uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Rewendor said: İnşallah reyting falan alamaz da içlerinde patlar. Zaten bu saaten sonra da öyle çok dikkat çekmez. İzleyenlerin %90'ı unuttu gitti bile diziyi. Böyle aptalca politikalarla 1 sene ara verir saçma sapan yerlerde durdururlarsa diziyi olacağı bu. Sezon ortasında 3-4 ay ara verir, sezon biter yeni sezona 9-10 ay sonra başlar falan. İyice bokunu çıkardılar artık, o yüzden de izleyen çoğu kişi izlemiyor, kalanların da şevki kırık zaten öyle hevesle nefes nefese açacak çok fazla insan olmayacaktır tahminen diziyi. Bu kadar şımarıklık köt kalkıklığı olursa normal gerçi. 9 ay 9 ay ara vermek sezon ortalarında ara vermek falan nasıl rezaletlerdir? Zaten bayağı izleyici kaybetmişti, değer kaybetmişti dizi, üstüne tüm ipuçlarını falan da soğuttular iyice tadı kaçtı. İlk sezonları her gün iple çeke çeke izlerken şimdi "boş vaktim olursa izlerim çerez niyetine" denicek diziye dönüştü benim için de. Hıyarlar çekim maliyetini karşılayamaz da zarara girer inşallah. bence haklı olduğun noktalar olsa da, haksız olduğun noktalarda var. lost prodüksiyonu çok feci uzun süren bir dizi. yani bir bölümün çekimi beş haftaya kadar çıkabiliyor. yani herhalde kimse de lost'un prodüksiyonunun kötü olduğunu söyleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 lostu pek sevmem, savunuyor durumuna gecmek de istemem ama, adamlar keyfi vermediler o arayi, grev vardi.. dusunmeden saldiriya gecmeyelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 4. ile 5. sezon arasında verilen süreden bahsediyor sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o sure de grevle alakali benim takip ettigim kadariyla. normalde sezonun baslayabilmesi icin bayagi bir cekim yapilmasi gerekiyor lost icin, uyurgezer de bahsetmis. hatta ortada donen sezon 5 spoilerlarinin sebeplerinden biri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 rewendor : bilmeden konuşuyor durumuna düşmeyelim, lütfen 24 bile ne aralar verdi sen resmen "LOST izleyicisini aptal yerine koyuyor" diyorsun. Daha kaliteli dizi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 throne_eins_meister said: rewendor : bilmeden konuşuyor durumuna düşmeyelim, lütfen 24 bile ne aralar verdi sen resmen "LOST izleyicisini aptal yerine koyuyor" diyorsun. Daha kaliteli dizi mi var? Evet bence de, ilk cümlendeki tavsiyene kendin uyarak başlayabilirsin. Lost izleyicisini aptal yerine koyuyor diyorum. Ayrıca acaip burnu kalkmış şımarmış senaristler prodüktörler diyorum. Sen sırf "reyting o dönemlerde daha fazlaymış" diye diziyi kasım - şubat diye iki ayda oynatır arada sezon içinde 3 ay ara verirsen aptal yerine koyarsın seyirciyi. Her sezon arası 9 ay ila 1 sene arası sürüyorsa yine aptal yerine koyarsın. Lost zamanında adam gibi bitmeliydii planlandığı sezon sayısıyla planlandığı hikayesiyle. Şu anda sıradan bi diziden (iyi bir dizi demiyorum sıradan bir dizi diyorum) farkı yok. Haa, dediğiniz gibi sahnesi kaliteli prodüksiyonu kaliteli evet. Hala o konuda türünün en iyi örneklerinden. Ama bir diziyi iyi yapmaya sadece bunlar yetmez. Ve evet daha kaliteli dizi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mum_Chamber said: lostu pek sevmem, savunuyor durumuna gecmek de istemem ama, adamlar keyfi vermediler o arayi, grev vardi.. dusunmeden saldiriya gecmeyelim pls. Şubat ve Kasım aylarında reyting artıyo arada bozuluyo dediler sezon arasında 2 aydan fazla ara verdiler (iki kez) Grev var dediler 3 ay daha ara verdiler (üsttekinden bağımsız olarak). 2 sezondur sezon arasını 9-10 ay civarı tutuyorlar Bir Metin Özerdoğan özdeyişini hakediyolar "anten" içereninden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 daha kaliteli dizi yok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 valla bence hiçbir şey kaybetmezler evet deli gibi ara koyuolar bayıyor ama bu sezon kazanacakları para da bir öncekinden daha fazla olacaktır aptal yerine koyma olayını da anlamadım. adamlar istediği gibi yayınlarlar ortada bir kandırma vs gibi durum da yok gayet açık programım bu şu şekilde yayınlayacağım diyor. isteyen izler istemeyen izlemez. çoğu söylenen de söylene söylene izleyecektir zaten. ne zaman bi video çıksa ortaya herkes heyecanlanıyor hele yayına 1 hafta filan kalsın deli gibi birşeyler atarlar ortaya heyecanı tavana vururlar yine bana göre de açık ara en kaliteli dizi lost (yayın akışının etiğiyle alakalı olmasa da belirtmek istedim:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dizi oldukca iyi. Heycanla da bekliyoruz, sinifta kaldin, fail oldun rew, zaten cok kotu bir takim da tutuyorsun. 9 aylik aralari ben de desteklemesem de, baslayinca da guzel oluyor, boyle bekleyecek dizi falan olunca daha guzel oluyor. Mutluyum ben. Ayrica cok ta zekiyim, aptal yerine koydurtmam kendimi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aptal yerine konmak benim lafım deildi başta, bi başkası dedi ben de kendimi ifade etmek için kullandım sonradan. Valla aptal yerine koymak demeyelim de saygısızlık ve şımarıklık etmek diyerek ilk tanımıma döneyim :) Ha dizi iyi dizi ama artık sıradan bi dizi benim için. "rutin dizilerimi" (oyy ananeme benzedim iyice) bitirince zaman kalırsa izliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hah. tamam simdi oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 lost kötü yaşasın 3 aylık tatil veren kurtlar vadisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kurtlar vadisine gelene kadar gül gibi Prison Break var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o da bitti be sıkıldık yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 lost'tan çok daha kaliteli diziler var. lost 'büyük' dizi, bölümleri olay her karakter bambaşka bir olay. ama dizi kalitesi başka birşey malesef. drama, komedi ve bilim kurguyu aynı anda orantılı bir şekilde sunduğundan kaliteli bir dizi fakat en kalitelisi değil yapmayın (yeni bölüm çıkacak diye ahiheleyim o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 neler bu losttan daha kaliteli diziler söyleyinde izliyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 six feet under madmen californication ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 elmayla armut olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ahaha. Lost yönetir ya ne diyosunuz siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hanım koş kavga var *çekirdeği alıp pencerenin başına geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fenris said: elmayla armut olmuş. hepsi drama adı altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Lost > tv shows daalin simdi. Efsanelesti dizi bence son olaylar ile. Daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 omrum bitti ama 4 sezonu bitirdim sonunda. şoyle bi toptan en begendigim karakter ben oldu, gercekten adamin soguk kanliligina ve zekasina hasta oldum. sun, cok guclu bi kadin oldugunu düşünüyorum artik, babasina karsi gelisi falan cok artistikti allahıms!! hurley, kafayi yedikten sonra iyice karizma oldu gozumde :D lockei öldürdüklerine biraz sasirdim ama sanirsam bi res yer yani, sonucta onemli bi karakter. giderse de cok üzülmem, im the special one diye ortaligin icine etti 3 sezonda, iyi ki bi mucize oldu zaten, peygamber ol hemen. tovbe tovbe. juliete de uyuzum soylemek istedim. clairein aksani ve dudaklari da benim icin vazgecilmezdi. cok guzel bi kadin yahu. siyah sacli hali falan, acaip tatli olmustu. katein ruhundaki kasarliği goz ardi edip anne rolu vermeleri cok sinir bozdu. o kadin 4 sezon boyunca adadaki en yakisikli iki adami parmaginda oynatti, simdi bebek bakiyo, püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x00 Lost Clip Show 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x01 Because You Left 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x02 The Lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar