Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gg faraday dirilmez artık ya aha öldü,ama üzülmeyin tapınak var diyerekten tapınak olayını ikide bi önümüze koymazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ohaaa harika bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 izliyorum bakalım.hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abooo ne bölümdü be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şimdi anladım ki en son sahneden önce eloise ve charles'ın konuşmasında fedakarlıktan bahsediliyor. Demek ki zaten bunlar olmuş yani eloise oğlunu vurduğunu biliyor ki bunu diyor. çünkü sondaki bakışı baya inanmış olduğu belli bakışıydı. sanırsam faraday ölcek. çünkü oğlunu adaya göndererek eloise oğlunu ölüme gönderdiğini biliyordu (?). aynı bölümde ölebiliriz, bu bizim şimdiki zamanımız boşuan dememişte oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 merak ettiğim konu düğmenin palavradan ibaret olmadıgı ögrenmiş olduk.desmond düğmeye basmakta gecikti bizimkilerin uçağı adaya düştü. bizim tayfa düğmeye basmamıştı.faraday baya büyük bi felaketten bahsediodu.peki o felaket acaba oldu mu?.cunku basmadılar düğmeye.desmond aşagıda anahtarı çevirdi ama sonuçta bi felaket olması gerekmez miydi?.yada oldumu.yada saçmalıomuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 red desmond'un yaptığı şey bir noktaya yoğunlaştırarak tek seferde enerjiyi boşaltmasını sağlayan acil durum düzeneğini kullanmak idi. des anahtarı çevirmese zaten ada filan kalmazdı geriye ayrıca daniel... ...ölmez bence, daha chang ile birlikte yayın yaptıkları sahneyi görmedik, teorik olarak da olsa daniel ölmedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 chang + fadaray chang ile yayın yaptıkları sahne hangi bolumdeydi ya. hatırlayamadım ben onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 barbu said: chang + fadaray chang ile yayın yaptıkları sahne hangi bolumdeydi ya. hatırlayamadım ben onu? daha izlemedik o bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bu sezonun en guzel bolumlerindendi. faraday edit: ne demek istemisim bu spoilerda anlamadim burda, ondan siliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ölemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gazanfer iyiki spo yapmışın.spo başlıgı asıl spoiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Pırokşi said: barbu said: chang + fadaray chang ile yayın yaptıkları sahne hangi bolumdeydi ya. hatırlayamadım ben onu? daha izlemedik o bölümü e millet neden bahsediyor. nerden biliyosunuz filan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 süper bölüm, bundan sonrakı bolumler baya heyecanlı gıder sezon fınalıne kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 barbu said: Pırokşi said: barbu said: chang + fadaray chang ile yayın yaptıkları sahne hangi bolumdeydi ya. hatırlayamadım ben onu? daha izlemedik o bölümü e millet neden bahsediyor. nerden biliyosunuz filan iste Bundan bahsediyor. Mum_Chamber said: faraday http://www.youtube.com/watch?v=PPM796z3Eoo adresinde cheng ile faraday'in bir konusmasi var, o yuzden olmeyecegini umuyorum. olmesin lan faraday.. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hımm. ok sağol. izlemeyim gene de heyecanı kaçmasın :D kaçtı artık gerçi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 resmen, nassssııııı yaaaaa.... oldum bu bölümde. güzel bölümdü, bakalım bir sonrakinde neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 VAaaAAAAAaaayyyyy AAaanasını beee dedirtiyo bitse de gitsek artık yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 faraday ve benjamin ya benjamin nası kurtulduysa vuruldukdan sonra faradayda o sekilde kurtarılcaktır. ada tedavi ediyo zımbırtısı daha o vıdeoda sesleri var. bu bölümde benjamın hıc yoktu pıyasada hayırdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya diyorum bu ada saat gibi durmadan tekrarlanıyor bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bi dk bi dk ben le dan aynı yerlerinden vurulmadılarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://www.uzunmetraj.com/portal/dizi-haberleri/lost-5x15-promo-turkce.html 5x15 fragmanı ( tr. altyazılı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dan iyi karakter ama çok ağlıyor be kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ağlaması dışında çok kısık sesli ve karışık konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 AAAAAAAAAAAAA benin küçüklüğü scrubsdaki lösemi olan çocukmuş bakınız 7. sezon 5. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar