Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 acaip acaip isler ya. kafami utulediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben gidicem 2 bira içicem valla beynim kazan oldu sanırsam luckta normal zamanda değil yada bacagından vurulan lock o sahnede daha önce izlediğimizde geçmişemi gitmişti geleceğime tedavi ve o konuşma olduktan sonra ışınlanmıştı yok olmuştu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hmm tekrar düşündüm de, en son lock jacob'ı yarmaya gidiyorum dediği için jacob %90 jack diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 abi hangi teoriye göre diyosunuz bu jacop işini yoksa, kaba etten mi salliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kaba et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Llama said: ben gidicem 2 bira içicem valla beynim kazan oldu sanırsam luckta normal zamanda değil yada bacagından vurulan lock o sahnede daha önce izlediğimizde geçmişemi gitmişti geleceğime tedavi ve o konuşma olduktan sonra ışınlanmıştı yok olmuştu çünkü abi ne diyosun ya ? Dizi akıl sağlığımızı bozacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sezon Finali Promo Kate: Jack ‘te bir bomba var, adadaki herkesi öldürebilir. SEZON FİNALİ: Jack: Burada olmak kaderimiz. Sawyer: Ben kaderden söz etmiyorum!GELECEK... Kate: Onu durdurmalıyız! Jack: Ne yapıyorsun sen?...KAZAZEDELER TARAFINDAN YAZILDI Frank: Bavulun içindeki ne? Locke: Bunu yapabilecek misin? Juliet: Ona baktığını gördüm. Sawyer: Seninleyim. Richard: Adada sadece bir tane lider olabilir! Birisi: Bu KADAR! Jack: Benimle misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lavuk doktor yine işler mi karıştırıo. 2. sezona kadar adamımdı.ama sevmiyorum seni jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şerefsiz jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Finalde bomba patlar mı yada ne olur bilmiyorum ama her türlü lütfen efektler geçen sezon finali gibi olmasın. Adam gibi sahneler çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Jack çok ezik ya. Çok iyi bölümdü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 jackede lavuk gözüyle baktık ama görünen o ki finalde öne çıkacak isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 valla 15 i şimdi izledim.dizi nerelerden nereye,bıçak çantalı deli john nerden nerelere geldi ahah adam efsane oldu yahu.richard ben ve john adamım. ben:jacob a dogru kutsal yolculuk ahahah çok güldüm burda. genel olarakta dizi süper gidiyor bence ha bide sonunda richardın ne oldugunu az çok ögrendik.yukarıya bağlandı sanki yanlıs anlamadıysam christian ada da önemli bi role sahip oldugu çin jackin jacop olmaması için bi sebep yok.adam torpilli.jacke bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ufak bir hata çarptı gözüme süre: 32.57 jack'in başta aldığı meşale süre: 39.34 bu da bombanın oradayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 onda da kesin birşey vardır :) altından bişi cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben anlamadım o meşale hatasını. jacke niye ezik diyosunuz yahu tamam gıcık oldu biraz da.. ezik değil bence spo sayidi özlemişim sawyerın da ne kadar yakışıklı olduğunu unutmuşum spo ya ne biçim bitti ama sinir oluyorum 75 saatlik bölüm yapsınlar da rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 smash said: ben anlamadım o meşale hatasını. ilkinde kırık gibi eğik baya sonra düzünü vermişler diğer sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 abi çekim hatasıdır ne bileyim yani herşeyin arkasında birşey aramakta saçma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bence eloise e gözleri çok takılmış o sahnede ondan hata yapmışlr. malun denizin soğuk sularından eloise çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ya çok pardon bu hidrojen bombası başta nerden gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 2. dünya savaşı sırasında amerika denemiş gibi bişeydi galiba atmış patlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben hala şeyi anlamadım spoiler da diil jack nası locke ölünce geri gelmeye ikna oldu birden öyle çok saçma anlamıyorum bi türlü off hiçbişey anlamıyorum ayrıca richard niye yaşlanmıyo insan bi anlatır dimi richard endeksli bölümde ayıp yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 richard kafayı yedi zaten fsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 DarKRideR said: abi çekim hatasıdır ne bileyim yani herşeyin arkasında birşey aramakta saçma asdf ben zaten çekim hatası olarak söyledim altında bişey aramıyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 masterhaplo.spoiler bilir misin :) sun bi bölümde sorduydu richard nie yaslanmıo die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar