceden yazmistim. adamlar her seye referans vererek kafa karistiriyorlar. misal alttaki resim cok baglantili olsa da Cain ve Abel ile, Cain ve Abel arasindaki iliski Ben ve Jacob arasindaki "niye ben degil de o" kavgasini da andiriyor.
fab said:
adamlar bariz kafa karistirmak icin yapiyorlar. ugrasmayin, "ohaa" olacaz her sekilde.
Öne çıkan mesajlar
Pýrokþi
Sayid ve jin-sun hariç herkese bişey verdi sanki, Sawyer'a kalem, kate'e çanta, jack'e çikolata, John'a hayat.
Sosyal ağlarda paylaş
Flassh
dikkat ederseniz jacob bizim lostilerin hepsiyle bir temas kuruyor
hepsine bi şekilde dokunuyor
Hatta Jack e çikolatayı verirken dokunma olayını iyice gözümüze sokuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş
C3nK
Onlarada aşk vermiş olabilir :p Çünkü konuşmasında aşkınızı hafife almayın diyodu.
Sosyal ağlarda paylaş
Pýrokþi
hayat veriyor, yani hayatını kurtardı bir nevi. O arabayla gelenler herhalde sayid'i ezmeyi planlıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş
Buyse
Sosyal ağlarda paylaş
Prawler
Jacob planladi arabayla ezme olayini. Cunku arabanin Sayid'in karisini ezmesine hic sasirmadi. Bekliyormus gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş
Prawler
Desmond nasil ormanda uyandiysa bence Juliet de ayni sekilde ormanda uyanacak.
http://img8.imageshack.us/img8/7312/lostgif.gif
http://img31.imageshack.us/img31/7641/eyer.jpg
Sosyal ağlarda paylaş
Llama
30 yıllık kısır döngü bu diyorsun öylemi
ama daniel çok emin konuştu bu durumdan hiç bir şekilde hata payı yok yani daha önce 0 bombayı patlatmak hiç aklına gelmemiş ki
Sosyal ağlarda paylaş
KahnX
Jacob ve Fredin başta yaptıkları konuşmada jacob insanların evrim halinde bir progress içersinde olduklarını savunurken fred hep aynı kaldıklarını söyliyir.
They come, fight, destroy, and corrupt. It always ends the same
Garip bi rekabet ama tanrı ve şeytan ilişkisi var aralarında direk. Bölüm sonunda da jacob ben'e özgür iradesi olduğunu söylüyo ve her zaman seçim hakkı olduğunu belirtiyo "tanrı".
Bernard çay içmek istemediğine eminmisin diye sorarken Juliette in KARNINI TUTMASI ? HAMİLE ? OMG
2010 yazısından sonra jackin gözünü açma sahnesinde gözündeki yansımada ağaçlar olduğu görülüyo.
Gözlemlerimi netteki araştırmalarla birleştirip döncem -_-
"Everything that rises must converge" göndermesi
Sosyal ağlarda paylaş
obsesifik
kesinlikle öyleydi yaa off nasıl beklicez şimdi o kdr ay
Sosyal ağlarda paylaş
Mum_Chamber
ben bunu geyik olsun diye yazdim. bu tarz teorileri mantikli bulmadigimi onceden yazmistim. adamlar her seye referans vererek kafa karistiriyorlar. misal alttaki resim cok baglantili olsa da Cain ve Abel ile, Cain ve Abel arasindaki iliski Ben ve Jacob arasindaki "niye ben degil de o" kavgasini da andiriyor.
adamlar bariz kafa karistirmak icin yapiyorlar. ugrasmayin, "ohaa" olacaz her sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş
Buyse
aynı şey şeytanla allah arasında da var insan hakkında. her bi yere bağlamış adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş