Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Yaw ben feci affalladım sonunda.
Yani tam sorulara cevap alıyoruz derken iyice sarpa sardı olay.

spoiler

Şimdi demekki ben ve sunin geçmişe gidememe nedeni orda bulundukları değil başka birşey.

Ayrıca faraday falan nasıl oldu geldi? Tamam normal geldi desek denizaltıyla nasıl tanıyor? Faradayin başka bir olayımı var.. allah allah girdi herşey birbirine kafam duman oldu :P

bir daha bu tür söylemleri spoiler içinde söyleyeceğime yemin ederim
Sosyal ağlarda paylaş

5x13

ben ve sun'ın geri dönememe sebepleriyle ilgili ortaya atılan teorilerin hepsi fos çıktı. Miles babalar gibi dolaşıyo ortalıkta. fizikçi amcam adadaydı, ortadan kayboldu, sonra denizaltından çıktı, onu ne gibi bişeyle bağlayacaklar çok merak ediyorum.
hurley'i de bu parlak fikrinden dolayı kutlamayı da unutmamak lazım :)

Sosyal ağlarda paylaş

hurley baya iyiydi :)

onun harici

milesi minibüse alan tayfa kimdi ?widmore değil linus değil.

milesın ufaklıgı var sun falan neden giremio acaba.bikaç bolum beklemek lzm artık

bu heykelin gölgesinde ne var çok merak ettim :)

ha bide naomi çok güzel hatun ya :).
miles in ben ile 3.2 milyon dolar olayı vardı.o neydi tam hatırlamıyorum birisi hatırlatsın.widmore ile 1.6 milyon dolara anlaştı.sora gemiyle adaya geldiğinde linus ile 3.2 milyon dolar falan olayı vardı.o neydi unuttum

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

dizinin en güzel hatunu

Naomi

katılıyorum!

Red said:

milesi minibüse alan tayfa kimdi ?widmore değil linus değil.

milesın ufaklıgı var sun falan neden giremio acaba.bikaç bolum beklemek lzm artık

bu heykelin gölgesinde ne var çok merak ettim :)

ha bide naomi çok güzel hatun ya :).
miles in ben ile 3.2 milyon dolar olayı vardı.o neydi tam hatırlamıyorum birisi hatırlatsın.widmore ile 1.6 milyon dolara anlaştı.sora gemiyle adaya geldiğinde linus ile 3.2 milyon dolar falan olayı vardı.o neydi unuttum

galiba

bence milesi alan tayfa linuslardandı.
yanlıs hatırlamıyorsam bana widmorun verdiği paranın 2 katını verin falan demişti 13'de (long time memory'm berbat,evet sdfs). geçenlerde de benjaminden 3.2 istemişti tam olarak :P
naomi tatlı.
birde heykeli nasıl açıklayacaklar merak ediyorum sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...