vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 iyi bölümdü. gayip vay anam vay neler dönmüs mahmut ya. hz j.locke peygamber gibi döndü resmen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ne cabuk arka sayfalara gidio :) neyse bu gece gelio sanırım yeni bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 gelsin de biraz da kafamı lost a yorayım.. derse çok yordum yaramıo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 5x13 Tahmin edildiği şekilde Miles'ın Dr Marwin'in oğlu olduğunu anlamış olduk. Neyse reklamlar bitiyor bakalım neler olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lan spoyu okudum neyse fazla önemli bişi değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 5x13 Ah ah ah hurley hazır 77deyiz star wars çıkmadan önce yazıp çakallık yapayım demiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lost yine süperdi (tu) Yanlış hatırlamıyorsam ikinci Miles centric bölüm ve ikinci Miles + Hurley bombası. Hurley said: I'm writing Empire Strikes Back AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D HAHAHAHAH A :) of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Rajeesh said: lan spoyu okudum neyse fazla önemli bişi değilmiş :D ben her yazılanı okuyom dizi başlayınca heycandan unutuyom hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 güzel bölüm (tu) action azdı bıraz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ya iyi de.. Sun ve Ben in geçmişe dönmemesinin sebebinin çocuklukları olduğu konuşuluyordu, Charlotte un kaybolması da ha keza. Eee şimdi ne oldu? Miles gayet güzel baktı kendi bebekliğine camdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ewoks sucked dude. HAHAHAHA hurley ya adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ya Dan Faraday'i en son nerde görmüştük? Nolmuştu ona? Unuttum ben hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben de ilk defa spoiler okuma gafletinde bulundum, sabredip dizide görseydim o sahneyi herhalde koltuktan düşerdim, halen gülüyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Yaw ben feci affalladım sonunda. Yani tam sorulara cevap alıyoruz derken iyice sarpa sardı olay. spoiler Şimdi demekki ben ve sunin geçmişe gidememe nedeni orda bulundukları değil başka birşey. Ayrıca faraday falan nasıl oldu geldi? Tamam normal geldi desek denizaltıyla nasıl tanıyor? Faradayin başka bir olayımı var.. allah allah girdi herşey birbirine kafam duman oldu :P bir daha bu tür söylemleri spoiler içinde söyleyeceğime yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Spoiler a al şu son mesajı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 5x13 yalnız o heykelciler zaten bilerek o uçağa binmiş. düşücek diye. çünkü 12 nin sonundaki adam miles'a bişeyler bık bıkladı. demek ki ya 3. bir grup daha var ya da başka bişey. çünkü miles'ı adaya wildmore gönderdiyse bu heykelci tiplerde gitme filan dediyse onlar wildmore'un adamları değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 5x13 ben ve sun'ın geri dönememe sebepleriyle ilgili ortaya atılan teorilerin hepsi fos çıktı. Miles babalar gibi dolaşıyo ortalıkta. fizikçi amcam adadaydı, ortadan kayboldu, sonra denizaltından çıktı, onu ne gibi bişeyle bağlayacaklar çok merak ediyorum. hurley'i de bu parlak fikrinden dolayı kutlamayı da unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hurley gibi hayaller kuruyordum bende sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ulan tam hurley turk usulu en cakalmis diyecektim, herif iyi niyetinden yapiyormus eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hurley baya iyiydi :) onun harici milesi minibüse alan tayfa kimdi ?widmore değil linus değil. milesın ufaklıgı var sun falan neden giremio acaba.bikaç bolum beklemek lzm artık bu heykelin gölgesinde ne var çok merak ettim :) ha bide naomi çok güzel hatun ya :). miles in ben ile 3.2 milyon dolar olayı vardı.o neydi tam hatırlamıyorum birisi hatırlatsın.widmore ile 1.6 milyon dolara anlaştı.sora gemiyle adaya geldiğinde linus ile 3.2 milyon dolar falan olayı vardı.o neydi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yine çok güzel bir bölüm olmuş. faraday'ın dönmesi iyi oldu, bir sonraki bölüm de faraday odaklı olcakmış, baya baya meraklandım. bi de jack'le roger'ın konuştuğu sınıfta tahtadaki mısır göndermeleri de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dizinin en güzel hatunu Naomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 BiTcH_oFBaT said: dizinin en güzel hatunu Naomi katılıyorum! Red said: milesi minibüse alan tayfa kimdi ?widmore değil linus değil. milesın ufaklıgı var sun falan neden giremio acaba.bikaç bolum beklemek lzm artık bu heykelin gölgesinde ne var çok merak ettim :) ha bide naomi çok güzel hatun ya :). miles in ben ile 3.2 milyon dolar olayı vardı.o neydi tam hatırlamıyorum birisi hatırlatsın.widmore ile 1.6 milyon dolara anlaştı.sora gemiyle adaya geldiğinde linus ile 3.2 milyon dolar falan olayı vardı.o neydi unuttum galiba bence milesi alan tayfa linuslardandı. yanlıs hatırlamıyorsam bana widmorun verdiği paranın 2 katını verin falan demişti 13'de (long time memory'm berbat,evet sdfs). geçenlerde de benjaminden 3.2 istemişti tam olarak :P naomi tatlı. birde heykeli nasıl açıklayacaklar merak ediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 3.2milyon $'ın bi anlamı var diyodum bende, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben bu halimle naomi'den daha güzelim,yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar