vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 alleah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ilkokulda olsam kesin gülerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 seneye basladiginda haber ver tekrar gosteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 crit = / edit: iyimis ayrica o sey de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vaniLLe said: seneye basladiginda haber ver tekrar gosteririm. çelik ayna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ilkokul da kullanılan bi item evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Red said: vaniLLe said: seneye basladiginda haber ver tekrar gosteririm. çelik ayna ? Abi ayarı almışsın, sus otur ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ilkokula başladıgımda çelik ayna sahiibi oluyorum.böylece ben kazandım valla criti yedim ama hakkaten komik değildi ya resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben de pek gülmedim ama , ne olur ne olmaz crit yerim die sesimi çıkarmadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bence de komik değildi resim. ayrıca ayar da güzel değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bi dahakine vallahi gülücem :) ayardan sora daha bi komik geldi resim.bakıp bakıp gülüyorum.favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bence de ne ayar ne de resim komikti, sırf hatun olduğu için destek çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 said: Joscelin (01:26): AHAHAHAHAHA HUGO BEY NAAPIYOSUNUZ bu ne o zaman sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 onu anladığım için sana fazla yüklenmedim zaten, hatta hiç yüklenmemişim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 offfffff Emre böle bi adamsın işte sen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vaniLLe said: said: Joscelin (01:26): AHAHAHAHAHA HUGO BEY NAAPIYOSUNUZ bu ne o zaman sdfjg Fatoş hop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 resim iyiydi lan hakkını yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vaniLLe said: said: Joscelin (01:26): AHAHAHAHAHA HUGO BEY NAAPIYOSUNUZ bu ne o zaman sdfjg M-m-m-m-monster kill... emre otur yerine ve sus. you just got pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mum_Chamber said: aklina her fikir gelen "lostu cozdum" diye cikiyor ortaya, bazilari cok sacma oluyor. ozellikle de time loop iceren teoriler. hepsi sacma yahu.. senaristler bunu dizide coook acik ortaya koydular. tek bir timeline var. sen bunu farkinda olabilirsin de, olmayabilirsin de. ve bu timeline'da bir degisiklik yapamazsin. yani birseyin olacagini bilmen onun olup/olmayacagini degistirmez. yani charlie'nin olumunun kacinilmaz olmasi gibi faraday da gidip charlotte'a "adaya sakin geri donme" diyecek. bundan kacis yok. Hem "Lost'u çözdüm", hem de timeline fikrine katılıyorum. Yalnız spoiler şart... Yalnız şu son bölümden beri kafamı kurcalayan şey Ben'in Sayid tarafından vurulması. Tabii küçük Ben'in öldüğünü varsayıyorum. Bu arada Hugo bey napıyorsun süpermiş ROFL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 11. bölüm için sneakpeek çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Henüz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İmaj için komik değil diyenler Youtube'da "canlı yayında allah dedi ve uçtu" diye aratırsa daha iyi anlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onu biliyoruz tabi :) ama resim komik gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 critler havada uçuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar