oha +rep
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Lost 5. sezon
sabahtan beri odama girmeyen babam julietin kokusunu almış olacak ki, odama ani bi giriş yaptı.
selam olsun.
selam olsun.
hmmm.beklemiodum
hangi film bu?.angelina cıbıl gezio da
alla alla hangi film bu.normal film olamaz abi.angelina kendini kaybetmiş.brad pit enişteye tekrardan saygılarımı sunuyorum
hangi film bu?.angelina cıbıl gezio da
alla alla hangi film bu.normal film olamaz abi.angelina kendini kaybetmiş.brad pit enişteye tekrardan saygılarımı sunuyorum
Gia diye bi filmden.
angelina filmi istiyorsan original sin i oneririm(tu)
angelina filmi istiyorsan original sin i oneririm(tu)
Saygılar. sdfjöngbdflvboıucvşnkl
hahahah işte bunu bekliyordum :D
repini bastım(tu)
repini bastım(tu)
1 bir sayfada hemen burayi forumturk yapabildiginiz icin basarilar size sdfg.
::o durum vahim 1 hafta daha yeni bölüm yayınlamazlarsa başlık zıvanadan çıkacak
YLL bu videoları paylaştığın için sana teşekkürü bir borç bilirim >:D<
YLL bu videoları paylaştığın için sana teşekkürü bir borç bilirim >:D<
Lost S05E13 5 The Story of the Oceanic Six
Finally 2HD has released the special episode of Lost that was on yesterday, no idea what took so long a scene group to release it.
Lost: The Story of the Oceanic 6
“Lost: The Story of the Oceanic 6″ will explore the series in a way that will bring new viewers up to date - but which current viewers will also find illuminating - in discovering what happened to the Oceanic 6 and the remaining island survivors during the three years after Ben moved the island.
İzleyen var mı bunu? Boşuna çekmeyelim^^
oha YLL terazine bi kamyon adam yığdım.
Lost S05E13 5 The Story of the Oceanic Six
Finally 2HD has released the special episode of Lost that was on yesterday, no idea what took so long a scene group to release it.
Lost: The Story of the Oceanic 6
“Lost: The Story of the Oceanic 6″ will explore the series in a way that will bring new viewers up to date - but which current viewers will also find illuminating - in discovering what happened to the Oceanic 6 and the remaining island survivors during the three years after Ben moved the island.
İzleyen var mı bunu? Boşuna çekmeyelim^^
ben çektim, bişey yok boşuna çekme, hani sezon başlarında olan E00 bölümleri gibi, önceki bölümlerden kazayla ilgili kısımları toplayıp kısa kısa koymuşlar.
lostu düşünüyordum şimdi aklıma bi soru geldi
esas dharma elamanlarının başkanının çocugu ethan değilmi peki
bizim lost karakterleri adaya düşerken ethan benin çetesine nası katılıyor bu gaz bombardımanı yaparken asıl dharma elemanlarına ethan bebekken neden ölmüyor ???
cevap verin
bizim lost karakterleri adaya düşerken ethan benin çetesine nası katılıyor bu gaz bombardımanı yaparken asıl dharma elemanlarına ethan bebekken neden ölmüyor ???
cevap verin
lostu düşünüyordum şimdi aklıma bi soru geldi
cevap verin
bunu senaristlere sorman lazım, biz daha izleyemedik o gaz zımbırtısını
ya ethan da hostiles'a dahil oluyor. ben'le russeau'ya gidiyorlar ya.
haa sanırsam şu aleksin bebeğini almaya giderken ethan vardı yanında deme sonra ordan diğerlerine beraber geçtiler peki peki
anlaşıldı tamam
Ya videolardan bahsediyosunuz da bende mi bir sorun var göremiyorum birşey?
silindi fazla azdık :D
Bizim anamıza bacımıza yapılsa iyi mi olurdu.
Öne çıkan mesajlar