Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

şimdi anladım ki

en son sahneden önce eloise ve charles'ın konuşmasında fedakarlıktan bahsediliyor. Demek ki zaten bunlar olmuş yani eloise oğlunu vurduğunu biliyor ki bunu diyor. çünkü sondaki bakışı baya inanmış olduğu belli bakışıydı. sanırsam faraday ölcek. çünkü oğlunu adaya göndererek eloise oğlunu ölüme gönderdiğini biliyordu (?). aynı bölümde ölebiliriz, bu bizim şimdiki zamanımız boşuan dememişte oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

merak ettiğim konu

düğmenin palavradan ibaret olmadıgı ögrenmiş olduk.desmond düğmeye basmakta gecikti bizimkilerin uçağı adaya düştü.

bizim tayfa düğmeye basmamıştı.faraday baya büyük bi felaketten bahsediodu.peki o felaket acaba oldu mu?.cunku basmadılar düğmeye.desmond aşagıda anahtarı çevirdi ama sonuçta bi felaket olması gerekmez miydi?.yada oldumu.yada saçmalıomuyum.

Sosyal ağlarda paylaş

red

desmond'un yaptığı şey bir noktaya yoğunlaştırarak tek seferde enerjiyi boşaltmasını sağlayan acil durum düzeneğini kullanmak idi. des anahtarı çevirmese zaten ada filan kalmazdı geriye

ayrıca daniel...

...ölmez bence, daha chang ile birlikte yayın yaptıkları sahneyi görmedik, teorik olarak da olsa daniel ölmedi bence

Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:
Pırokşi said:
barbu said:

chang + fadaray

chang ile yayın yaptıkları sahne hangi bolumdeydi ya. hatırlayamadım ben onu?

daha izlemedik o bölümü

e millet neden bahsediyor. nerden biliyosunuz filan iste

Bundan bahsediyor.

Mum_Chamber said:

faraday

http://www.youtube.com/watch?v=PPM796z3Eoo adresinde cheng ile faraday'in bir konusmasi var, o yuzden olmeyecegini umuyorum. olmesin lan faraday.. lan!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...